• 17 mar 2019

  VILD PRIS: 1 uge på Kreta på et fremragende 4,5* design-hotel til kun 2.049 kr. inkl. fly

  Så er det igen tid til et rigtigt knaldtilbud! Denne gang går turen til skønne Kreta, hvor du kommer til at bo på et super lækkert design-hotel lige havet. Det specielle ved dette sted er, at det er en del af Sunwings Makrigialos Beach resort. Det betyder, at du får adgang til alle aktivetsmuligheder af dette kæmpe store resort men kan samtidig trække dig tilbage til dit eget afslappet luksus-hotel med infinity pools, lækre restauranter, spa-område, osv. Og nu det allerbedste – det hele kan kan fås til omkring 2.000 kr.! Det er en virkelig sindsyg pris!

  Luksus på Kreta
  maj - oktober
  fra2.049 kr.
  København
  Kreta
  Ocea Beach Club Kreta
  kr.

  Som beskrevet ovenpå – Ocean Beach Club Kreta er et rigtigt lukus-hotel med alt det der hører til. Lækre stilfulde værelser, infinity pools, spa-faciliteter, den lækreste udsigt, og og og. Desuden har resortet en fantastisk beliggenhed. Du bor nemlig på Kretas hyggelige sydkyst – langt væk fra de store turistområder på nordkysten. Så her får du virkelig mulighed for at komme helt ned i gear og samtidig har mulighed for at opleve autentiske græske landsbyer i området.

   

  Lige nu kan du får en uge på dette fantastiske sted (f.eks. fra d. 23.05. – 30.05.) til hel vanvittige 2.049 kr. pr. person ved en rejse for 2. Som nævnt i intro teksten er dette også et super sted for børnefamilier da man også har adgang til det store Makrigialos Beach resort og hotellet har suiter til op til 6 personer. Og så er der selvfølgelig også mulighed for at opgradere til eksklusive suiter med privat pool, osv.

   

  Desuden kan man tilkøbe forskellige måltider – alt fra morgenmad til all-inclusive. Og det bedste er, at børn under 12 år spiser gratis!

   

   

  Prisniveau

  Maj fra 2.049 kr.

  Juni fra 2.949 kr.

  Juli fra 6.799 kr.

  August fra 4.699 kr.

  September fra 4.599 kr.

  Oktober fra 4.099 kr.

   

   

  Transport til hotellet

  Du kan bestille transport til hotellet fra Spies, som koster 220 kr. pr. person. Og da turen går til det mindre befolkede syd-Kreta er det nok en god idé at bestille det med. Jeg kunne i hvert fald ikke finde en billigere eller bedre løsning med offentlig transport.

   

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her