Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.470 kr.
Design-uden-navn-14
Pakkerejser

Suprise-ferie fra kun 1.470 kr. inkl. fly og hotel!

Pakkerejser |

Suprise-ferie fra kun 1.470 kr. inkl. fly og hotel!

Trænger du til at prøve noget helt nyt af, som I ikke at vide hvor turen går hen? Har du besøgt diverse destinationer, og trænger bare til at blive overrasket med hvor næste tur går hen? Så har jeg fundet et vildt fedt tilbud til dig, som trænger til en surprise! Læs med her, og find ud af hvordan du kommer afsted, eller overrasker en, som trænger til lidt eventyr 😉.

Suprise-ferie

fra

1.470 kr.

Aalborg, Billund, København, Aarhus ✈ ?

Surprise-ferie

1.470 kr.

Hvad er SRPRS?

SRPRS er et hollandsk rejsebureau, hvor deres fokus ligger på dig og hvad du godt kunne tænke dig at opleve. Det er et team rejseglade mennesker, som bruger tid og energi på, at planlægge hver og én rejse, og arbejder dag og nat på at du får en helt unik oplevelse.

Med en SRPRS tur kan du sætte en rejse sammen på rigtig mange måder. De har fundet og forberedt nogle pakkeløsninger, hvor der er tænkt på langt de fleste detaljer. Det eneste der mangler er, at du skal tilføje dine personlige præferencer, og så bliver du sendt afsted til destination unknown! Pakkerne jeg har udvalgt er dem hvor du kommer billigt afsted, men samtidigt får meget for pengene.

Kort om pakkerne

Gennem srprs.me har jeg fundet nogle billige pakkeløsninger fra 1.470 kr. inkl. fly og hotel – alle 3 pakkeløsninger er inkl. håndbagage. Det eneste du skal sørge for er at have et gyldigt pas, transfer, mad og drikke, evt. aktiviteter, forsikringer og turistskat. Ellers skal du bare vente i spænding, mens din surprise bliver planlagt – Du har selvfølgelig også muligheden for selv, at sammensætte din storbyferie fra bunden.

Det er også muligt at bestille roadtrip-rejser (kørselv-ferier) igennem dem, hvor de skræddersyer rejsen efter dine ønsker.

Bucketlist
Har du en endeløs bucketliste med byer, du gerne vil opleve? Men du kan ikke beslutte dig om, hvilken du vil besøge først? No worries, det fikser vi for dig! Fortæl os hvilke europæiske storbyer, du virkelig gerne vil besøge, så sørger vi for, at du kan strege én af dem af din liste. Men hvilken storyby? Det afslører vi i lufthavnen!

  • Del mindst 3 storbyer i Europa med os, du gerne vil besøge
  • Du flyver til én af byerne på din bucketliste
  • Vælg din foretrukne afrejse lufthavn

New Places
Ok, det hænger sådan her sammen: du fortæller os, hvilke europæiske byer du allerede har besøgt. Vi sender dig til en by, du ikke har besøgt før. Men den endelige destination vil naturligvis være en overraskelse helt indtil afrejse, når du ankommer i lufthavnen. Du vil bogstaveligt talt tage på en date med det uforventede.

  • Du vil rejse fra København eller Billund
  • Udrejse mellem kl. 7-16 og hjemrejde mellem kl. 14-22
  • Oplev en by du aldrig har besøg før

In Control
Vi har udvalgt 15 fantastiske storbyer til dig, som vi synes, du skal opleve. Fravælger du to eller alle fem byer? Det er op til dig. Tip: for ekstra spænding kan du prøve at ekskludere byer med lukkede øjne! Og selv om vi giver dig mere kontrol end normalt, så er din endelige destination stadig en stor overraskelse.

  • Du kan ekskludere maks. 5 storbyer
  • Afrejse fra København Lufthavn
  • Udrejse mellem kl. 7-14 og hjemrejse mellem kl. 16-22

Hvordan fungerer det?

Gennem 3 simple trin forklaret nedenfor kan du se hvordan SRPRS’ koncept fungerer.

Suprise-ferie fra kun 1.470 kr. inkl. fly og hotel!

COVID-19

SRPRS.me har foretaget nogle tiltag for din sikkerhed , så du kan trygt rejse med dem. Læs mere om deres sikkerhedforanstaltninger her.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Suprise-ferie fra kun 1.470 kr. inkl. fly og hotel!

Suprise-ferie fra kun 1.470 kr. inkl. fly og hotel!

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud