• 20 maj 2018

  SUPERBILLIGE fly til Kenya: tur/retur til Nairobi til kun 2.373 kr. inkl. bagage

  Uanset om du drømmer om safari på savannen, bjergbestigning på Kilimanjaro eller palmestrandsferie ved Det Indiske Ocean – så leverer Kenya det hele! Fly til det østafrikanske land er normalt ret dyre, men i dag har jeg opstøvet et usædvanligt godt tilbud! Du kan nemlig få flybilletter helt ned til 2.300 kr. inkl. bagage! Til den pris er der således masser af penge tilovers i budgettet til at udleve safari- eller Kilimanjaro-drømmen!

  På eventyr i Afrika
  slut-oktober - start-december
  2.373 kr.
  Billund, København
  Nairobi
  Billige fly til Nairobi
  inkl. 23 kg bagage
  Fra Billund - OBS sørg for at sortere efter billigste pris
  Fra København

  Fly

  Du kan godt pakke tasken! Jeg har nemlig på skyscanner.dk netop fundet hamrendebillige flybilletter fra Billund til Nairobi. Turkish Airlines udbyder billetter til under 2.400 kr. fra slutningen af oktober til starten af december.

  I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet fly fra Billund den 18.11. til 28.11. til kun 2.373 kr. inkl. 23 kg bagage. Begge veje har du en enkelt mellemlanding i Istanbul på ca. 5 timer.

  Jeg har desværre ikke kunnet finde de superbillige Turkish Airlines-billetter fra København, men du kan dog stadig finde fly hos bl.a. Air France og Kenya Airways til under 3.000 kr.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 30.10. – 09.11./10.11./14.11.
  • 06.11. – 17.11./21.11.
  • 08.11. – 17.11./21.11.
  • 13.11. – 23.11./26.11.
  • 15.11. – 24.11./28.11.
  • 18.11. – 28.11./01.12.
  • 20.11. – 03.12.
  • 22.12. – 03.12./05.12.
  • Og flere

   

  Rejseinspiration

  Safari

  Jeg har før skrevet artikler om safari-rejser til Afrika, og Nairobi er det perfekte udgangspunkt for en safari-ferie! At bestille safarier fra Danmark kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse. Men her har jeg et rigtig godt rejsetip! På safaribookings.com kan du sammenligne over 1.800 forskellige safari-udbydere, som du kan sortere efter pris, antal dage osv.

  Jeg har f.eks. fundet en 3-dages-safari til nationalparken Masai Mara til kun 1.895 kr. inkl. park-fee, mad, transport, guide, overnatning osv. Herudover findes der selvfølgelig en masse andre tilbud – også i flere dage.

  Safari
  3 dage i Masai Mara med overnatning, mad, guide osv.
  1.895 kr.

   

  Kilimanjaro

  Du kan selvfølgelig også bruge de billige fly til Kenya til at tage turen op ad Kilimanjaro. Turen op på bjergtoppen er en drøm, som rigtig mange globetrottere har. Afrikas største bjerg ligger faktisk i Tanzania – men kun ca. 200 km fra Nairobi. Og der kører endda busser dertil. Jeg anbefaler, at du kigger forbi hjemmesiden climbingkilimanjaro.com, som har masser af brugbar info om de forskellige ruter, hvordan man kommer dertil fra Nairobi og meget mere.

   

  Strandferie

  Hvis du vil opleve Kenyas smukke strande, skal du til enten Mombassa eller Malindi. Strandene her minder meget om dem, du finder på Zanzibar (der i øvrigt ligger ca. 240 km længere nede af den samme kyststrækning). Du kan flyve eller at tage toget til begge steder. Faktisk fik Kenya i 2017 sin første lyntogsrute mellem Nairobi og Mombasa. Nu tager turen kun 4,5 timer (før tog det over 12 timer!). Billetter koster 900 Shillings (ca. 54 kr.), og dem kan du købe, når du er i Kenya.

   

  Hotel

  Ingen rejse uden overnatning. Uanset hvorhen du rejser, kan du på skyscanner.dk finde det rette hotel for dig. Nedenfor kan du se en oversigt over hoteller i Nairobi, hvor du nok gerne vil overnatte den første nat.

  Hoteller i Nairobi
  kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til SUPERBILLIGE fly til Kenya: tur/retur til Nairobi til kun 2.373 kr. inkl. bagage

  1. Lasse says:

   Hvordan er klimaet på det tidspunkt hvor billetterne er så billige?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lasse 🙂

    Kenya ligger ved Ækvator, så helt koldt bliver det ikke om dagen 😉 Hvis du er interesseret i safari, så kan du se en oversigt over de bedste måneder til det her (nov. og dec. er begge gode måneder). Og hvis du gerne vil læse mere om Kenyas vejr generelt, kan du gøre det her.

  2. Kasper says:

   Hej Rejsespejder.
   Tak for en super side. Med hensyn til Kenya – er du så obs på udenrigsministers rejsevejledning
   http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/kenya/

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kasper 🙂

    Ja, det er helt sikkert en god idé at holde sig opdateret ift. UM’s rejsevejledninger. I sidste ende er det noget, man må gøre op med sig selv. Og det gælder sådan set også for rejser til fx storbyer som Paris og London (hvor myndigheder også anser risikoen for terrorangreb som “høj”) eller rejser til fx Tyrkiet 🙂

  Se fly-tilbud her