• 04 mar 2016

  Tyrkiet: 1 uge på dejligt 4* hotel med all-inclusive til kun 2.289 kr. inkl. fly og transport

  rsz_alanya12

  Den tyrkiske riviera og Alanya som ligger ud til Middelhavet er blandt de populæreste rejsemål for danskere. Området er en herlig kombination af dejlige strande, meget historie og kultur og ikke mindst fremragende mad. Hertil kan du så tilføje et rigtig dejligt klima, stor gæstfrihed og en smuk natur.

   

  Hotel

  Sunweb.dk har jeg idag fundet et rigtig godt tilbud på en rejse til Antalya i Tyrkiet til kun 2.289 pr. person ved en rejse for to. Det 4* Hotel Lara Family Club (3,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") er et all-inclusive hotel som ligger kun 300 m. fra hotellets lækre privat strand, i området Lara lidt udenfor Antalya by. Det er et meget familievenligt hotel med poolområde, 5 vandrutsjebaner og miniklub for børnene. Da stranden er privat, hører strandbaren også til hotellet og man skal derfor ikke engang tænke på at hente nye forsyninger på hotellet. Derudover er der gratis fitness-faciliteter og et væld af muligheder for wellness-behandlinger.

  Se mere om hotellet og tilbuddet her

  rsz_antalyahotellara

  SE TILBUD HER

   

  I tilbuddet er der inkluderet både fly fra enten Billund eller København, hotel med all-inclusive og transport til og fra lufthavnen.

   

  Hvis du ønsker mere bagage (udover håndbagage), koster det 80 kr. for 15 kg og 120 kr. for 20 kg. indchecket bagage (i alt begge veje pr. styk bagage).

   

  Fra: Billund eller København

  Rejsedatoer: 27. marts – 3. april (eller senere)

  Rejselængde: 8 dage (1 uge)

  Flyselskab: Onur Air (inkl. 8 kg håndbagage)

  Til: Antalya, Tyrkiet

  Hotel: 4* Hotel Lara Family Club

  Vurdering: 3,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"

  Måltider: All-inclusive

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *