• 30 okt 2019

  Drømmerejse til Zanzibar: 7 nætter på et luksuriøst 5* strandresort fra kun 7.503 kr. inkl. halvpension, fly og bagage

  Så skal der skrues op for luksus, og destinationen er intet mindre end Zanzibar! For at sende en lille teaser afsted, så kan du glæde dig til 5* luksus, privat strand, infinitypool, udsigt over bugten og meget mere. Den lille ø udenfor Tanzania er et fantastisk rejsemål og noget alle burde opleve – særligt når rejsen bliver krydret med et helt fantastisk resort. Zanzibar har noget for enhver – der er smukke strande, fantastiske dykker-spots, mulighed for vandsport, en unik natur, masser af kulturelle oplevelser og ikke mindst en meget venlig lokalbefolkning! Jeg tør godt love dig, at din tur til Zanzibar bliver noget, du sent vil glemme.

  Sol, strand og luksus på skønne Zanzibar
  oktober - marts
  fra7.503 kr.
  København
  Zanzibar
  Billige fly til Zanzibar
  inkl. 30 kg bagage
  Hotel på Zanzibar
  f.eks. det 5* Konokono Beach Resort
  4.015 kr.
  OBS! Da du flyver tidligt torsdag morgen, har jeg ikke inkluderet den sidste nat. Det er selvfølgelig helt op til dig, om du vil have den sidste nat med eller ikke.
  Hotel
  4.015 kr.
  Fly
  3.488 kr.
  Total (pr.person)
  7.503 kr.

  Fly

  For at komme til helt fantastiske Zanzibar, har du brug for nogle flybilletter – og så har jeg en god nyhed til dig. For på trods af, at Zanzibar ofte er en ret dyr destination at flyve til, så har jeg fundet nogle billige afgange fra København, der i skrivende stund ligger til omkring 3.400 kr. De billigste afgange finder du i november, december og marts. Med disse billetter har du en enkelt kort mellemlanding i Istanbul på vej til Zanzibar. På hjemvejen har du to korte stop i henholdsvis Kilimanjaro og Istanbul. I januar og februar stiger prisen på billetterne til ca. 3.600 – 3.850 kr. Billetterne i disse to måneder er med et kort stop i Dubai.

   

  I eksemplet har jeg taget udgangspunkt i en rejse med Turkish Airlines fra København fra onsdag den 4. december til torsdag den 12. december til kun 3.488 kr. Fordi du flyver med Turkish Airlines, er 30 kg indchecket bagage med i prisen.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 04.12. – 12.12. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 31.10. – 08.11.
  • 06.11. – 14.11.
  • 11.11. – 19.11.
  • 13.11. – 21.11.
  • 19.11. – 27.11.
  • 21.11. – 29.11.
  • 25.11. – 03.12.
  • 28.11. – 06.12.
  • 02.12. – 10.02.
  • 04.12. – 12.12.
  • 09.12. – 17.12.
  • 11.12. – 19.12.
  • 20.01. – 28.01.
  • 22.01. – 30.01.
  • 29.01. – 06.02.
  • 18.02. – 26.02.
  • 25.02. – 04.03.
  • 27.02. – 06.03.
  • 06.03. – 14.03.
  • 16.03. – 24.03.
  • 19.03. – 27.03.
  • Og flere…

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel

  For at gøre din paradisferie helt perfekt har jeg fundet det lækre og luksuriøse 5* Konokono Beach Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate og Exellence”). Glæd dig til at se billeder! Resortet ligger på den sydøstlige kyst af Zanzibar og har udsigt over Chwaka Bay. Det starter godt, ikke?

   

  Jeg ved næsten ikke, hvor jeg skal starte, når det kommer til beskrivelsen af dette resort. Jeg håber, du forstår, når du ser billederne. Først og fremmest kan du se frem til privat strand, infinitypool med udsigt over bugten, strandbar og egen privat pool. Altså det er da bare for lækkert! Du bliver indkvarteret på et moderne værelse, hvor du har aircondition, wi-fi, tv, minibar og eget badeværelse. Og for lige at nævne det igen, så har din villa EGEN POOL. Du har virkelig det hele, hvis du spørger mig.

   

  For at det ikke skulle være nok, så har resortet også et massageområde, hvor du kan komme og få en skøn massage (mod gebyr).

   

  Tidligere gæster af resortet roser det særligt for det venlige og hjælpsomme personale, de rene og rummelige værelser, de frodige haver, stranden, poolområdet og ikke mindst maden.

   

  Et 7-nætters ophold på dette luksuriøst resort (Villa Garden View) fra onsdag den 4. december til onsdag den 11. december koster 8.029 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 4.015 kr. pr. person inkl. halvpension (morgenmad og middagsmad). Prisen for lignende ophold ligger i skrivende stund mellem ca. 1.150 – 1.720 kr. pr. nat. Som jeg nævner, har jeg ikke inkluderet den sidste nat, da du skal flyve meget tidligt torsdag morgen – men det er selvfølgelig helt op til dig, hvordan du tilrettelægger dit ophold.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Zanzibar, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport på Zanzibar

  Daladalas er åbne busser, der kører rundt på hele øen, og er Zanzibars mest brugte offentlige transportmiddel. Der er ikke tidsplaner, så det handler bare om at stå og vente, indtil den ankommer. Hvis du er i tvivl om, hvilken Daladala du skal med, skal du endelig bare forhøre dig omkring – folk er utrolig hjælpsomme. Daladas er meget billige, og du kan komme rundt på øen til kun et par kroner.

   

   

  Pas og visum

  Der er visumpligt i Tanzania og turistvisum udstedes ved indrejsen. Dit pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet varighed. Vil du gerne læse mere om reglerne for ind- og udrejse til Tanzania, kan du gøre det på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

   

   

  Konokono Beach Resort

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  13 kommentarer til Drømmerejse til Zanzibar: 7 nætter på et luksuriøst 5* strandresort fra kun 7.503 kr. inkl. halvpension, fly og bagage

  1. Susanne N. says:

   Plejer du at kunne finde noget varmt til vinterferien ?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Susanne 🙂

    Jeg holder i hvert fald rigtig skarpt øje med vinterferien 😉 Og s¨snart jeg finder noget billigt, skriver jeg om det på bloggen. Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  2. Julie Hartmann says:

   Hej

   Hvordan vinder man Mon rejsen ? Som overskriften indikere ? Mange varme hilsner Julie

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Julie 🙂

    Der er desværre ikke tale om en konkurrence. Det er til gengæld et rejsetilbud til Zanzibar, hvor jeg selv har fundet hhv. flybilletter og et superlækkert resort. Så kan folk selv booke rejsen, hvis de gerne vil afsted 😉

  3. Anne Marie Mørup says:

   Det spændende ud .Kunne godt tænke.mig at komme der

  4. helle vermland says:

   Det lyder rigtig godt. Jeg har været i Kenya og Tanzania før, men nåede ikke Zanzibar. Det er stadig en drøm:-)

  5. Mie says:

   Super

  6. Line says:

   Er det sikkert at rejse til Zanzibar?

  7. Nadine says:

   Hvordan booker jeg turen ?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Nadine,
    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (via tekstlinks, ved at klikke på billederne eller ved at klikke på knapperne i boksene med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker hotel og fly hver for sig. Sig endelig til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂

  8. Maya kjempff Andersen says:

   Hvordan booker jeg turen?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Maya,
    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (via tekstlinks, ved at klikke på billederne eller ved at klikke på knapperne i boksene med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker hotel og fly hver for sig. Sig endelig til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂

  se fly se hotel