• 29 maj 2018

  Luksuriøs badeferie i Tyrkiet: 1 uge på et lækkert 5* resort fra kun 2.639 kr. med all inclusive, fly og transport

  Alanya og den tyrkiske riviera er kendt for sine pragtfulde strande, som strækker sig over hele den tyrkiske sydkyst. Området er beskyttet af de smukke Taurusbjerge, som giver så godt som garanti for et dejligt klima og masser af solskin. Der er noget for enhver i dette lækre område, som f.eks. Sides gamle (og bilfri) bydel, hvor du kan se det smukke Apollon-tempel. Eller måske var det noget med en tur op til de smukke bjergkæder i området. Du kan også tage på udflugt til Alanya, hvor du kan besøge Tyrkiets næststørste drypstenshule eller besøge den berømte piratborg. Hvad end du foretrækker, så er Tyrkiet et fedt rejsemål, om det så er ren badeferie eller et kulturelt eventyr, du er på udkig efter. Husk ikke at snyde dig selv for at opleve det tyrkiske køkken, som er blandt mine absolutte favoritter!

  5* all inclusive-ophold i Tyrkiet
  juni - oktober
  fra2.639 kr.
  Billund, København og Aalborg
  Alanya
  1 uge på 5* resort i Alanya
  med fly, transport og all inclusive
  fra2.639 kr.

  sunweb.dk kan du lige nu finde en rejse i maj til det lækre 5* Hotel Telatiye Resort (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) fra kun 2.639 kr. pr. person med all inclusive ved en rejse for 2 (1 uge).

  Det dejlige familiehotel ligger i den lille ferieby Konakli omkring 12 km fra Alanya. Der er et dejligt poolområde, som også tæller en børnepool, vandrutsjebaner og en poolbar. Der er miniklub til børnene og mange andre fritidsaktiviteter som tennis, fitness, beachvolley osv. Derudover er der et dejligt spaområde med indendørs pool og adgang til tyrkisk hamam, sauna og massage. Stranden ligger kun få minutters gang derfra, så der er alt det, du skal bruge til den perfekte ferie. Tidligere gæster roser primært hotellets gode mad, den professionelle service og de lækre nyrenoverede værelser.

  Du kan finde tilbuddet fra juni til oktober, og det er muligt at flyve fra Billund, København og Aalborg. Juni er klart den billigste måned. Her har jeg f.eks. fundet tilbuddet med afrejse fra Billund d. 06.06. til den 13.06. til kun 2.639 kr. pr. person ved en rejse for 2. (faktisk kan du finde tilbuddet lidt billigere, hvis I rejser 3 personer). Men selv i juli kan du finde tilbuddet helt ned til 4.700 kr. pr. person (den 01.07. ved 3 personer), hvilket er en rigtig fin pris for en 5* all inclusive-rejse i skolernes sommerferie.

  Som med ethvert andet Sunweb-tilbud inkluderer tilbudet både hotel, flybilletter og transport til og fra lufthavnen. Dette tilbud inkluderer herudover også all inclusive – så meget nemmere bliver det altså ikke!

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det oppe til venstre lige under “Beskrivelse”. Som udgangspunkt viser den nok 2 voksne, så hvis du vil bestille et større værelse, skal du ændre antallet af rejsende, før Sunwebs kalender viser dig de større værelser.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her