• 03 sep 2015

  Efterårsferie: 1 uge i Tyrkiet på et dejligt 3* hotel inkl. fly, transport og all-inclusive til kun 2.716 kr.

  rsz_bodrum-546214_1280

  I dag har jeg fundet et super efterårsferie-tilbud! Turen går til det smukke Alanya i Tyrkiet. Du bor på det dejlige 3* Hotel Karat (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Tidligere gæster roser især den super service, den gode beliggenhed og at man får meget for pengene. Hotellet byder på en dejlig pool med poolbar og solsenge. Så når varmen overmander dig, kan du altid tage en dukkert i poolen og afslutte med en kold drink i baren. Ved siden af poolen har du også et separat bassin til børnene.

  Fra Karat Hotel er der under en kilometer ned til Alanyas berømte Kleopatra-strand, og orker du ikke at gå i varmen, kan du benytte hotellets gratis shuttlebus, der kører frem og tilbage hele dagen. Vil du have lidt variation i ferieprogrammet, så må du ikke snyde dig selv for et besøg på den fine Øststrand.

  Jeg har fundet rejsen på den tyske rejsehjemmeside ab-in-den-urlaub.de til kun 364 Euro (2.716 kr.) pr. person ved en rejse for 2. Den er Tysklands største af den slags og jeg har selv brugt den mange gange. Du rejser fra Hamborg på forskellige datoer (se nedenfor) i oktober. I prisen er der inkluderet fly, transport til og fra hotellet og all-inclusive.

  Du kan læse lidt mere om hotellet på dansk her. Man bør bemærk at samme rejsen koster næsten 3 gange så meget med afrejse fra Danmark! Så det betaler sig at tage turen til Hamborg.

  alan

  Som altid med hjemmesider, som er ikke skrevet på dansk anbefaler jeg:

  1. Åbn denne side i Chrome-browseren (eller download den her, den findes også til Mac)

  2. Følg linket nedenunder

  3. Højreklik på siden og vælg ”Oversæt til dansk”

  Og så bliver alle sider på hjemmesiden automatisk oversat. Hvis du har nogle spørgsmål omkring det eller bookingprocessen, så bare skriv en kommentar nedenunder og så skal jeg nok prøve at hjælpe dig videre.

  BOOK HOTELLET HER

   

  Sådan kommer man til Hamborg:

  Med bil: måske den nemmeste måde at komme til Hamborg er med bil. Parkering ved Hamborg Lufthavn koster 380 kr. for de 8 dage.

  Med bus fra Aarhus/Aalborg: Fra Aarhus tage turen ca. 5 timer direkte til lufthavnen og koster tur/retur koster 680 kr.

  Med bus fra Kbh.: Du kan tage bussen til Hamborg med Flixbus. Rejsen tager lidt over 5 timer og koster 283 kr tur/retur.

  Book bus fra Kbh. til Hamborg

   

  Rejsedatoer:

  • 08.10. – 15.10.2015
  • 11.10. – 18.10.2015
  • 12.10. – 19.10.2015
  • Fra: Hamborg
  • Flyselskab: Pegasus Air (inkl. 1 stk. 20 kg. bagage)
  • Til: Alanya, Tyrkiet
  • Hotel: 3* Hotel Karat
  • Måltider: All-inclusive
  • Gennemsnitstemperatur: 26⁰ C
  • Vandtemperatur: 24⁰ C

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Efterårsferie: 1 uge i Tyrkiet på et dejligt 3* hotel inkl. fly, transport og all-inclusive til kun 2.716 kr.

  1. Bungalow spanien says:

   Die Wertschätzung Bewundern der Engagement und in der Tiefe bieten . Es ist genial great , um auf ein Blog jeder einmal in eine Weile zu kommen, dass ist nicht das Gleiche alt Informationen. Fantastische lesen! Ich habe gerettet Lesezeichen Ihrer Website und ich bin auch Hinzufügen Ihre RSS-Feeds auf mein Google-Konto.
   Bungalow spanien http://www.latorredelsol.com/de/bungalow-spanien