• 16 sep 2020

  Helnan Marselis i Aarhus: overnatning med havudsigt, kaffe & kage, 3-retters middag og morgenmad til kun 849 kr.

  Trænger du til lidt selvforkælelse, hvor du kan slappe af i de smukkeste omgivelser? Så har jeg fundet det helt rigtige til dig! Med dette ophold kommer du til at bo på et superlækkert 4* hotel i Aarhus, tæt på både skov, vand og storbyen. Perfekt for dig, der ønsker afslapning og velvære kombineret med lidt storbystemning og shopping! Du får en overnatning i et dobbeltværelse med havudsigt, kaffe & kage ved ankomst, lækker morgenmadsbuffet, fri adgang til pool, sauna & fitness og 3-retters middag med i opholdet. Og så er det endda muligt at bruge opholdet i weekenden helt frem til d. 31. marts 2021 – perfekt til en velfortjent pause fra hverdagen.

  Smuttur til charmerende Aarhus
  11. september - 31. marts 2021
  849 kr.
  4* hotelophold i Aarhus
  inkl. overnatning, middag og morgenmad
  849 kr.

  Hotelophold i Aarhus

  Hvis du længes efter et lille pusterum i den måske lidt trivielle hverdag, så er dette ophold helt perfekt til dig. Du kommer til at bo på det 4* Helnan Marselis Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor). Selvom hotellet ligger ganske få kilometer fra Aarhus, så får du virkelig de mest naturskønne omgivelser. Hotellet har udsigt over Kattegat, og så ligger skoven og Marselisborg Slot kun en kort gåtur derfra.

   

  På hotellet får du kaffe og sødt serveret ved ankomst, herefter kan du slappe af med sauna, et dyp i poolen eller et besøg i fitnesscenteret. Og aftenen står den på en udsøgt 3-retters middag og efter en god nats søvn, så venter der dig en overdådig morgenmadsbuffet. Hvad mere kan man ønske sig? 😉

   

  Har du lyst til at opleve lidt af Aarhus er der nok at tage fat i! ARoS, Tivoli Friheden, Den Gamle By, Botanisk Have, Latinerkvarteret, Aarhus Streetfood osv. Hvis du elsker natur og dyr lige så højt som jeg gør, så kan du roligt besøge Marselisborg Dyrehave, der ligger lige i nærheden – her kan du komme helt tæt på blandt andet hjorte og vildsvin. Et virkelig hyggeligt sted til en gåtur. Et andet sted, der er perfekt til en gåtur, er den uendelige bro 400 meter fra hotellet. Broen er cirkelformet og går fra stranden og ud i havet – det lyder måske meget simpelt, men det er sådan et smukt syn og bestemt et besøg værd.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

   

  Pakken indeholder (pr. person)

  • Ophold på Helnan Marselis Hotel i Aarhus
  • Kaffe og sødt ved ankomst (ml. kl. 15-17)
  • 1 overnatning i flot dobbeltværelse med havudsigt
  • 3-retters middag på Restaurant Marselis fra kl. 18 (efter kokkens valg)
  • Lækker morgenmadsbuffet
  • Fri adgang til pool, sauna og fitness
  • Gratis Wi-Fi på hotellet

   

  Tilbuddet koster 849 kr. pr. person ved et ophold for 2 personer (1.698 kr. for 2 personer). Det er muligt at ankomme alle ugens dage indtil d. 31. marts 2021 (med undtagelse af få dage mellem jul og nytår, hvor der er lukket). Dette giver dig rig mulighed for at gøre brug af opholdet i både efterårsferien, juleferien og vinterferien, men også til at tage på weekendophold – det er da for fedt!

   

  Du bør være opmærksom på, at dette tilbud er et værdibevis. Det vil sige, at du efter dit køb på takeoffer.dk modtager en bookingbekræftelse med et værdibevis, som også indeholder en vejledning til, hvordan du booker opholdet.

   

  Indtryk af hotel og omgivelser

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Aarhus In Pictures (@aarhusibilleder) den

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Helnan Marselis i Aarhus: overnatning med havudsigt, kaffe & kage, 3-retters middag og morgenmad til kun 849 kr.

  1. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  Se tilbud her