• 18 Jun 2015

  Last minute: 3* hotel i Tyrkiet med halvpension inkl. fly og transport til kun 1.424 kr.

  rsz_17wn9x2zd1a

  Så har jeg fundet et tilbud til dig, hvis du vil rejse sydpå uden at give de store penge. Rejsen går til det smukke Side ved den tyrkiske riviera til det dejlige 3* ”Hotel Anthos Garden” (5.1 ud af 6 og 100% anbefalinger ud af 6 anmeldelser). Tidligere gæster roser især hotellets gode service, lækker mad, og dejlige poolområde. Hotellet har sin egen swimminpool og ligger kun 900m fra stranden. Ind til centrum af Side er det kun 5 gåminutter.

  Jeg har fundet rejsen på den tyske rejsehjemmeside ab-in-den-urlaub.de. I prisen er der inkluderet fly fra Hamborg, tranfer til/fra hotellet og halvpension (morgen/aftensmad).

  Du rejser fra Hamborg d. 24.06. og tilbage igen d. 01.07.

  Side8

  Som altid med tilbud fra hjemmesider, som ikke er skrevet på dansk, anbefaler jeg at gøre følgende:

  1. Åbn denne side i Chrome-browseren (eller download den her, den findes også til Mac)

  2. Følg booking-linket nedenunder

  3. Højreklik på siden og vælg ”Oversæt til dansk”

  Og så bliver alle sider på hjemmesiden automatisk oversat. Hvis du har nogle spørgsmål omkring det eller bookingprocessen, så bare skriv en kommentar nedenunder og så skal jeg nok prøve at hjælpe dig videre.

   

  Hotel, fly, halvpension, hoteltransfer

  1.424 kr.

  TOTAL (per person)

  1.424 kr.

   

  BESTIL REJSEN HER

   

  Side4

  Side5

   

  Sådan kommer man til Hamborg:

  Med bus fra Kbh.: Du kan tage bussen til Hamborg med Flixbus. Rejsen tager lidt over 5 timer og koster 283 kr tur/retur.

  Book bus fra Kbh. til Hamborg

  Med bus fra Aarhus/Aalborg: Fra Aarhus tage turen ca. 5 direkte til lufthavnen og koster tur/retur 720 kr. (600 kr. til studerende)

  Med toget: Nogle gange kan man få billige togbilletter fra de fleste steder i Jylland til Hamborg. Billetter findes fra kun 216 kr. (og mindre jo tættere man bor på tyskland).

  Med bil: den nemmeste måde at komme til Hamborg er med bil. Parkering ved Hamborg Lufthavn koster 410 kr. for de 8 dage.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Webview: false