• 17 feb 2017

  Storbyferie i Berlin: 3 dage på et centralt 4* hotel til kun 648 kr. inkl. fly

  Berliner Fernsehturm, shopping på Kurfürstendamm, historiske bygninger og fantastiske madoplevelser – er du klar på en storbyferie? Så har jeg fundet den perfekte rejse til dig. Turen går til den skønne storby Berlin, og her er der et væld af oplevelser, der bare venter på dig … Berlin Zoo er helt klart et besøg værd – det ligger midt i byen og trods det, er det en meget fredfyldt og grøn park at gå på opdagelse i. Hvis du mere er til historie, så kan jeg anbefale dig at besøge ”Hohenschönhausen” – her kan du få en rundvisning i et gammelt stasi fængsel i Berlin – en hel unik oplevelse.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet et godt tilbud på det 4* Ivbergs Hotel Premium (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger i centrum af Berlin med kun 6 minutters gang til shoppinggaden Kurfürstendamm og 400 meter til nærmeste metrostation. Et dobbeltværelse på dette hotel i 2 nætter koster 684 kr., dvs. 342 kr. pr. person ved en rejse for 2. Et enkeltværelse på dette hotel koster 338 kr. pr. nat – for en oversigt over hoteller med enkeltværelse, se mere her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der er mange forskellige hoteller i Berlin – se her for en oversigt over dem alle.

  HOTELLER I BERLIN

   

  Fly

  Jeg har fundet billige billetter til Berlin på skyscanner.dk. Du flyver fra København med Easyjet og du finder de billige billetter fra marts-maj (også med afrejse i påsken). Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 14.03 – 16.03 til kun 306 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Priserne fra Billund og Aalborg er desværre betydeligt dyrere og uden direkte afgange – så turen til København kan godt betale sig vil jeg mene.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 05.03. – 08.03.
  • 14.03. – 16.03.
  • 25.03. – 27.03.
  • 06.04. – 09.04.
  • 10.04. – 13.04.
  • 25.04. – 27.04.
  • 20.05. – 23.05.

   

  Hotel

  342 kr.

  Fly

  306 kr.

  TOTAL (pr. person)

  648 kr.

    

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen er den billigste og letteste måde at komme frem til hotellet at tage toget (DB) fra Berlin-Schönefeld Flughaften til Berlin Zoologischer Garten – det tager ca. 36 minutter med toget og derefter kan du vælge at gå til hotellet (1,6 km.) eller tage andet offentlig transport. Derudover kan jeg anbefale dig at downloade appen ”Berlin Subway” til din smartphone – så kan du hurtigt danne dig et overblik over Berlins metrosystem, endda også offline.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *