• 03 mar 2020

  Drømmerejse til Zanzibar: 8 dage på et dejligt 5* strandresort fra kun 7.052 kr. inkl. halvpension, fly og bagage

  Så skal der skrues op for luksus, og destinationen er intet mindre end Zanzibar! For at sende en lille teaser afsted, så kan du glæde dig til 5* luksus, en ufattelig lækker strand, pool med udsigt over bugten og meget mere. Den lille ø udenfor Tanzania er et fantastisk rejsemål og noget alle burde opleve – særligt når rejsen bliver krydret med et helt fantastisk resort placeret lige ved stranden. Zanzibar har noget for enhver – der er smukke strande, fantastiske dykker-spots, mulighed for vandsport, en unik natur, masser af kulturelle oplevelser og ikke mindst en meget venlig lokalbefolkning! Jeg tør godt love dig, at din tur til Zanzibar bliver noget, du sent vil glemme.

  Sol, strand og luksus på skønne Zanzibar
  marts - juni og igen fra september - december
  fra7.052 kr.
  København
  Zanzibar
  Billige fly til Zanzibar
  inkl. håndbagage, indtjekket bagage og forplejning
  3.537 kr.
  Hotel på Zanzibar
  f.eks. det 5* Karafuu Beach Resort & Spa
  3.515 kr.
  Hotel
  3.515 kr.
  Fly
  3.537 kr.
  Total (pr.person)
  7.052 kr.

  Fly

  For at komme til helt fantastiske Zanzibar, har du brug for nogle flybilletter – og derfor har jeg en god nyhed til dig i dag. For på trods af, at Zanzibar ofte er en ret dyr destination at flyve til, så har jeg fundet et hav af billige afgange fra København, der i skrivende stund ligger til omkring 3.500 kr. Du kan finde de billige afgange fra marts til juni og igen fra september til december – så mon ikke du kan finde en afgang, der passer helt perfekt til din rejse. I skolernes sommerferie stiger flypriserne desværre voldsomt.

   

  Det er Qatar Airways og KLM, der udbyder de billigste billetter – og med de billetter jeg har fundet til din rejse, flyver du med Qatar Airways. Med disse billetter har du en enkelt kort mellemlanding i Doha hver vej. Du ender derfor med nogle superflotte flytider på mellem 14 – 15 timer.

   

  I eksemplet har jeg taget udgangspunkt i en rejse fra København fra mandag den 1. juni til tirsdag den 9. juni til kun 3.537 kr. Fordi du flyver med Qatar Airways, som er et af verdens bedste flyselskaber, så inkluderer billetterne både håndbagage, indtjekket bagage og forplejning. Flyver du med KLM, må du som udgangspunkt medbringe 12 kg håndbagage, og forplejning er også inkluderet.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 01.06. – 09.06. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 10.03. – 18.03.
  • 16.03. – 24.03.
  • 24.03. – 01.04.
  • 15.04. – 23.04.
  • 20.04. – 28.04.
  • 21.04. – 29.04.
  • 05.05. – 13.05.
  • 07.05. – 15.05.
  • 11.05. – 19.05.
  • 19.05. – 27.05.
  • 24.05. – 01.06.
  • 06.05. – 14.06.
  • 01.06. – 09.06.
  • 05.06. – 13.06.
  • 09.06. – 17.06.
  • 02.09. – 10.09.
  • 10.09. – 18.09.
  • 17.09. – 25.09.
  • 21.09. – 29.09.
  • 01.10. – 09.10.
  • 12.10. – 20.10.
  • 19.10. – 27.10.
  • 02.11. – 10.11.
  • 16.11. – 24.11.
  • 01.12. – 09.12.
  • Og flere…

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel

  For at gøre din paradisferie helt perfekt har jeg fundet det lækre 5* Karafuu Beach Resort & Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate og Exellence”). Glæd dig til at se billeder! Resortet ligger på den sydøstlige kyst af Zanzibar og har udsigt over Chwaka Bay. Det starter godt, ikke?

   

  Billederne taler næsten for sig selv, når det kommer til beskrivelsen af dette resort. Dog vil jeg alligevel prøve at beskrive for dig, hvad du bl.a. kan se frem til – og det er altså ikke så lidt. Først og fremmest kan du se frem til den lækreste hvide sandstrand, pool med udsigt over bugten (faktisk kan du finde hele 2 pools) og poolbar. Hvor lækkert lyder det ikke? Derudover bliver du indkvarteret på et dejligt og rummeligt værelse, hvor du har aircondition, wi-fi, minibar og eget badeværelse. Spørger du mig, så kommer du ikke til at mangle noget her.

   

  For at det ikke skulle være nok, så har resortet også et spaområde (mod gebyr), et fitnesscenter og tennisbaner. Bliver du derfor træt af alt for meget afslapning (hvis det overhovedet kan lade sig gøre), så har du altså også mulighed for at få dig rørt lidt.

   

  Tidligere gæster af resortet roser det særligt for det venlige og hjælpsomme personale, de rene og rummelige værelser, stranden og poolområdet.

   

  Et 7-nætters ophold på dette resort (Deluxe Queen Room with Garden View) fra tirsdag den 2. juni til tirsdag den 9. juni koster 7.030 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 3.515 kr. pr. person inkl. halvpension (morgenmad og aftensmad). Du kan også booke opholdet med all inclusive, hvilket kommer til at koste 4.963 kr. pr. person. Prisen for lignende ophold ligger i skrivende stund mellem 800 – 950 kr. pr. nat i de fleste måneder. I skolernes sommerferie stiger prisen til ca. 1.100 kr. pr. nat.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Zanzibar, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport på Zanzibar

  Daladalas er åbne busser, der kører rundt på hele øen, og er Zanzibars mest brugte offentlige transportmiddel. Der er ikke tidsplaner, så det handler bare om at stå og vente, indtil den ankommer. Hvis du er i tvivl om, hvilken Daladala du skal med, skal du endelig bare forhøre dig omkring – folk er utrolig hjælpsomme. Daladas er meget billige, og du kan komme rundt på øen til kun et par kroner.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Pas og visum

  Der er visumpligt i Tanzania og turistvisum udstedes ved indrejsen. Dit pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet varighed. Vil du gerne læse mere om reglerne for ind- og udrejse til Tanzania, kan du gøre det på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

   

   

  Karafuu Beach Resort & Spa

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  11 kommentarer til Drømmerejse til Zanzibar: 8 dage på et dejligt 5* strandresort fra kun 7.052 kr. inkl. halvpension, fly og bagage

  1. Julie Hartmann says:

   Hej

   Hvordan vinder man Mon rejsen ? Som overskriften indikere ? Mange varme hilsner Julie

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Julie 🙂

    Der er desværre ikke tale om en konkurrence. Det er til gengæld et rejsetilbud til Zanzibar, hvor jeg selv har fundet hhv. flybilletter og et superlækkert resort. Så kan folk selv booke rejsen, hvis de gerne vil afsted 😉

  2. Anne Marie Mørup says:

   Det spændende ud .Kunne godt tænke.mig at komme der

  3. helle vermland says:

   Det lyder rigtig godt. Jeg har været i Kenya og Tanzania før, men nåede ikke Zanzibar. Det er stadig en drøm:-)

  4. Mie says:

   Super

  5. Line says:

   Er det sikkert at rejse til Zanzibar?

  6. Nadine says:

   Hvordan booker jeg turen ?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Nadine,
    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (via tekstlinks, ved at klikke på billederne eller ved at klikke på knapperne i boksene med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker hotel og fly hver for sig. Sig endelig til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂

  7. Maya kjempff Andersen says:

   Hvordan booker jeg turen?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Maya,
    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (via tekstlinks, ved at klikke på billederne eller ved at klikke på knapperne i boksene med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker hotel og fly hver for sig. Sig endelig til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂

  se fly se hotel