• 01 jul 2015

  Tyrkiet: 8 dage på et meget lækkert 3* hotel inkl. fly, morgenmad og transport til kun 1.734 kr.

  rsz_alanya-223804_1280

  I går lavede jeg et indslag omkring ”ab-in-den-urlaub værdikuponer” og i dag har jeg et eksempel på, hvordan man så kan bruge kuponen for at få skabt et helt genialt tilbud.

  ab-in-den-urlaub.de har jeg nemlig fundet en rejse for 2 personer til Alanya i Tyrkiet. Man bor på det meget lækre 3* Hotel Sevki Bey (88% ud af 99 anmeldelser på Holidaycheck.com). Tidligere gæster roser især hotellets gode beliggenhed (30 meter fra stranden), de dejligt indrettede værelser og hotellets renlighed (ikke en selvfølge i Tyrkiet… :)).

  Hotellet har sin egen udendørspool og ligger kun få meter fra stranden. Til Alanyas bymidte er der 4 km og der findes butikker og restauranter i nærheden af hotellet.

  Rejsen er inkl. fly, transport fra/til lufthavn og morgenmad.

  Rejsen koster oprindeligt 2.074 kr. per person, men som sagt har ab-in-den-urlaub.de en ”værdikupon-deal” kørende, hvor man kan købe en 100 Euros-værdikupon (sv.t. en værdi på 746 kr.) for kun 9,90 Euros (74 kr.). Det vil sige, at man kan få en rabat på 671 kr., som betyder, at du kan rejse til kun 1.734 kr. per person.

  Der er mulighed for at opgradere til halvpension (morgen og aftensmad) for kun 30 Euros (224 kr.) mere p.p.

  Med rejseeksemplet jeg har fundet rejser du fra Hamborg d. 26.08. og hjem igen d. 03.09. Der findes også andre datoer end dem fra rejseeksemplet, som kun koster lidt mere, prøv at lege lidt med datoerne, som passer dig på ab-in-den-urlaub.de.

  Husk, at værdikuponens beløb ikke bliver trukket fra, når man bestiller rejsen, men i stedet for får man pengene udbetalt, når man er kommet hjem igen. Jeg har selv benyttet mig af tilbuddet tidligere og det fungerede super fint.

  alanya

  Vælg rejsen med rejseselskabet iTT for at få rejsen til denne pris.

  Som altid med hjemmesider, som er ikke skrevet på dansk anbefaler jeg:

  1. Åbn denne side i Chrome-browseren (eller download den her, den findes også til Mac)

  2. Følg linket nedenunder

  3. Højreklik på siden og vælg ”Oversæt til dansk”

  Og så bliver alle sider på hjemmesiden automatisk oversat. Hvis du har nogle spørgsmål omkring det eller bookingprocessen, så bare skriv en kommentar nedenunder og så skal jeg nok prøve at hjælpe dig videre.

   

  HER KAN DU BOOKE REJSEN

   

  HER KAN DU KØBE VÆRDIKUPONEN

   

   

  Sådan kommer man til Hamborg:

  Med bus fra Aarhus/Aalborg: Fra Aarhus tage turen ca. 5 timer direkte til lufthavnen og koster tur/retur 720 kr. (600 kr. til studerende)

  Med toget: Nogle gange kan man få billige togbilletter fra de fleste steder i Jylland til Hamborg. Billetter findes fra kun 216 kr. (og mindre jo tættere man bor på tyskland).

  Med bus fra Kbh.: Du kan tage bussen til Hamborg med Flixbus. Rejsen tager lidt over 5 timer og koster 283 kr tur/retur.

  Book bus fra Kbh. til Hamborg

  Med bil: måske den nemmeste måde at komme til Hamborg er med bil. Parkering ved Hamborg Lufthavn koster 410 kr. for de 8 dage.

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  alanya2

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *