• 25 jun 2018

  Tag på sommerferie til Kreta: 1 uge på et 3* anmelderrost hotel til kun 2.235 kr. inkl. fly

  Hvad siger du til sommerferie på skønne Kreta? Det gode vejr er godt nok ved at vende tilbage til Danmark, men selvom Danmark er et dejligt land, så kan det altså ikke helt konkurrere med Kreta mht. strande, badevand og det flotte landskab. Denne dejlige ø i Middelhavet oser af græsk charme, kultur, lækre madoplevelser og så er det altså bare her, at du har mulighed for at slappe total af og efterlade hverdagens bekymringer derhjemme.

  Sommerferie på skønne Kreta
  juli
  2.235 kr.
  København og Billund
  Kreta
  Hotel på Kreta
  f.eks. det skønne 3* Paradise Apartments
  1.036 kr.
  Billige fly til Kreta
  inkl. håndbagage
  1.199 kr.
  Scroll lidt ned på bookingsiden for at finde afgangen
  Hotel
  1.036 kr.
  Fly
  1.199 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  2.235 kr.

  Hotel

  skyscanner.dk har jeg fundet det anmelderroste 3* Paradise Apartments (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger med kun 500 meter til stranden og på stedet finder du et skønt poolområde, hvor der også er plads til de yngste med legeplads og soppebassin. På alle værelser er der balkon og tekøkken og der er desuden gratis WiFi. Et dobbeltværelse i 7 nætter koster 2.072 kr., dvs. 1.036 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Kreta, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk har jeg fundet billige flybilletter til Kreta. Der er både afgange til Chania lufthavn og Heraklion lufthavn på Kreta. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København d. 05.07. – 12.07. til 1.199 kr. (til Chania) inkl. håndbagage. Der findes en billigere afgang (til 999 kr.) på samme dato til Heraklion lufthavn, men da hotellet ligger tættere på Chania lufthavn, så valgte jeg den afgang. Du kan også finde afgange helt ned til 499 – 1.998 kr. med mange datoer i sommerferien.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er lige under 20 km fra hotellet til lufthavnen, så hvis du har tænkt dig at leje en bil, så kan du sagtens selv køre. Alternativt kan du tage en taxa (prisen er ca. 250-270 kr.) eller du kan også booke en transfer f.eks. via skyscanner.dk – her er det muligt at booke en delt shuttlebus til 127 kr. pr. person eller en privat bil til 187 kr. pr. person.

   

  Lejebil

  Hvis du gerne vil ud og se noget mere af den smukke, bjergrige ø på egen hånd, ligger en lejebil lige til højrebenet. Hos skyscanner.dk kan du se deres store udvalg af lejebiler. Måske vil du leje en bil et par dage, måske under hele rejsen – det er helt op til dig.

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel