• 08 aug 2018

  Vintersol på Gran Canaria: 1 uge med egen strandlejlighed fra kun 2.289 kr. inkl. fly og transport

  Hvis du er ved at planlægge din rejse ned til varmen i vintermånederne, så kan jeg hjælpe dig! Turen går til skønne Gran Canaria – en spansk ø tæt på Afrikas nordkyst. Denne placering gør også, at Gran Canaria har et skønt varmt klima året rundt. Med pakkerejsen jeg har fundet, bor du på sydsiden af øen ved La Playa del Inglés. Området byder på smukke sandstrande og skønne badeforhold – hvis det bliver lidt for meget afslapning for dig, så er der også gode muligheder for at slå dig løs med diverse vandsport og naturoplevelser med vandreruter til f.eks. fyrtårnet El Faro de las Palomas, hvor der venter en fantastisk udsigt på dig. Så hvis du vil være sikker på at få sol og varme i de ellers kolde vintermåneder, så er det Gran Canaria du skal sætte kursen mod.

  Solferie til Gran Canaria
  oktober - februar
  2.289 kr.
  Hamborg og København
  Gran Canaria
  Afslapning på Gran Canaria
  inkl. hotel, fly og transport
  fra2.289 kr.

  travelbird.dk har jeg fundet en pakkerejse til dejlige Gran Canaria. Du skal bo på Apartamentos Las Arenas (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet er et simpelt lejlighedshotel og du kommer til at bo lige ved stranden. Hvis havvandet bliver for meget for dig, så kan du også slappe af ved hotellets poolområde, hvor der både er plads til børn og voksne. Alle lejligheder på hotellet har tekøkken og balkon.

  Med dette tilbud behøver du ikke at tænke på transfer mellem lufthavnen og hotellet, da det allerede er inkluderet, ligesom fly t/r også er inkluderet.

   

  Du kan rejse fra Hamborg fra 2.289 kr. og København fra 3.659 kr. fra oktober til februar. De billigste afgange fra Hamborg findes i januar og du kan også rejse billigt i februar, f.eks. i noget af vinterferien (d. 12.02. – 19.02.). Hvis du vil rejse fra København findes de billigste afgange i oktober og november og i december og januar kan du finde afgange fra 3.800 kr. Som med ethvert andet Travelbird-tilbud kommer der et gebyr oven i prisen (150 kr.).

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Apartamentos Las Arenas: 7, 8 eller 10 overnatninger
  • Uden forplejning
  • Fly fra København eller Hamborg til Las Palmas tur-retur
  • Håndbagage
  • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Vintersol på Gran Canaria: 1 uge med egen strandlejlighed fra kun 2.289 kr. inkl. fly og transport

  1. Paul Berngaard says:

   I lejligheden, hvor jeg bor, er der et større ombygningsarbejde igang. Det medfører større ulemper med hensyn til støj og kulde. Jeg kunne tænke mig at holde en længere pause fra disse udfordringer. Så et tilbud til f.eks. Gran Canaria ville være velkomment.
   Måtte jeg høre fra jer.
   Mvh
   Paul Berngaard

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Paul 🙂

    Tak for din kommentar.

    Det lyder som en glimrende idé at tage på ferie, mens ombygningsarbejdet står på – og Gran Canaria er en oplagt kandidat 😉

    Jeg kan love dig for, at jeg vil holde godt øje med Gran Canaria. Og hvis jeg finder et godt tilbud, skriver jeg om det her på bloggen. Derfor kan du overveje at tilmelde dig nyhedsbrevet:

    https://rejsespejder.dk/nyhedsbrev/

    Og hvis du gerne selv vil søge efter en rejse, kan du gøre det på denne side: https://book.rejsespejder.dk/

  Se hotel-tilbud her