• 29 okt 2017

  Tropisk badeoplevelse: 2 dage i Tropical Islands til kun 819 kr. inkl. morgenmad og daglig adgang til vandland

  Trænger du til en rigtig tropisk badeferie med 30 graders varme, palmer og strand – men du gider ikke at rejse langt væk fra Danmark? Så har jeg i dag fundet det helt rigtige for dig! Du kan nemlig få en gennemført tropisk badeoplevelse i Tropical Islands, der er et superflot trope-inspireret badeland 60 km syd for Berlin. Her hersker altid 28 graders varme og ingen risiko for regn (eller sne)! Og med de billige fly man lige nu kan få til Berlin (se mere nedenfor) er det næsten oplagt at kombinere et par dage i troperne med en storbyferie i Tysklands hovedstad til billige penge!

  Tropisk badeland
  inkl. hotel, morgenmad og adgang til Tropical Islands
  819 kr.

  travelbird.dk har jeg i dag fundet et lækkert tilbud til det tropiske badeland Tropical Islands (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“) tæt på Berlin. Med dette tilbud får du 2 eller 3 dage i det store tropeland, der faktisk er en forhenværende flyhangar, der nu er forvandlet til det mest fantastiske tropeparadis! Faktisk råder Tropical Islands over verdens største indendørs regnskov, og badelandet byder bl.a. på en tropisk sauna, dampbad, adskillige øer, palmer og strande. Og så er der konstant en temperatur på 26 grader!

  En kæmpefordel ved dette tilbud er, at du kommer til at bo på det 4* Tropical Islands Hotel, der ligger i direkte forlængelse af det store indendørs badeland. Du kan således gå direkte fra hotellet til badelandet i dit badetøj – hvor fedt er det lige?!

  Du kan finde dette tilbud i både november og december, hvor priserne ligger mellem 800 og 900 kr. I dette eksempel bruger jeg f.eks. datoen den 15.12.

   

  Rejsen inkluderer

  • 1 eller 2 overnatninger på dobbeltværelse, deluxe dobbeltværelse eller i familieværelse på Tropical Islands Hotel
  • Morgenmad (halvpension kan tilvælges i forbindelse med booking)
  • Daglig adgang til Tropical Islands

   

  Transport til Berlin

  Tropical Islands ligger kun 510 km fra den dansk-tyske grænse, så er du bilejer, vil du sagtens kunne lave dette til en kør-selv-ferie. Hotellet har desuden gratis parkering. Ejer du ikke en bil, så er det heldigt, at man næsten altid kan finde virkelig billige flybilletter til Berlin – særligt fra Billund, hvor du faktisk kan finde tur/retur-billetter i november til under 150 kr. hos Ryanair! Så der er bestemt også mulighed for at kombinere et ophold på Tropical Islands med lidt storbyferie i Berlin!

  Billige fly til Berlin
  inkl. 10 kg håndbagage

  Transport fra Berlin til Tropical Islands

  Fra Berlin Hovedbanegård kan du tage toget RE2 til Brand Bahnhof i Halbe. Herfra kan du tage bussen (T1) videre til Tropical Islands. Alt i alt koster denne tur omkring 100 kr. og tager knap en time.

   

  Video

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Tropisk badeoplevelse: 2 dage i Tropical Islands til kun 819 kr. inkl. morgenmad og daglig adgang til vandland

  1. Mariam says:

   Hej kan man bliver der i flere dage? Eller er det kun 2 overnatning? Jeg har en søn på 9 mdr tæller han også med i prisen?
   Mvh Mariam.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mariam 🙂

    Dette tilbud inkluderer enten 1 eller 2 overnatninger – dvs. 2 eller 3 dage. Hvis du ønsker flere dage, vil jeg anbefale dig at kontakte Travelbird.

    Mht. børnerabat skriver Travelbird under dette tilbud, at “Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.” 🙂