Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Grand Départ! 💛 fra 2.279 kr.
Hotel-Il-Guercino-Bologna-Italien-lille-2-1
Weekendophold

Tour de France-rejse: Forlænget weekend med 4 dage i Bologna fra kun 2.279 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Tour de France-rejse: Forlænget weekend med 4 dage i Bologna fra kun 2.279 kr. p.p. inkl. fly

Vi er på vej ned til touren, de skal ha’ baghjul nede i touren                        Drømmer du om at se Vingegaard, Pogačar, Roglič og Evenepoel in action? Så er det i sommeren 2024, du skal slå til! Der er nemlig lagt op til et vildt cykelløb, når Tour de France løber af stablen, denne gang med Grand Départ i Firenze i Italien. Som den ægte Tour de France-fan du er, ved du nok også godt, at vil man se verdens største cykelløb tæt på, skal man være tidligt ude for at sikre sig fly- og hotelbilletter til en god pris. Derfor har jeg i denne omgang lavet en Tour de France-rejse, hvor du får mulighed for at se hele to etaper, nemlig Grand Départ i Firenze og afslutningen på 2. etape i Bologna. Så kan du stå ved målstregen, når udbryderne og resten af feltet kæmper sig i mål! Så lad dig smitte af tour-feberen og ALLEZ, ALLEZ, ALLEZ

Tour de France-rejse

juni – juli

fra

2.279 kr.

København og Billund ✈ Bologna

Fly til Bologna

1.112 kr.

Billund

Hotel i Bologna

1.167 kr.

Hotel

1.167 kr.

Fly

1.112 kr.

Total (pr. person):

2.279 kr.

Tour de France-rejse – fly

Hvis du ikke lige er frisk på at hoppe på cyklen til Italien, kan du også udskifte jernhesten med et par flybilletter.

Til sommerens Tour de France er der Grand Départ fra Firenze lørdag den 29. juni. Derudover slutter 2. etape søndag den 30. juni i Bologna. Derfor er det smart og billigst at flyve til Bologna og så tage toget til Firenze den ene dag, hvor der er Grand Départ.

Du kan flyve til Bologna fra både København og Billund med Ryanair.

Fra København kan du faktisk både flyve med SAS og Ryanair. De billigste billetter finder du dog typisk ved Ryanair, der har direkte afgange på mandage, torsdage, fredage og søndage. Grundet Tour de France starter flybilletterne i denne periode fra ca. 1.000 kr.

Fra Billund kan du flyve direkte med Ryanair på tirsdage og lørdage. Her er prisen for returbilletter billigere, omkring 500 – 1.400 kr. Til gengæld passer datoerne ikke helt perfekt til tour-datoerne, og derfor bliver du “nødt til” at tage en hel uge fremfor blot en weekend – øv-øv 😉

Alternativt kan du også flyve til Pisa fra Billund med Ryanair. Her er der direkte afgange på onsdage, fredage og søndage, og priserne ligger omkring 900 kr. for returbilletter.

I ovenstående rejseeksempel har jeg taget udgangspunkt i en rejse fra København fredag den 28. juni til mandag den 1. juli. Her koster returbilletten 1.112 kr.

Tour de France-rejse – hotel

På din Tour de France-rejse skal du naturligvis også have et hotel at bo på.

Her har jeg fundet det anmelderroste firstjernede Hotel Il Guercino (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

 

Hotellet har en glimrende beliggenhed – kun 250 meter fra hovedbanegården i det centrale Bologna.

 

Il Guercino ligger i en charmerende, historisk bygning og byder på en elegant indretning, der er helt sin egen. Værelserne skiller sig ud hver især, og man har ikke været bange for at træffe modige farvevalg – men det fungerer.

 

Hotellet har også en lille, eksklusiv spaafdeling, der bl.a. tilbyder sauna, tyrkisk bad, jacuzzi og relaxation zone. Der er kun plads til fire personer ad gangen, så adgang skal bookes på forhånd (gebyr).

 

Et topersoners ophold fra fredag den 28 juni til mandag den 1. juli koster i alt 2.333 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 1.167 kr. pr. person.

 

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Bologna, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Tour de France rejse

Tour de France rejse

Tour de France rejse

Transport til Firenze – Grand Départ

Som sagt overnatter du i Bologna tæt på togstationen. Herfra kan du tage toget til Firenze, hvor der er Grand Départ lørdag den 29. juni.

Det koster mellem 100 til 250 kr. alt afhængigt af, hvilken afgang du vælger. Og der er mange afgange at vælge mellem, da togene kører ca. hvert 10-20 minut.

Du kan booke billet på omio.dk (bare vær obs på, at man endnu ikke kan finde billetter så lang tid ud i fremtiden).

Oplevelser i Bologna

Skal rejsen også stå på lidt andet end Tour de France, kan du med fordel hoppe ind og blive inspireret på GetYourGuide, som tilbyder mange spændende oplevelser til din rejse.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Tour de France-rejse: Forlænget weekend med 4 dage i Bologna fra kun 2.279 kr. p.p. inkl. flyTour de France-rejse: Forlænget weekend med 4 dage i Bologna fra kun 2.279 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud