• 28 dec 2017

  SURPRISE-miniferie: 2 dage på et 3* eller 4* hotel i Danmark, Sverige eller Tyskland for kun 350 kr. inkl. morgenmad

  Er du typen, der altid har svært ved at belsutte dig for, hvor turen skal gå hen? Så har jeg her fundet et virkelig sjovt og spændende koncept! Og så er det tilmed et smaddergodt tilbud. Du kan nemlig komme på en surprise-miniferie for 2 personer til 350 kr. pr. person! Der er i alt 20 lækre hoteller at vælge imellem, men du finder først ud af hvilke, når du har booket!

  Surprise!
  frem til 31.07. 2019
  350 kr.
  Surprise-miniferie
  på et 3* eller 4* hotel i Danmark, Sverige eller Tyskland
  350 kr.

  Tilbuddet her, som er fra takeoffer, kræver vist en lille uddybning. For 699 kr. (dvs. 350 kr. pr. person) får du et værdibevis på en hotelovernatning på et dobbeltværelse med morgenmad. Der er i alt 20 forskellige 3* eller 4* hoteller at vælge imellem. Og der er tale om både danske, svenske og tyske hoteller. Først når du har booket tilbuddet og modtager din bookingkode, får du at vide, hvilke hoteller, du kan vælge imellem! Takeoffer lover, at der er masser af fede byer i spil, og at der både vil være hoteller til bl.a. storby- og spaophold!

  Det er muligt at bruge værdibeviset helt frem til den 31.07. 2019, så det burde ikke været et problem at finde en dato! Du skal dog være opmærksom på, at opholdet skal være booket senest en uge efter køb med en kode, som tilsendes af DTF (som er teknisk arrangør på tilbuddet) et par dage efter, at kampagnen er afsluttet. Du får en oversigt over alle hoteller og ledige datoer, når du har modtaget en bekræftelse fra DTF.

  OBS! Tilbuddet slutter den 01.01. 2018

   

  Pakken indeholder (for 2 personer)

  • Ophold på et 3- eller 4-stjernet
  • Vælg mellem 20 hoteller i Danmark, Sverige og Tyskland
  • 1 overnatning inkl. morgenmad
  • Ankomst er muligt helt frem til d. 31. juli 2019

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *