• 13 feb 2020

  Lynvisit til Berlin: med overnatning på et centralt hotel og fly fra kun 213 kr.

  Hvis din rejselyst er ved at flyde over, men du bare ikke lige kan hive en uge ud af kalenderen, så har jeg den perfekte løsning til dig! Du kan nemlige få 1 overnatning og en hel dag med sightseeing, eller hvad du end har lyst til at bruge din dag i Berlin på, fra KUN 213 kr. – kan det nu passe? Ja, den er skam god nok! I dag har jeg fundet nogle superbillige søndag-til-mandag-afgange med flytider, der gør det muligt for dig at opleve skønne Berlin til næsten ingen penge. Så skulle der vist være råd til både shopping og masser af de fornøjelser, den tyske hovedstad har at byde på. En perfekt lille og ekstremt billig storbyferie!

  Billig smuttur til Berlin
  marts - april
  213 kr.
  Billund og København
  Berlin
  Billige fly til Berlin
  fra78 kr.
  Fly fra Billund
  Fly fra København
  Hotel i Berlin
  f.eks. MEININGER Hotel Berlin Tiergarten
  fra135 kr.
  OBS! Prisen ændrer sig, når du kommer ind på bookingsiden
  Hotel
  135 kr.
  Fly
  78 kr.
  Total (pr.person)
  213 kr.

  Fly til Berlin

  For at komme billigt til Berlin, er det en god ide lige at smutte en tur forbi lufthavnen. Og det er uanset, hvor henne du bor, for det er nemlig muligt at finde billige tur/retur-billetter fra både Billund og København (mellem 78 og 400 kr.).

   

  Fra Billund er der afgange hver mandag, fredag og søndag i marts og fra april er der afgange hver onsdag, fredag og søndag. Fra København er der afgange hver dag.

   

  Rejser du fra Billund har du i marts mulighed for en rigtig billig søndag-til-mandag-tur (du kan selvfølgelig også bare tage en hel weekendtur). Og det er også sådan en afgang, jeg har taget udgangspunkt i. F.eks. søndag den 15. marts til mandag den 16. marts til kun 78 kr. tur/retur. Du lander kl. 9.45 og flyver hjem igen kl. 7.00 næste dag. Derfor har du hele søndagen til at udforske byen. Selvom det blot er en enkelt dag, du har i storbyen, kan du altså sagtens nå at opleve byens vigtigste vartegn, shoppe og spise lækker mad.

   

  Er du mere til en weekendtur, kan du også komme afsted fra Billund fra ca. 200 kr. Fra København koster weekendafgange typisk mellem ca. 300 og 700 kr.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund søndag den 15. marts til mandag den 16. marts. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund

  • 23.02. – 24.03.
  • 01.03. – 02.03.
  • 08.03. – 09.03.
  • 15.03. – 16.03.
  • 22.03. – 23.03.
  • 15.04. – 17.04.
  • 22.04. – 24.04.
  • 26.04. – 29.04.
  • Og flere

   

  Fra København

  • 10.03. – 12.03.
  • 02.03. – 04.03.
  • 11.03. – 13.03.
  • 19.03. – 21.03.
  • 23.03. – 25.03.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

  Hotel i Berlin

  Hoteller er der heldigvis masser af i Berlin! Og de er især billige med overnatning fra søndag til mandag. Jeg har i dag fundet det nye og lækre 3* MEININGER Hotel Berlin Tiergarten (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Hotellet har en ret god beliggenhed. Du kommer til at bo lige ved Berlin Zoo med kun 35 minutters gang til Brandenburger Tor og Friedrichstrasse.

   

  På hotellet er der gratis wi-fi overalt, en velforsynet bar og døgnåben reception. Indretningen er rå og urban, og så findes der værelser op til 6 personer – ret smart hvis man rejser som familie eller en gruppe venner.

   

  Én nat i et dobbeltværelse fra den 15. marts til den 16. marts koster 270 kr. – dvs. 135 kr. pr. person ved en rejse for 2. Som regel er hotelværelser i storbyer billige, når det er fra søndag til mandag, hvilket også gør sig gældende her. Her ligger prisen mellem 270 – 350 kr. pr. nat. I ugens andre dage skal du regne med priser mellem 500 – 900 kr. pr. nat.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Berlin, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Sightseeing i Berlin

  Der er så mange forskellige spændende ting at opleve i Berlin! Måske du kan finde lidt inspiration i de turene nedenfor.

  Oplevelser i Berlin
  kr.

  Transport til/fra lufthavnen

  Schönefeld Lufthavn har en tilhørende togstation (5 minutters gang fra hinanden), der er velforbundet til det meste af Berlin – og naturligvis også centrum. Herudover har du adskillige busruter, der også forbinder lufthavnen og midtbyen. Du kan se en lille video om lufthavnstransporten her.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Lynvisit til Berlin: med overnatning på et centralt hotel og fly fra kun 213 kr.

  1. Michael says:

   Hej vi overvejer at lave en kører ferie til Tyskland evt Berlin i 4-5 dage kan du anbefale noget billigt i enten uge 29,30 eller 31.
   Vi vil gerne kører da vi har en lille på 8 mdr med.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Michael,
    Berlin er en af mine yndlingsbyer – så det kan jeg helt klart anbefale 🙂
    Når du siger noget billigt, tænker du så på hotel? 🙂 Jeg har lavet en søgning til jer her, så kan I selv ændre den i forhold til datoer osv. Der er mange lækre 4* hoteller i prisklassen 500 – 600 kr. pr. nat 🙂

  2. Henrik says:

   Tjekker

  3. Niels says:

   Der mangler tilbud fra Aalborg

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Niels,
    Jeg gør altid mit bedste for at finde flytilbud fra alle Danmarks lufthavne 🙂 Da jeg selv er fra Nordjylland, ville jeg også ønske, at der var flere afgange herfra. Men jeg kan desværre ikke trylle. Jeg holder altid øje med de afgange der findes fra Aalborg, hvilket tit er begrænset til København, London, Amsterdam og Malaga. Jeg skal dog nok fortsat holde supergodt øje med Aalborg og opdatere bloggen så snart jeg finder noget herfra 🙂

  se fly se hotel