• 16 feb 2018

  VILDT tilbud i SOMMERFERIEN: tur/retur til Split til kun 770 kr.! f.eks. 1 uge på et lækkert 3* hotel til kun 2.714 kr. inkl. fly

  Slip alt hvad du har i hænderne! Lige nu kan du få nogle helt vildt billige priser på fly til en af Europas hotteste sol- og stranddestinationer i sommerferien! Norwegian tilbyder nemlig tur/retur-billetter til den kroatiske kystperle Split i Dalmatien! Her får du masser af sol, strand og det lækre Adriaterhav. Ud for Split finder du også øen Brâc, som gemmer på nogle Europas vildeste strande!

  Billige fly til Split
  juni, juli og august
  770 kr.
  København
  Split
  Billige fly til Split
  inkl. 10 kg håndbagage

  Fly

  travelmarket.dk har jeg i dag fundet et hammergodt tilbud til sommerferien. Du kan nemlig finde flybilletter fra København til Split til under 1.000 kr. i hele sommerferien! Jeg har f.eks. fundet billetter fra den 24.06. – 01.07. til kun 784 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

  Du kan finde de billige billetter hele sommeren fra juni til august. De billigste billetter finder du i juni, men selv i juli og august er der billetter til under 1.000 kr. (normalt skal du give omkring de 2.000 kr. for flybilletter til Split i denne periode). De billige afgange kan du finde fra søndag til søndag.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 24.06. – 01.07. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 17.06. – 24.06.
  • 24.06. – 01.07.
  • 01.07. – 08.07.
  • 08.07. – 15.07.
  • 15.07. – 22.07.
  • 22.07. – 29.07.
  • 29.07. – 05.08.
  • Og flere

   

  Hotel

  Split ligger i et område af Kroatien, der hedder Dalmatien. Det er et superskønt område, og du har en lang række forskellige muligheder i forhold til overnatning.

  Du kan f.eks. finde et lækkert hotel på Trivago.dk. Her har jeg f.eks. fundet det 3* og meget anmelderroste Hotel Villa Daniela (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Travellers’ Choice Award“), der ligger i Bol på øen Brac – tæt på den mageløse strand Zlatni Rat!

  Villa Daniela ligger kun 3 minutters gang fra stranden. Samtlige værelser er udstyret med aircondition, og hotellet byder også på en gratis swimmingpool, parkeringsplads og internet.

  Prisen for en hel uge på hotellet inkl. morgenmad er 3.888 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.944 kr. Lægger du det sammen med flybilletterne, får den en samlet pris på 2.714 kr.!

  Hotel på Brac
  f.eks. det 3* Hotel Villa Daniela
  1.944 kr.

   

  Hvis du rejser som familie, kan det tit godt betale sig at kigge lidt udenom hotellerne. Du kan f.eks. overveje camping eller “glamping” (glamorus camping) – et relativt nyt koncept, der byder på mere glamourøs camping, hvor man tit bor på meget lækre “luksus”-mobilehomes, der ligner et lækkert sommerhus og så har feriestederne tit meget lækre faciliteter (pools, strand, osv.). Her kan du på vacanceselect.dk finde en masse spændende bud på overnatninger til familier eller større grupper.

  En anden alternativ kunne også være at leje et hus. På interhome.dk kan du finde et stor udvalg af ferieboliger – ved mange er der plads til 6 – 8 personer, så hvis man rejser flere sammen, er det en oplagt mulighed!

  Glamping i Dalmatien
  kr.
  Ferieboliger i Dalmatien
  kr.

   

  Lejebil

  En lejebil er et absolut must, hvis du gerne vil ud og se noget af landet på egen hånd (noget som helt klart kan anbefales!). På Rentalcars.com kan du se deres store udvalg af lejebiler.

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Kroatien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hvis du vil til ovennævnte hotel på Brac kan du også sagtens bruge offentlig transport.

  Split Lufthavn ligger ca. 20 km fra Split by. Lufthavnen oplyser på deres hjemmeside, at der lidt uden for lufthavnen er et busstoppested, hvorfra bus 37 og 38 kører ind til Split. Det tager ca. 20 minutter og koster omkring 20 kr.

  Fra Split centrum er der ca. 600 meter til færgeovergangen. Her skal du med færgen, der sejler til Supetar, Brâc. Færgeturen koster 33 kr. pr. person og tager omkring 50 minutter. Du kan se flere informationer om færgen her. Fra Supetar er der ca. 30 km til Bol på den anden side af øen. Den tur kan du klare med bus til ca. 40 kr.

   

  Brac-indtryk

  Du har måske før set billeder af både, der næsten ser ud til at svæve, fordi vandet er så klart, at man kan se deres skygge på bunden. En del af dem stammer faktisk netop fra Brac. Her får du lige et par eksempler 😉

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her