Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Mulighed for spa-tilkøb 💦 fra 448 kr.
Design-uden-navn-2
Weekendophold

Weekendophold: Overnatning på Grand Hotel Struer fra kun 448 kr. p.p. inkl. morgenmad

Weekendophold |

Weekendophold: Overnatning på Grand Hotel Struer fra kun 448 kr. p.p. inkl. morgenmad

Er der noget bedre end at tage på hotelophold? Du skal ikke nå noget som helst, du skal bare slappe af og bruge tiden præcis som du har lyst. I dag fundet et lækkert tilbud på et ophold på det anmelderroste Grand Hotel Struer (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2021). Hotellet ligger i Struer (cirka 16 km fra Holsterbro) og ligger lige ud til Limfjorden.  kan du se frem til en god udsigt og rig mulighed for et par gåture i det skønne naturområde.

Weekendophold på Grand Hotel Struer

november – april

fra

448 kr.

Ophold på Grand Hotel Struer

fra

448 kr.

Ophold på hotellet

Tag på et romantisk weekendophold på det mere end 100 år gamle Grand Hotel Struer. Hotellet har historiske detaljer men også en moderne stil. Hotellet er nemlig blevet renoveret gennem tiden med respekt for hotellets historie. Det vil sige, at du får flotte historiske værelser, som også har gratis wi-fi og tv med kabel-tv og chromecast.

Med dette ophold på Grand Hotel Struer får du en overnatning i et hyggeligt dobbeltværelse og lækker morgenmad.

Opholdet koster i alt 895 kr. for 2 personer. Det vil altså sige, at prisen ender på 448 kr. pr. person. Og det må man sige, er en ganske skarp pris, når der er tale om både hverdags- og weekendophold.

Hvis du gerne vil have lidt mere luksus til dit ophold, så ligger Limfjordens Kurbad kun 100 meter fra hotellet. Du kan købe entré til kurbadet gennem Grand Hotel Struer. Kurbadet tilbyder 900 kvadratmeter wellness med blandt andet varmvandsbassiner, udespa, saunagus og mulighed for en skønhedsbehandling eller to 😉

Grand Hotel Struer

StruerStruerStruer

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Weekendophold: Overnatning på Grand Hotel Struer fra kun 448 kr. p.p. inkl. morgenmadWeekendophold: Overnatning på Grand Hotel Struer fra kun 448 kr. p.p. inkl. morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud