Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.684 kr.
Sankt-Petersborg-Rusland-banner
Weekendophold

Storbyferie til Sankt Petersborg: 4 dage på et lækkert 5* hotel i centrum fra kun 1.684 kr. inkl. fly

Weekendophold |

Storbyferie til Sankt Petersborg: 4 dage på et lækkert 5* hotel i centrum fra kun 1.684 kr. inkl. fly

Rusland er ikke ligefrem ‘top of mind’, når man tænker på turistdestinationer. Snarere tværtimod. Og det skyldes nok en blanding af flere ting – ikke mindst fordi det har været ualmindeligt besværligt (og dyrt) at skaffe et visum. Men nu er storbyen Sankt Petersborg blevet Ruslands første e-visum-by. Og hvilken by at starte med! Sankt Petersborg er nemlig en fabelagtig rejsedestination, der byder på en fuldendt storbyferie med kunst, ikonisk arkitektur, shopping, kultur og en fascinerende historie! Derfor er jeg stensikker på, at en tur til Sankt Petersborg vil feje benene væk under dig!

Forlænget weekend i Skt. Petersborg

marts – maj

fra

1.684 kr.

København og Billund ✈ Skt. Petersborg

Billige fly til Skt. Petersborg

inkl. 8 kg håndbagage

987 kr.

Billund

Hotel i Skt. Petersborg

697 kr.

Hotel

697 kr.

Fly

987 kr.

Total (pr. person):

1.684 kr.

Billige fly til Sankt Petersborg

Ikke nok med at det længe har været dyrt og besværligt at skaffe et visum til Rusland, så har flybilletter også været temmelig dyre. Og Sankt Petersborg er stadig en forholdsvis dyr by at flyve til, men heldigvis er jeg i dag faldet over en masse billige flybilletter fra København og Billund.

I foråret fra marts til maj kan du nemlig lige nu finde tur/retur-billetter til Skt. Petersborg til mellem ca. 900 og 1.200 kr. hos Air Baltic. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København fra fredag den 27. marts til mandag den 30. marts til kun 987 kr. – perfekt til en forlænget weekend. Billetterne er generelt lidt dyrere fra Billund end København – men ikke meget.

Fordi du flyver med lettiske Air Baltic, har du en enkelt mellemlanding i Riga hver vej. Vær i den forbindelse opmærksom på, at momondo viser flere forskellige billetter med forskellige rejsetidspunkter og mellemlandinger – så sørg for at vælge de billetter, der har de bedste flytider og korteste mellemlandinger.

Hos Air Baltic må du på economy class gratis medbringe ét stykke håndbagage (55 x 40 x 23 cm) og én personlig genstand (30 x 40 x 10 cm) på i alt 8 kg. Hvis du gerne vil have lidt mere bagage med, har Air Baltic netop introduceret muligheden for at tilkøbe 4 kg ekstra bagage, så du i alt må medbringe 12 kg håndbagage (selve kuffertens størrelse forbliver dog den samme). Dette kan du tilkøbe på Air Baltics egen hjemmeside fra ca. 12 euro (89 kr.), efter du har købt dine billetter på momondo.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

 • 06.03. – 09.03.
 • 13.03. – 16.03.
 • 20.03. – 23.03.
 • 27.03. – 30.03.
 • 18.04. – 21.04.
 • 24.04. – 27.04.
 • 02.05. – 05.05.
 • 09.05. – 12.05.
 • 16.05. – 19.05.
 • Og flere

Fra Billund

 • 05.03. – 08.03.
 • 19.03. – 22.03.
 • 25.03. – 27.03.
 • 26.03. – 30.03.
 • 03.04. – 06.04.
 • 24.04. – 27.04.
 • 01.05. – 04.05.
 • 08.05. – 11.05.
 • 15.05. – 18.05.
 • Og flere


Hotel i Sankt Petersborg

Skt. Petersborg er en ægte storby med over 5 millioner indbyggere, og hoteludvalget er faktisk rigtig pænt. Priserne er bestemt også overkommelige. Jeg har f.eks. fundet det anmelderroste 5* Solo Sokos Hotel Palace Bridge (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) til en skarp pris.

Først og fremmest vil jeg fremhæve hotellets centrale beliggenhed på Vasilyevsky-øen. Fra hotellet har du kun ca. 15 minutters gang til Eremitagen (et af verdens førende kunstmuséer) og Nevskij Prospekt (hovedgaden i Skt. Petersborg og en af Ruslands mest kendte gader). Så du får altså en førsteklasses beliggenhed i Skt. Petersborg!

Selve hotellet byder på alle de faciliteter, man kan forvente af et luksushotel (selvom man kan mene, hvad man vil om indretningen). Bl.a. har Solo Sokos Hotel Palace Bridge et omfattende wellness- og spacenter med en stor indendørs pool, et “sneparadis” med -15 grader og 8 forskellige saunaer (vi befinder os jo tæt på Finland)!

Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters ophold fra fredag den 27. marts til mandag den 30. marts til 1.394 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 697 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 400-700 kr. pr. nat i både marts, april og maj.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Skt. Petersborg, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Storbyferie til Sankt Petersborg: 4 dage på et lækkert 5* hotel i centrum fra kun 1.684 kr. inkl. fly

Storbyferie til Sankt Petersborg: 4 dage på et lækkert 5* hotel i centrum fra kun 1.684 kr. inkl. fly

Transport til/fra lufthavnen

Du kan enten vælge at tage en taxi eller benytte dig af offentlig transport. Taxi er den hurtigste og mest fleksible løsning, og Pulkovo-lufthavnen har faktisk sine egne officielle taxier (Taxi Pulkovo). Med sådan én kan du komme ind til centrum for ca. 1.050 rubler (ca. 112 kr.).

Foretrækker du offentlig transport, kører busserne 39 og 39 Ex (ekspresbus) stort set hele tiden mellem lufthavnen og den nærmeste metrostation i Skt. Petersborg (Moskovskaya). En busbillet til Moskovskaya koster kun 40 rubler (ca. 4-5 kr.), og en metrobillet videre ind til centrum er ikke meget dyrere – så offentlig transport er klart den billigste løsning.

Du kan læse nærmere om transporten til og fra lufthavnen på pulkovoairport.ru/en.

Pas og visum

Så er der det visum, som jeg efterhånden har nævnt et par gange. Der er visumpligt i hele Rusland, men som sagt er Skt. Petersborg her i 2019 blevet Ruslands allerførste e-visum-by. I modsætning til et almindeligt visum er det gratis at søge om et elektronisk visum. Visummet er gyldigt i 30 dage fra udstedelsesdatoen, og det tillader et ophold op til 8 dage fra indrejsedatoen. Du skal være opmærksom på, at du ikke kan rejse videre ind i Rusland på dette visum. Vil du gerne læse mere om pas- og visumreglerne, så kig forbi um.dk.


Rejseinspiration til Sankt Petersborg

Skt. Petersborg er en fabelagtig storby, og det skyldes i høj grad, at byen bugner med bl.a. historiske og arkitektoniske perler. Men på trods af sine talrige attraktioner er det nok alligevel de færreste, der ved specielt meget om Skt. Petersborg. Derfor får du her et lille udvalg af nogle af byens must-see seværdigheder.

Opstandelseskirken (på engelsk Church of the Savior on Spilled Blood) er nok Skt. Petersborgs mest ikoniske vartegn. Kirken blev bygget for at markere stedet, hvor Alexander 2. af Rusland blev myrdet tilbage i 1881. Du kommer simpelthen ikke uden om Opstandelseskirken, hvis du tager til Skt. Petersborg!

Sankt Petersborg

Sankt Petersborg

Isaac Katedralen ved Moyka-floden er et andet af Skt. Petersborgs arkitektoniske mesterværker. Isaac Katedralen er ikke kun den største ortodokse katedral i verden, men den fjerdestørste katedral i hele verden. Sørg for at tage en tur helt op i toppen – derfra kan du nyde den mest fantastiske udsigt over byen.

Sankt Petersborg

Eremitagen er ikke blot et af verdens ældste muséer – det er også et af verdens bedste. Det meste af museet hører til i det smukke, barokke Vinterpalads. Eremitagen udstiller bl.a. værker af kunstnere som Leonardo da Vinci, Monet og Van Gogh (og de var efter sigende ikke helt uefne med en pensel i hånden).

Sankt Petersborg

Nevskij Prospekt er en 4,5 kilometer lang hovedgade, der går midt igennem det centrale Skt. Petersborg. Her støder du på utallige butikker, paladser, kirker, luksushoteller og nogle af byens smukkeste bygninger. Derfor er en gåtur ned ad Nevskij Prospekt obligatorisk, når du er i Skt. Petersborg.

Sankt Petersborg

Peter og Paul-fæstningen markerer stedet, hvor Skt. Petersborg blev grundlagt. Derfor kan man sige, at fæstningen vel var Skt. Petersborgs første (og i dag fortsat et af de største) vartegn. Inde i fæstningen finder du Peter og Paulus-katedralen med et imponerende 122,5 meter højt spir belagt med bladguld.

Sankt Petersborg

Selvom jeg efterhånden allerede har inkluderet en del af de mest fremtrædende seværdigheder, så fortsætter listen altså bare! F.eks. er Skt. Petersborg ofte blevet sammenlignet med Venedig pga. sine mange kanaler. Hvis du vil opleve byen fra vandsiden, vil det være oplagt med en lille kanalrundfart. Herudover kan du også se de ægte Fabergé-æg, opleve Peterhofs Palads (der blev bygget for at overgå Versailles Slottet), Mariinsky Teatret og meget mere!

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Storbyferie til Sankt Petersborg: 4 dage på et lækkert 5* hotel i centrum fra kun 1.684 kr. inkl. flyStorbyferie til Sankt Petersborg: 4 dage på et lækkert 5* hotel i centrum fra kun 1.684 kr. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud