• 29 sep 2017

  Oplev fantastiske Tel Aviv: 5 dage på et dejligt centralt hotel til kun 1.907 kr. inkl. fly

  Har du altid drømt om at rejse til Israel? Så har jeg i dag fundet den helt rigtige rejse til dig! Turen går til moderne Tel Aviv, der er Israels næststørste by og en fantastisk turistdestination. Tel Aviv har en vidunderlig beliggenhed i det sydøstlige hjørne af Middelhavet. Med en 10 km lang kyststrækning finder du her nogle superskønne sandstrande på niveau med dem, du kender fra den europæiske del af Middelhavet. Herudover er Tel Aviv berømt for et sprudlende natteliv, så titler som “Mellemøstens Miami” og “Middelhavets Manhattan” rammer ikke helt skævt! Byen byder dog også på et utal af museer, kunstgallerier og andre kulturelle oplevelser – så der er noget for enhver smag!

  Tel Aviv er desuden det perfekte udgangspunkt for at opleve resten af landet. Og fordi Israel er et meget lille land (2/3 af Jyllands størrelse), er det også nemt at komme rundt – selv Det Døde Hav ligger kun 3 timers kørsel væk. Har Tel Aviv vakt din interesse, så læs endelig videre!

  5 dage i Tel Aviv
  november - februar
  1.907 kr.
  København
  Tel Aviv
  Hoteller i Tel Aviv
  F.eks. Peer Guest House tæt på centrum og stranden
  832 kr.
  Norwegian fly
  inkl. håndbagage
  1.075 kr.
  Hotel
  832 kr.
  Fly
  1.075 kr.
  Total (pr.person)
  1.907 kr.

  Hotel

  Du får her mit bud på et hotel, der både ligger tæt på stranden og centrum og fås til en god pris. På trivago.dk har jeg nemlig fundet det dejlige Peer Guest House (4 ud af 5 på TripAdvisor). Dette hyggelige hotel ligger i det historiske område Yemenite i Tel Aviv med kun 5 minutters gang til stranden og Carmel-markedet. Du har desuden kort vej til restauranter, barer og shopping på den store Dizengoff-gade.

  Lige nu kan du få et dobbeltværelse på dette hyggelige hotel til kun 1.664 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 832 kr. pr. person. Du kan finde hoteller i alle prisklasser i Tel Aviv, og vil du gerne selv lede lidt efter et hotel, finder du en fin hoteloversigt her. Planlægger du en rejse alene, kan du finde enkeltværelser her.

   

  Fly

  På momondo.dk har jeg fundet meget billige fly til Tel Aviv. Du flyver direkte med Norwegian (inkl. 10 kg håndbagage) fra København. Hvis du ønsker at tilkøbe bagage, så anbefaler jeg at købe billetten direkte igennem Norwegians hjemmeside, hvor bagage koster 340 kr. tur/retur. Lige nu kan du f.eks. få billetter til kun 1.075 kr. på datoerne 14.01. – 18.01. Du kan finde lignende priser fra november til starten af februar. Hvis du gerne vil have et overblik over alle afgangene, kan du med fordel kigge på Norwegians lavpriskalender.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 14.01. – 18.01. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 26.11. – 30.11.
  • 03.12. – 07.12.
  • 10.12. – 14.12.
  • 10.12. – 17.12.
  • 14.01. – 18.01.
  • 14.01. – 18.01.
  • 21.01. – 25.01.
  • 21.01. – 28.01.
  • 28.01. – 01.02.
  • 04.02. – 08.02.
  • 04.02. – 11.02.
  • og andre

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Tel Aviv har et velfungerende netværk af offentlig transport. Fra lufthavnen kan du nemt hoppe på et tog, som kører til Tel Aviv centrum – togene kører 2 gange i timen mellem kl. 6 om morgenen og kl. 23. Men selv om natten kører de 1 gang i timen. Du skal dog være opmærksom på, at togene ikke kører i sabbatten, som varer fra fredag aften til lørdag aften. Togturen mellem lufthavnen og Tel Aviv koster ca. 130 kr. og tager kun omkring 18 minutter.

   

  Pas og visum

  Visumfri op til 90 dage (for danske statsborgere)

  Gyldig returbillet skal forevises

  Passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed

   

  Rejsetip

  Hvis du vil opleve Israel på egen hånd, anbefaler jeg at tage busserne. Det er landets primære offentlige transportmiddel – de er sikre, kører til tiden og er meget billige. Vil du f.eks. gerne opleve Jerusalem, tager turen fra Tel Aviv til Jerusalem kun ca. 1 time og koster blot 32 kr. Du kan købe billetterne direkte i Tel Aviv. I øvrigt vil jeg anbefale hjemmesiden touristisrael.com, som er spækket med praktiske tips og råd.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Oplev fantastiske Tel Aviv: 5 dage på et dejligt centralt hotel til kun 1.907 kr. inkl. fly

  1. Ninna says:

   Husk lige at et stempel fra Israel i dit pas medfører forbud til en del arabiske lande – hvis det skulle have interesse for folk som gerne vil til for eksempel skønne Beirut en dag 🙂

   Happy travels!

  se fly se hotel