• 06 sep 2022

  Hotel Helnan Marselis: Skønt hotelophold i Aarhus fra kun 508 kr. p.p. inkl. overnatning, morgenmad og gratis afbestilling

  Trænger du til lidt dansk selvforkælelse, hvor du kan slappe af i de smukkeste omgivelser? Så har jeg fundet det helt rigtige til dig! Med dette hotelophold i Aarhus kommer du til at bo på et flot, firstjernet hotel med en fremragende beliggenhed – tæt på både skov, vand og storbyen. Perfekt for dig der ønsker afslapning og velvære kombineret med lidt storbystemning og shopping! Aarhus er Jyllands største by, og du kan derfor se frem til ægte storbystemning (efter danske standarder) 😉

  Smuttur til charmerende Aarhus
  året rundt
  fra508 kr.
  4-stjernet hotelophold i Aarhus
  inkl. overnatning og morgenmad
  593 kr.
  Fraprisen pr. nat for et dobbeltværelse i "Upgrade Special" er 1.016 kr. - dvs. kun 508 kr. pr. person

  Hotelophold i Aarhus

  Hvis du længes efter et lille pusterum i den måske lidt trivielle hverdag, så er dette ophold helt perfekt til dig. Du kommer til at bo på det firstjernede Helnan Marselis Hotel (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Selvom hotellet kun ligger ganske få kilometer fra Aarhus, så får du virkelig de mest naturskønne omgivelser. Hotellet har udsigt over Kattegat, og så ligger skoven og Marselisborg Slot kun en kort gåtur derfra.

   

  På Helnan Marselis får du dog ikke kun en god beliggenhed. Hotelfaciliteterne er også helt i top. Som gæst på hotellet kan du nemlig gratis deltage i yoga, snuppe en dukkert i swimmingpoolen, få varmen i saunaen eller give den gas i fitnesscentret. Superfedt!

   

  Har du lyst til at opleve lidt af Aarhus, er der også nok at tage fat i! ARoS, Tivoli Friheden, Den Gamle By, Botanisk Have, Latinerkvarteret, Aarhus Streetfood osv.

   

  En tur til Aarhus kan altså byde på lidt af hvert. Hvis du elsker natur og dyr lige så højt som jeg gør, så kan du roligt besøge Marselisborg Dyrehave, der ligger lige i nærheden. Her kan du komme helt tæt på bl.a. hjorte og vildsvin. Et virkelig hyggeligt sted til en gåtur.

   

  Et andet sted, der er perfekt til en gåtur, er den uendelige bro 400 meter fra hotellet. Broen er cirkelformet og går fra stranden og ud i havet – det lyder måske meget simpelt, men det er sådan et smukt syn og bestemt et besøg værd.

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet på hotelspecials.dk. De har flere forskellige tilbud, men jeg har her fokuseret på deres “Upgrade Special” (hvor du får et værelse med havudsigt).

   

  Langt de fleste topersoners ophold ligger i prislejet mellem ca. 1.000 og 1.350 kr. for en nat (dvs. mellem ca. 500 og 675 kr. pr. person). F.eks. kan du finde et ophold fra den 30. oktober til 31. oktober til i alt 1.016 kr., hvilket svarer til kun 508 kr. pr. person. Og dte er vel at mærke inklusive både morgenmad og gratis afbestilling.

   

  Vær dog opmærksom på, at der kommer et servicegebyr på 59 kr. pr. reservation.

   

   

  Helnan Marselis Hotel

  Hotelophold i Aarhus Hotelophold i Aarhus Hotelophold i Aarhus

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Aarhus In Pictures (@aarhusibilleder) den

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Hotel Helnan Marselis: Skønt hotelophold i Aarhus fra kun 508 kr. p.p. inkl. overnatning, morgenmad og gratis afbestilling

  1. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  Se tilbud her