Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.858 kr.
rsz_shutterstock_418926835
Fly

Billige fly til Roatan: tur/retur fra kun 2.858 kr.

Fly |

Billige fly til Roatan: tur/retur fra kun 2.858 kr.

Så er det blevet tid til et nyt, spændende rejsemål. Turen går til Roatan, som ligger lige ved siden verdens andenstørste koralrev. Øen er en del den lille øgruppe Islas de la Bahia i det Caribiske Hav lige ud for Honduras nordkyst. Roatan, Guanaia og Utila er navnene på de tre øer, der ligger her. Selvom øerne har hver sin charme, har de alle sammen en ting til fælles – paradisstrande, en super afslappet ø-stemning og helt fantastiske dykker-områder! 🌴⛱

Billige fly til paradis

september – februar

2.858 kr.

Hamborg ✈ Roatan

Fly til Roatan

inkl.

Billige fly til Roatan

Fly til Roatan plejer at være rigtig dyrt. Vi snakker 5- 6.000 kr. for en tur/retur-billet. Så det er virkelig et vildt tilbud! Og skifter du afrejselufthavn til København, så ligger den billigste pris pt på omkring 5.200 kr. Så derer virkelig mange penge at spare her ved at tage turen syd for grænsen.

Det er United Airlines, der lige nu udbyder billetter henover det danske vinterhalvår, hvor især oktober, november, januar og februar byder på billige flybilletter. Priserne for de billigste afgange ligger mellem omkring 2.800 kr. og 3.500 kr.

Fordi du flyver med United Airlines, har du hver vej en mellemlanding i først Frankfurt og derefter Houston. På hjemrejsen er begge mellemlandinger kun 1 – 2,5 timer, men på rejsen over, er mellemlandingen i Houston på ca. 14 timer. Du kan derfor med god grund booke en overnatning i Houston, hvilket jeg har linket til nedenunder.

I tilbudsboksen ovenfor har jeg f.eks. taget udgangspunkt i en 14-dages rejse og fundet billetter fra tirsdag den 1. november til tirsdag den 15. november til kun 2.858 kr.

Fly til Roatan – eksempler på billige rejsedatoer

 • 07.10. – 21.10
 • 13.10. – 27.10.
 • 27.10. – 10.11.
 • 30.10. – 13.11.
 • 01.11. – 15.11.
 • 03.11. – 17.11.
 • 07.11. – 21.11.
 • 16.11. – 30.11.
 • 28.11. – 12.12.
 • 09.12. – 23.12.
 • 04.01. – 18.07.
 • 07.01. – 21.01.
 • 21.01. – 04.02.
 • 29.01. – 12.02.
 • 06.02. – 20.02.
 • Og mange flere

Hoteller på Roatan og Islas de la Bahia

Her kan du få et overblik over hotelpriserne på Roatan – du kan finde alt fra hostels til luksus resorts (især på Roatan). De to andre øer Guanai og Utila er meget mindre turistede, og her findes der flere simple hoteller.

Hoteller på Roatan

Rejsetips til Roatan og Isla de la Bahia

Dykning på Roatan

Roatan er kendt for at være en af Caribiens – hvis ikke verdens – bedste dykkerspots. Roatan Barrier Reef er en del af Mesoamerican Barrier Reef, der er verdens næststørste koralrev lige efter Australiens Great Barrier Reef. Koralrevet ud for Roatán byder både på hvalhajer, skildpadder, massevis af farvestrålende fisk og et væld af forskellige revhajer. Dykning med hajer er utrolig populært på Roatán, og det må siges at være en fed oplevelse at skrive på dykker-CV’et.

fly til roatan

Besøg naboøen Utila

En kort sejltur eller flyvetur fra Roatan og du når søsterøen Utila. Utila er utrolig populært blandt backpackere, og mange kommer hertil for at tage dykkercertifikat – og for at feste. Øen har en ungdommelig og afslappet vibe over sig og er en del mindre end Roatan. Du kan let komme rundt til fods, og så er Utila fyldt med hyggelige barer og restauranter. Og så er dykningen fuldstændig sublim – ligesom på Roatan!

fly til roatan

Ziplining

Har du endnu ikke prøvet kræfter med ziplining, er Roatan altså et godt sted at kaste sig over sådan en aktivitet. Der findes forskellige firmaer, der arrangerer zipline-ture.

fly til roatan

Cayos Cochinos

Cayos Cochinos er en øgruppe bestående af de to store øer, Cayo Menor og Cayo Grande, og 13 bittesmå koraløer. Øgruppen er placeret mellem Roatan og det honduranske fastland. Du kan let besøge øerne på en guidet dagstur.

fly til roatan

Du kan også se mere fra Roatan i videoen her:

Fly til Roatan – hvordan kommer man til Hamborg

Inden ankomst til Honduras skal rejsende udfylde en immigration form. Du vil modtage en mail, som du skal udskrive og have med dig.

Er du fuldt vaccineret, kan du rejse ind i Honduras uden krav og test eller karantæne. Du skal kunne bevise, at du har modtaget en fuld COVID-19 vaccine. Er du ikke vaccineret, skal du vise en negativ PCR- eller antigentest (max 72 timer gammel).

OBS: da du har en mellemlanding i USA, skal du kunne fremvise en negativ COVID-19 test (taget 1 dag inden afrejsen) samt dokumentation for at være færdigvaccineret mod COVID-19.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Roatan: tur/retur fra kun 2.858 kr.Billige fly til Roatan: tur/retur fra kun 2.858 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud