• 16 aug 2017

  Vanvittig billige fly til Roatan: tur/retur til kun 1.781 kr. inkl. bagage

  Så er jeg faldet over et helt vanvittigt tilbud til en af verdens smukkeste ø-grupper! Turen går til den lille øgruppe ved Honduras nordkyst Islas de la Bahia. Roatan, Guanaia og Utila er navnene på de 3 øer, der ligger her og selvom de har hver sin egen charme har de alle sammen en ting til fælles – paradisstrande og helt fantastiske dykker-områder!

  Og lige nu kan du komme afsted til Roatan til under 2.000 kr. – du flyver godt nok fra Amsterdam, men når man overvejer, at fly fra Danmark plejer at koste omkring 6 – 8.000 kr. kan turen til den hollandske hovedstad godt betale sig!

  ** OPDATERING ** Jeg kan se at det også er muligt at flyve til mange andre destinationer i Mellemamerika til ca. samme pris! Der findes fly til under eller omkring 2.000 kr. til Belize (Belize City) , Guatemala (Guatemala City) og Liberia i Costa Rica, hvorfra du har mulihed at tage til Costa Ricas smukke vestkyst.

  ** SLUT ** Dette tilbud findes ikke længere – Som formodet var det en error-fare og priserne blev rettet. Tillykke til dem som nåede at bestille!

  Super billige fly til paradis
  september - juni 2018
  1.781 kr.
  Amsterdam
  Roatan
  Fly til Roatan
  inkl. 23 kg. bagage
  kr.

  momondo.dk kan du lige nu finde rigtig mange datoer med billige fly til Roatan. Jeg vil sige med det samme, at selvom fly fra Amsterdam til Mellemamerika plejer at være billige, så kan det være, at det her er en error-fare (en prisfejl). Så vent med at bestille hotel, lejebil osv. indtil du har fået din e-billet.

  Du kan rejse fra september til juni 2018 og dvs. også i højsæsonen (januar til marts)! Jeg har f.eks. fundet fly fra d. 20.01. – 29.01. til kun 1.781 kr. Du flyver med Continental Airlines, hvor der er 23 kg bagage inkluderet i prisen. De fleste billige afgange har et længere stop i Houston – vil du slippe for det kan du finde billetter til omkring 2.000 kr., med kortere mellemlandinger.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 24.11. – 02.12.
  • 14.01. – 22.01.
  • 17.01. – 25.01.
  • 20.01. – 28.01.
  • 28.01. – 04.02.
  • 04.02. – 12.02.
  • 25.02. – 05.03.
  • Og mange flere

   

  Hoteller på Roatan og Islas de la Bahia

  Her kan du få et overblik over hotelpriserne på Roatan – du kan finde alt fra hostels til luksus resorts (især på Roatan). De to andre øer Guanai og Utila er meget mindre turistede og her findes der flere simple hoteller.

  Hvordan kommer man til Amsterdam

  Med bil tager det fra grænsen ca. 5,5 timer. Alternativt kan du også flyve fra København  til Amsterdam til under eller omkring 500 kr. næsten hele året rundt. Fra Billund og Aalborg kan du finde tur/retur-billetter til omkring eller under 1.000 kr. Alternativt kan du også tage bussen til Amsterdam. Hos busselskabet Flixbus kan du få billetter fra 239 kr.

   

  Pas og visum

  Visumfrit i op til 90 dage. Passet skal være gyldigt i 6 måneder udover rejsens varighed. OBS: du har en mellemlanding i USA, så du skal også ansøge om ESTA.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  9 kommentarer til Vanvittig billige fly til Roatan: tur/retur til kun 1.781 kr. inkl. bagage

  1. Christopher Thorsø Sørensen says:

   Hej

   Hvis man at i besidelse af et B1/B2 visum til USA, behøver man så at ansøge om ESTA visum til USA for mellemlandingen?

  2. kenth says:

   den billigste flybillet jeg får frem er på 4195.kr ????

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Kenneth,
    Der var tale om en såkaldt error-fare, hvor man kan få billetterne til en utrolig god pris – lige indtil flyselskabet opdager, at prisen er alt for lav. Så bliver det rettet med samme.

  3. Mette says:

   Når jeg følger dine links, kommer den op med en pris på 4156 kroner, så jeg tror, at de har rettet prisen….

   • Rejsespejder says:

    Hej Mette,
    Ja det ser ud, som om prisen blev rettet. Jeg opdaterer lige artiklen. Og tak for info :).

  4. Anne says:

   Hej du, jeg prøvede at finde noget til Belize I januar18, men får ingen hits. Kan du give et eksempel? 🙂

  5. peter jensen says:

   kan aldrig finde de tilbud du reklamere med på facebook

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Peter,
    Jeg har lige tjekket prisen, og den holder stadig 🙂 Er det et specifikt tilbud du tænker på eller en specifik periode? Så kan jeg lige prøve at undersøge det lidt nærmere 🙂