02 jul 2016

Sviptur til Berlin: 3 dage på et lækkert og centralt 4* hotel til kun 768 kr. inkl. morgenmad og fly

rsz_shutterstock_314149679

Berlin er hip, historisk og fyldt med muligheder. Den tyske hovedstad byder dig velkommen med sin brede vifte af museer og attraktioner på den ene hånd og barer og restauranter på den anden.Uanset om du vil shoppe løs på Kurfürstendamm eller dykke ned i historien ved Checkpoint Charlie, kan du gøre det her, og du kan endda kombinere de to og få det bedste af begge verdener. Berlin skuffer aldrig, så glæd dig til at komme en tur til den pulserende hovedstad, der giver dig både gammelt og nyt i en skøn og spændende blanding.

I dag har jeg fundet et rigtig godt tilbud på en sviptur til herlige Berlin!

 

Hotel

trivago.dk er der lige nu et fremragende tilbud på det lækre 4* hotel ”Top International Residenz am Kurfürstendamm” (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”), hvor du kan få 3 dage (2 nætter) til kun 358 kr. pr. person ved en rejse for to. Det handler om et 2-for-1-tilbud, som betyder, at man får en gratis nat på hotellet. Du kan finde datoer til denne pris fra juli til oktober 2016. Hvis du booker fredag til søndag koster det 417 kr.

Dette 4-stjernede hotel ligger meget centralt i en stilfuld sidegade i Vestberlins Charlottenburg-kvarter blot 250 m fra byens mest populære butiksgade Kurfürstendamm. Hotellet tilbyder gratis højhastigheds-internet, sauna og et fitnesscenter.

Residenz Hotel am Kurfürstendamm ligger 10 minutters gang fra Berlin Zoo, Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche samt tog- og metrostationen Zoologischer Garten.

2016-07-02 15_21_38-Capture

SE HOTEL-TILBUD HER

 

Vil du selv kigge efter hoteller i Berlin kan du få et overblik her

HOTELLER I BERLIN

 

Fly

Billige fly til Berlin finder du på momondo.dk. F.eks. fra København med Norwegian (inkl. 10 kg håndbagage) fra d. 14. til d. 16. august til kun 410 kr. Men der findes også masser af andre datoer (især i august og september) til lignende priser. Leg selv lidt med datoerne på momondo.dk.

2016-07-02 15_24_20-Capture

SE FLY-TILBUD HER

 

Hotel (inkl. morgenmad)

358 kr.

Fly

410 kr.

TOTAL (pr. person)

768 kr.

 

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: Juli – oktober
  • Rejselængde: 3 dage (2 nætter)
  • Flyselskab: Norwegian (inkl. 10 kg. håndbagage)
  • Til: Berlin, Tyskland
  • Hotel: 4*  Residenz Hotel am Kurfürstendamm
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"

 

 

Transport til/fra lufthavnen

Fra lufthavnen er den billigste og letteste måde at komme frem til hotellet, at tage s-toget S9 til Berlin Ostkreuz og så videre med S7 til station Tiergarten.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at downloade appen og tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *