• 05 nov 2015

  Storbyferie i Las Palmas: 1 uge på et dejligt hotel tæt ved stranden til kun 1.699 kr. inkl. fly

  rsz_canteras

  Igennem de seneste år har Las Palmas gennemgået en sand forvandling og fremstår nu dejligere end nogensinde før. Her får du en skøn blanding af storby, strand og charmerende kanarisk hverdagsliv. For selv om der er mange turister, kommer de aldrig til at overstige antallet af lokale. I Santa Catalina-parken tilbyder gadesælgerne deres varer, mens de lokale drøfter dagens politiske emner, og turisterne nyder en kop kaffe med cognac.

  Med tæt på 700.000 indbyggere i Las Palmas og omegn er den syvende største by i Spanien et oplagt rejsemål for juleshopping. Der er rig mulighed for at shoppe i Las Palmas, hvor priserne er nogle Europas laveste. Neden for Santa Catalina-parken finder du shoppingcenteret El Muelle, som rummer mange populære og trendy butikker. Aften- og nattelivet lader heller ikke noget tilbage at ønske – her findes både tapasbarer, restauranter og dansesteder med levende musik. Som bonus er der mulighed for at bade fra en af verdens bedste bystrande, få en på opleveren i selve byen, eller tage en tur ud på øen til storslåede bjerglandskaber med idylliske småbyer i en afslappet stemning under vejende palmer.

   

  Hotellet

  trivago.dk findes der lige nu det 2* ”Hotel Olympia” (3 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.200 kr. pr. person ved en rejse for 2. Til kun 183 kr. pr. person oveni kan du tilkøbe morgenmad for hele ugen! Olympia er et enkelt og hyggeligt hotel med en central beliggenhed. På 5. etage har hotellet en lille terrasse med liggestole. På Olympia bor du kun 400 m. fra Las Canteras og i bekvem gåafstand til Las Palmas' butikker, restauranter og forlystelsesliv.

  car

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

   

  Flyet

  På Spies.dk findes der lige nu meget billige fly til Gran Canaria. Jeg har f.eks. fundet tur/retur-billetter fra d. 13. til d. 20. november til kun 499 kr. Der findes også andre datoer, også fra Billund til kun lidt flere penge (se nedenfor).

  grand2

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  1.200 kr.

  Fly fra København

  499 kr.

  TOTAL (per person)

  1.699 kr.

   

  • Fra: København, Billund og Aalborg
  • Rejsedatoer: 13.11. – 20.11. (og andre datoer i november til kun lidt flere penge)
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)
  • Flyselskab: Spies (Thomas Cook)
  • Til: Las Palmas, Gran Canaria, Spanien
  • Hotel: 2* Olympia
  • Vurdering: 3 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: ingen (morgenmad kan tilkøbes til kun 183 kr.)
  • Gennemsnitstemperatur: 24⁰ C
  • Vandtemperatur: 22⁰ C

   

  Her er en liste med de billigste flybilletter. Husk, at du skal booke fly og hotel hver for sig. Priserne, jeg skriver nedenfor, er prisen samlet for hotel + fly! Du kan booke hotellet her (husk at skifte datoer!). 

  Fra København

   

  Fra Billund

   

  Fra Aalborg

  12.12. – 19.12. til kun 2.299 kr.

   

  Transport fra/til lufthavnen

  Bus 91 kører fra lufthavnen direkte fra lufthavnen ind til byen. Turen tager ca. 45 minutter og koster 4 Euro (ca. 32 kr.).

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *