Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

20 % rabat fra 813 kr.
Design-uden-navn-2020-09-17T105742.015
Weekendophold

Surfing i Cold Hawaii: Weekendtur til Cold Hawaii fra kun 813 kr. p.p. inkl. overnatning på 4* hotel, surfundervisning og morgenmad

Weekendophold |

Surfing i Cold Hawaii: Weekendtur til Cold Hawaii fra kun 813 kr. p.p. inkl. overnatning på 4* hotel, surfundervisning og morgenmad

Jeg er faldet over et fedt tilbud på surfing i Cold Hawaii!. Dette tilbud er lige noget for dig, der altid har drømt om at tæmme bølgerne på et surfbræt (eller i hvert fald gøre forsøget) 😀 Jeg har fundet en overnatning på det firstjernede Montra Hotel Hanstholm plus to timers surfundervisning i det verdenskendte surferspot i Thy

Og selv hvis du ikke har lyst til at surfe, så er området altså også bare lækkert i sig selv. Den smukke vestkyst byder på fantastiske strækninger perfekt til en gåtur. Imens kan du betragte både nybegyndere og professionelle surfere, der kaster sig ud i de brusende bølger. Og måske nyde en kop kaffe på en af caféerne eller en middag på byens røgeri 

Surfing i Klitmøller

fra

813 kr.

Hotel i Hanstholm

493 kr.

Surfing i Klitmøller

fra

320 kr.

Hotel

493 kr.

Andet

320 kr.

Total (pr. person):

813 kr.

Hotel i Hanstholm

Før jeg præsenterer surfing-tilbuddet, vil jeg lige først fortælle lidt om, hvor du skal bo i skønne Hanstholm.

I den nordlige del af Cold Hawaii ligger Montra Hotel Hanstholm. Her får du et 4-stjernet hotel, der bl.a. tilbyder indendørs pool og lounge.

Hotellet ligger tæt på både Hanstholm Fyr og Havhaven, der begge er populære seværdigheder – og som begge er i gåafstand fra hotellet.

Hvis du vil til Klitmøller, hvor surfundervisningen foregår, er der ca. 10 km. Her kan du selvfølgelig selv køre til, hvis du er i bil. Alternativt går busrute 322 direkte.

I eksemplet ovenfor har jeg fundet et weekendophold fra lørdag den 13. maj til søndag den 14. maj. På disse datoer koster et 2-personers værelse i alt 985 kr. inkl. morgenmad. Det svarer til kun 493 kr. pr. person.

Besøger du Cold Hawaii fra Sjælland, Fyn eller Sønderjylland, ville det måske være rart med to overnatninger. Men det styrer du fuldstændig selv.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Cold Hawaii, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Surfing i Cold Hawaii

Cold Hawaii består af 31 registrerede surfspots langs vestkysten, der strækker sig fra Agger Tange i syd til Hansholm mod nord. Området er kendt som et sandt paradis for professionelle surfere, og det er nemt at få øje på hvorfor. Året rundt er vejret nemlig godt til surfing, for uanset regn eller solskin, er vinden og bølgerne altid perfekte. Det fede ved surfing er også, at det er en sjov aktivitet for både familier, børn, par eller helt for dig selv. De fleste kan hvert fald ikke undgå at grine en hel del, mens de lærer at surfe 😀

Hvis du altid har gået med en drøm om at kunne glide henover bølgerne, har jeg fundet den perfekte mulighed på truestory.dk. Her kan du nemlig booke et surfkursus for 399 kr. Du får 2 timers surfundervisning og instruktion til udstyret, strømforhold og sikkerhed. Du får udleveret våddragt og surfboard og får selvfølgelig mulighed for at prøve kræfter med de kolde, “hawaiianske” bølger.

Normalt koster et surfkursus som sagt 399 kr. Men lige nu kører Truestory en kampagne, hvor du med rabatkoden “foraar2023” kan få 20% rabat på flere oplevelser. Med rabatten fratrukket ender du med en pris på 320 kr.

OBS: Forårskampagnen kører frem til og med søndag den 23. april. Rabatkoden kan også bruges til en lang række andre ophold og oplevelser.

Truestory udbyder også andre surfer-oplevelser. Dem kan du tjekke ud her.

Cold HawaiiCold HawaiiCold Hawaii

Cold Hawaii

Montra Hotel Hanstholm

Cold Hawaii

Cold Hawaii

Cold Hawaii

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Surfing i Cold Hawaii: Weekendtur til Cold Hawaii fra kun 813 kr. p.p. inkl. overnatning på 4* hotel, surfundervisning og morgenmadSurfing i Cold Hawaii: Weekendtur til Cold Hawaii fra kun 813 kr. p.p. inkl. overnatning på 4* hotel, surfundervisning og morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud