• 27 Jun 2015

  Luksusferie: 1 uge i Tyrkiet på et super 5* hotel med all-inclusive inkl. fly og transport til kun 4.119 kr. **UDLØBET**

  rsz_beach-497911_1280

  I dag har jeg et super tilbud til dig, som har tid i uge 28. På den tyske rejseside ab-in-den-urlaub.de har jeg fundet det lækre 5* Hotel Sea Life Buket Beach (4,5 ud 5 på Tripadvisor, 93% på Holidaycheck.com). Tidligere gæster roser især hotellets kulinariske oplevelser, den meget gode service og hotellets beliggenhed.

  Hotellet ligger direkte ned til sin egen private strand ved det meget smukke og rolige område rundt om Iclemer ved den tyrkiske riviera. Sea Life Bucket Beach har bl.a. inden- og udendørs pools, et spa, et tyrkisk bad, et fitnesscenter og meget mere.

  Du rejser fra Hamborg d. 06.07. og hjem igen d. 13.07.

  Jeg har fundet rejsen til 4.119 kr. per person (ved en rejse med 2 personer).

  Tyrk

  Det er vigtigt at du, ind på hjemmesiden, vælger rejsen med selskabet "ForYou Travel".

  BOOK REJSEN HER

  **UDLØBET**

  1. Åbn denne side i Chrome-browseren (eller download den her, den findes også til Mac)

  2. Følg booking-linket nedenunder

  3. Højreklik på siden og vælg ”Oversæt til dansk”

  Og så bliver alle sider på hjemmesiden automatisk oversat. Hvis du har nogle spørgsmål omkring det eller bookingprocessen, så bare skriv en kommentar nedenunder og så skal jeg nok prøve at hjælpe dig videre.

  tyrkluk

  Sådan kommer man til Hamborg:

  Som skrevet inkluderer rejsen togbilletter inden for Tysklands grænser. Så uanset hvor du rejser fra, kan du bestille nogle DSB-billetter til Padborg og så køre videre med de tyske billetter til Hamborg Lufthavn.

  Ellers kan du også:

  Med bus fra Kbh.: Du kan tage bussen til Hamborg med Flixbus. Rejsen tager lidt over 5 timer og koster 283 kr tur/retur.

  Book bus fra Kbh. til Hamborg

  Med bil: den nemmeste måde at komme til Hamborg er med bil. Parkering ved Hamborg Lufthavn koster 410 kr. for de 8 dage.

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  tyrklu

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Webview: false