• 23 jun 2017

  VILD PRIS: tur/retur til Chile i højsæsonen til kun 2.596 kr.

  I dag er jeg faldet over et utroligt tilbud! Lige nu kan du finde vanvittige billige ”open-jaw”-fly til Chile! Du kan nemlig finde billetter til under 3.000 kr. fra november til marts og dermed den bedste rejsetid at besøge Sydamerika! Det er muligt ved at sammensætte en ”rundrejse”, hvor du flyver med Alitalia fra Milano til Chiles hovedstad Santiago de Chile og på vejen tilbage flyver du til den spanske solskinsø Mallorca. Bliv ikke afskrækket af, at billetterne ikke er med afrejse/ankomst i Danmark fordi du kan flyve til begge lufthavne (Milano og Mallorca) nærmest året rundt til under 500 kr. (se nedenfor).

  Fly til Chile
  oktober til marts
  2.596 kr.
  Milano
  Santiago de Chile

  Jeg har fundet rigtig mange datoer fra oktober til marts 2018. F.eks. fra d. 09.11. – 21.11. til kun 2.596 kr. Men som skrevet så er der rigtig mange andre muligheder.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 02.11. – 14.11.
  • 09.11. – 21.11.
  • 23.11. – 05.12.
  • 06.12. – 18.12.
  • 18.01. – 30.01.
  • 31.01. – 12.02.
  • 08.03. – 20.03.
  • Og mange flere

   

  Fly til Milano kan du finde fra både København og Billund til omkring 300 kr. for en enkeltbillet (ca. 500 kr. med bagage). Fra Mallorca findes der også billige fly tilbage til Danmark – f.eks. til København til 392 kr. Men jeg vil anbefale, at du venter til ca. 4-6 uger inden afrejse med at bestille billetterne til Milano og fra Mallorca da priserne plejer at falde deromkring.

  Turen giver selvfølgelig mulighed for at lave en rigtig rundrejse, hvor du har et par dage i Milano og så måske afslutte dit Sydamerika-eventyr med nogle dage på Mallorca – lyder det ikke som en drømmerejse?

  Fra oktober til marts er der sommer i Chile – perfekt til at slippe for kulden herhjemme. Der findes ubegrænset rejsemuligheder i Chile. Især hvis du er en outdoor-person vil du elske Chile! Torres del Paine Nationalpark og Atacama-ørken er i hvert fald to destinationer, som absolut skal besøges!

   

  Hoteller i Chile

  Især de første par nætter anbefaler jeg at booke et hotel på forhånd. Nedenfor kan du sammenligne alle hoteller i Santiago de Chile.

  HOTELLER I SANTIAGO

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *