Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Spar 40 % fra 175 kr.
Vaerdibevis-til-Supermarco-Koebenhavn-banner
Andet

Oplev Danmarks største gourmetsupermarked: 300-kroners værdibevis til Supermarco til kun 175 kr.

Andet |

Oplev Danmarks største gourmetsupermarked: 300-kroners værdibevis til Supermarco til kun 175 kr.

Okay, det her er ikke et klassisk rejsetilbud. Men mad betyder jo ofte rigtig meget, når man er på ferie. Og en rejse til f.eks. Italien er jo et et sandt overflødighedshorn af gastronomiske oplevelser og velsmag i lange baner. Derfor tænkte jeg, at dette tilbud på et værdibevis til Supermarco – Danmarks største gourmetsupermarked for italienske specialiteter – alligevel fortjente en artikel. Og en kulinarisk rejse er vel også en form for rejse 😉 Så hvis du er klar på en gastronomisk smuttur til Italien (bare her i Danmark) og samtidig gerne vil spare penge, så har jeg fundet tilbuddet til dig her! 🇮🇹🛍️

Gavekort til Supermarco

Indløsning t.o.m. 1. april

175 kr.

Frit valg hos Supermarco

175 kr.

Værdibevis til Supermarco – en bid af Italien i København

Supermarco er navnet på Danmarks største gourmetsupermarked for italienske specialiteter.

Og du kan allerede nu godt forberede dig på, at dine tænder begynder at løbe i vand 🤤

Det 1.000 kvadratmeter store gourmetsupermarked ligger i Københavns Sydhavn. Og har du bare den mindste interesse for italiensk mad – så er Supermarco et sandt mekka!

Hyldemeter efter hyldemeter bliver du præsenteret for det italienske køkkens fineste råvarer og delikatesser. Du kan således glæde dig til at gå på opdagelse blandt specialimporterede kvalitetsråvarer fra Italien.

Frisk og tørret pasta. Oste som burrata, parmigiano-reggiano, ricotta og pecorino. Parmaskinke, salami, guanciale og friskskåret mortadella. Friske trøfler fløjet ind fra Piemonte hver torsdag.

Ja, faktisk tæller hele sortimentet mere end 4.500 varer – håndplukkede fra små og mellemstore leverandører. Så du får i hvert fald ikke problemer med at finde et eller andet lækkert at bruge gavekortet på!

Værdibevis til Supermarco – spar 40 %

Hvis du tænker, at du gerne vil gøre bruge af værdibeviset, kan du købe det på Niche.dk.

Niche er en helt ny side, og gavekortet til Supermarco er deres allerførste tilbud. Og det har faktisk allerede solgt rigtig godt.

Med gavekortet får du frit valg i hele Supermarco for 300 kr. – til en pris på 175 kr. Og så må du endda købe hele 3 værdibeviser.

Tilbuddet indeholder

  • Værdibevis på 300,- for 175,-
  • Du sparer over 40 %
  • Frit valg til ALT i butikken og caféen
  • Du kan købe op til 3 værdibeviser pr. person
  • Indløsning t.o.m. 1/4 2023

Værdibevis til Supermarco

Værdibevis til Supermarco

Værdibevis til Supermarco

Værdibevis til Supermarco

Værdibevis til Supermarco

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Oplev Danmarks største gourmetsupermarked: 300-kroners værdibevis til Supermarco til kun 175 kr.Oplev Danmarks største gourmetsupermarked: 300-kroners værdibevis til Supermarco til kun 175 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud