• 27 mar 2018

  Strandferie på Kreta: 1 uge på et hyggeligt 3* hotel tæt på stranden fra kun 1.919 kr. inkl. fly og transport

  Er sol- og strandforholdene afgørende for, hvor dine rejser går hen, så bør Kreta være en af dine faste go-to-destinationer! Kretas fantastiske strande trækker naturligvis (og velfortjent) de største overskrifter, men den store ø besidder også en smuk natur og en stolt kretensisk kultur, som i den grad er værd at dykke dybere i. Dem af jer, der fulgte godt med i oldtidskundskab i gymnasiet, kan måske endda huske, at den græske gud Zeus blev opfostret på Kreta – så man kan faktisk sige, at jeg her har fundet et godt rejsetilbud til lidt af en gude-ø!

  Sol og varme på Kreta
  maj og juni
  fra1.919 kr.
  København og Billund
  Kreta
  1 uge på Kreta
  inkl. 3* hotel, fly og transport
  fra1.919 kr.

  Sunweb har jeg i dag fundet et godt tilbud på det 3* Lejl. Galini på Kreta (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i den fredelige og charmerende kystby Analipsis på nordkysten.

  Samtlige lejligheder har egen balkon og et tekøkken, hvor du kan tilberede lette måltider. Galini byder også på et fint poolområde med solsenge, hvor du kan ligge og nyde den varme, græske sol. Og når lysten til en iskold forfriskning melder sig, så har du en poolbar lige ved hånden. Vil du hellere ligge på stranden, så er der ikke mere end et par minutter på gåben til Analipsis’ børnevenlige strand.

  Du kan booke rejsen billigt i både maj og juni – og der er faktisk i skrivende stund en del billige datoer. Det er desuden muligt at flyve fra både Billund og København. Jeg har f.eks. fundet et ophold på en hel uge fra den 05.05. til den 12.05. fra København til kun 1.919 kr. pr. person. Og fordi dette er en Sunweb-rejse, er fly, hotel og transport til og fra lufthavnen også inkluderet i prisen!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her