• 03 nov 2018

  Vintersol på Fuerteventura: 1 uge på et lækkert 4* resort til kun 1.456 kr. inkl. fly

  Fuerteventura er den næststørste af De Kanariske Øer og verdenskendt for sine fantastiske strande – faktisk har Fuerteventura hele 152 forskellige fintsandede strande! Derudover hersker der en skøn og afslappet stemning på hele øen, da turismen først er begyndt at komme til øen de seneste år. Så hvis du er glad for De Kanariske Øer men samtidig gerne vil prøve noget andet end Gran Canaria, kan du trygt vælge Fuerteventura som dit næste rejsemål!

  Nyd livet på Fuerteventura
  november - februar
  1.465 kr.
  Hamborg
  Fuerteventura
  Hotel på Fuerteventura
  f.eks. det lækre 4* Pierre & Vacances Village Club Fuerteventura Origo Mare
  1018 kr.
  OBS! Sørg for at klikke her for at få det billigste tilbud!
  Billige fly til Fuerteventura
  inkl. 6 kg håndbagage
  447 kr.
  Hotel
  1.018 kr.
  Fly
  447 kr.
  Total (pr.person)
  1.465 kr.

  Hotel på Fuerteventura

  På Fuerteventura har jeg fundet et godt tilbud på det lækre 4* Pierre & Vacances Village Club Fuerteventura Origo Mare (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet er en del af den franske luksushotelkæde Pierre & Vacances. Resortet ligger på nordspidsen af øen – blot 2 km fra havet (der tilbydes gratis transport til stranden).

   

  Resortet byder bl.a. på 5 sæsonåbne pools, vandlandet Craterpark og et skønhedscenter, hvor du kan nyde diverse massage- og kropsbehandlinger. Herudover er der forskellige sportsfacitliteter, så skulle du få lyst til et slag tennis, paddletennis, petanque eller en omgang minigolfbane, er der også mulighed for det.

   

  Samtlige villaer er udstyret med aircondition, egen terrasse, fladskærms-tv med satellitkanaler samt køkken med ovn, keramisk komfur, opvaskemaskine og kaffemaskine. Der er desuden badeværelse med badekar eller bruser.

   

  Prisen for en hel uge i en comfort studio-lejlighed er 2.037 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.018 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Fuerteventura, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Fuerteventura

  Lige nu kan du finde rigtig billige fly direkte fra Hamborg til Fuerteventura fra november til februar. Priserne ligger omkring 450 – 700 kr., hvilket er markant billigere end tilsvarende billetter fra danske lufthavne.

   

  Ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra den 03.12. til den 10.12. til kun 447 kr. hos Condor. Her har du som udgangspunkt 6 kg håndbagage inkluderet i prisen. Vil du gerne have 20 kg indchecket bagage med, kan det tilkøbes i bookingprocessen for ca. 20-30 euro pr. vej (ca. 150 – 223 kr.).

   

  Herunder er nogle andre billige afgange (husk dog at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 12.11. – 19.11.
  • 03.12. – 10.12.
  • 10.12. – 17.12.
  • 17.12. – 24.12.
  • 07.01. – 14.01.
  • 05.01. – 12.01.
  • 07.01. – 14.01.
  • 08.01. – 15.01.
  • 12.01. – 19.01.
  • 14.01. – 21.01.
  • 15.01. – 22.01.
  • 21.01. – 28.01.
  • 26.01. – 02.02.
  • 28.01. – 04.02.
  • Og flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger ca. 46 km nord for lufthavnen, og min klare anbefaling vil være at leje en bil. Hvis ikke du vil det, kan du i stedet tage bussen (først til Puerto del Rosario og så videre til Corralejo – Lobos Bahia. Herfra kan du tage en taxi det sidste stykke).

   

   

  Lejebil

  Hvis du gerne vil ud og se noget mere af smukke Fuerteventura, så skal du helt klart leje en bil. Og det kan du endda gøre superbilligt – en hel uge for bare 166 kr. pr. person!

   

  Bilen nedenfor får endda en flot 9,8 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  166 kr.

   

   

  Pierre & Vacances Village Club Fuerteventura Origo Mare

   

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Vintersol på Fuerteventura: 1 uge på et lækkert 4* resort til kun 1.456 kr. inkl. fly

  1. Simone says:

   Hej!
   Hvis jeg nu gerne vil rejse i uge 8 (har mulighed for at rejse allerede d.15/1) Hvad vil prisen så blive 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Simone 🙂

    Vinterferien er altid en dyr periode, og lige med disse billetter kan jeg desværre ikke finde billige afgange i den periode. Men jeg vil helt sikkert holde øje med priserne og lignenede tilbud 🙂

    Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  se fly se hotel