• 23 okt 2019

  Vintersol og all inclusive på Fuerteventura: 1 uge på et lækkert 4* RIU-resort fra kun 3.848 kr. inkl. fly og all inclusive

  Fuerteventura er den næststørste af De Kanariske Øer og verdenskendt for sine fantastiske strande – faktisk har Fuerteventura hele 152 forskellige fintsandede strande! Derudover hersker der en skøn og afslappet stemning på hele øen, da turismen først er begyndt at komme til øen de seneste år. Så hvis du er glad for De Kanariske Øer men samtidig gerne vil prøve noget andet end Gran Canaria, kan du trygt vælge Fuerteventura som dit næste rejsemål. Og i dag har jeg altså fundet en lækker rejse med et anmelderrost 4* resort lige ved stranden og all inclusive!

  Nyd livet på Fuerteventura
  november - marts
  fra3.848 kr.
  København (og Hamborg)
  Fuerteventura
  1 uge på det 4* RIU Oliva Beach Resort
  med all inclusive og fly
  fra3.848 kr.
  OBS: Travelmarkets pris passer ikke helt - den rigtige pris er 3.848 kr. pr. person, når du kommer ind på bookingsiden

  Pakkerejse med all inclusive til Fuerteventura

  Det her er en af dem, du virkelig kan se frem til. En hel uge på det skønne 4* RIU Oliva Beach Resort med all inclusive!

   

  Den anerkendte RIU-kæde har lidt af er ry for at lave overordentligt lækre ferieresorter, og Oliva Beach Resort ved Corralejo er ingen undtagelse. Resortet ligger i en 30 kvadratkilometer stor nationalpark lidt udenfor Corralejo – lige ved én af de bredeste og flotteste strande på Fuerteventura!

   

  Under dit ophold kan du bl.a. glæde dig til at nyde livet ved et af resortets to flotte pools. Og som gæst med all inclusive har du mulighed for at vælge mellem fire forskellige restauranter. RIU Oliva Beach Resort er i øvrigt også særdeles familievenlig. Faciliteterne giver mulighed for diverse aktiviteter som volleyball, tennis og fitness, og poolområdet byder på børnepool til de mindste. Herudover er der forskellige shows om aftenen, og nogle af dem er specifikke børneforestillinger. Så RUI Oliva vil helt sikkert være et hit hos både børn og voksne.

   

  Jeg har fundet rejsen for 2 personer fra København fra tirsdag den 5. november til tirsdag den 12. november til 3.848 kr. pr. person (i alt 7.696 kr.). Du kan generelt finde afgange fra november til april. Priserne svinger en del alt efter afrejsedato, men du kan i skrivende stund godt finde afgange til omkring de 4.000 kr. pr. person i særligt november, december og januar.

   

  Selvom det er muligt at flyve fra både Aalborg, Billund og Aarhus, så er priserne så dyre, at det ikke rigtig giver mening. Alternativt kan man dog finde afgange fra Hamborg til priser, der minder om dem fra København.

   

   

  Frapriser (pr. person)

  • November: 3.848 kr.
  • December: 4.048 kr.
  • Januar: 4.398 kr.
  • Februar: 4.883 kr.
  • Marts: 4.646 kr.
  • April: 6.598 kr.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan evt. tilkøbe en transfer tur/retur hos TUI, når du booker, men den koster 390 kr. I stedet kan du selv booke en delt shuttlebus for kun ca. 57 kr. på skyscanner.dk.

   

   

  Lejebil

  Hvis du gerne vil ud og se noget mere af smukke Fuerteventura, kan du også vælge at leje en bil. Og det kan du endda gøre superbilligt – en hel uge for bare 154 kr. pr. person.

   

  Bilen kommer endda med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  154 kr.

   

  RUI Oliva Beach Resort

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Vintersol og all inclusive på Fuerteventura: 1 uge på et lækkert 4* RIU-resort fra kun 3.848 kr. inkl. fly og all inclusive

  1. Simone says:

   Hej!
   Hvis jeg nu gerne vil rejse i uge 8 (har mulighed for at rejse allerede d.15/1) Hvad vil prisen så blive 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Simone 🙂

    Vinterferien er altid en dyr periode, og lige med disse billetter kan jeg desværre ikke finde billige afgange i den periode. Men jeg vil helt sikkert holde øje med priserne og lignenede tilbud 🙂

    Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  Se tilbud her