• 13 sep 2020

  Getaway til Gdansk: 3 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 721 kr. inkl. fly, morgenmad og spa-adgang

  Eventyragtig atmosfære og smuk arkitektur er ikke længere end en time væk i fly – jeg taler selvfølgelig om skønne Gdansk! Jeg har i dag fundet et tilbud, hvor du kommer til at bo på et lækkert hotel med udsigt til Mottlau-floden. Du kommer til at bo megacentralt, og så har hotellet dets eget wellnesscenter – lyder ikke dårligt vel? Gdansk er en superhyggelig by, hvor det er nemt at komme rundt til fods. Her er du omringet af moderne shoppingcentre, smukke parker og lækre caféer. Læs her, hvordan du kan skaffe sådan et lækkert ophold!

  Miniferie i Gdansk
  Oktober-december
  fra721 kr.
  Billund og København
  Gdansk
  Billige fly til Gdansk
  187 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Hotel i Gdansk
  f.eks. det 4* Hanza Hotel
  543 kr.
  Hotel
  534 kr.
  Fly
  187 kr.
  Total (pr.person)
  721 kr.

  Billige fly til Gdansk

  Det tager omkring 1 time i flyet, og så er du fremme i Gdansk. Så bliver det faktisk ikke meget nemmere. Og du kan tilmed finde billige billetter til Gdansk fra både Billund og København.

   

  Jeg har i mit eksempel ovenfor fundet et fly fra Billund med Ryanair til Gdansk fra lørdag d. 31. oktober til tirsdag d. 1. november til 187 kr., som er en superfin pris. Når du flyver fra København, flyver du med Norwegian, og disse billetter koster ofte fra ca. 400 kr. og op.

   

  Fælles for Ryanair og Norwegian er, at du altid må medbringe en lille håndtaske. Det er også muligt at finde billige fly fra Malmø, her kan du finde flybilletter fra 200 kr.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 31.10.-03.11. – en forlænget weekend. Der findes mange andre datoer du kan rejse på, her er lidt eksempler.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund

  (Afgang tirsdag og lørdag)

  • 07.11.-10.11.
  • 14.11.-17.11.
  • 21.11.-24.11.
  • 28.11.-01.12.
  • 12.12.-15.12.
  • 19.12.-22.12.
  • 26.12.-29.12.
  • Flere afgange januar 2021

   

  Fra København

  (Afgang alle dage undtagen lørdag)

  • 05.11.-08.11.
  • 12.11.-15.11.
  • 19.11.-22.11.
  • 26.11.-29.11.
  • 03.12.-06.12.
  • 10.12.-13.12.
  • 17.12.-20.12.
  • Flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Gdansk

  Jeg har i dag fundet et skønt hotel i hjertet af Gdansk. Jeg taler om det 4* Hanza Hotel, som scorer 4,5 ud af 5 på Tripadvisor og har en Travellers’ Choice Award. Hotellet er superattraktivt blandt danskere, som roser dets venlige personale, service, indretning og beliggenhed.

   

  Hotel Hanza ligger som sagt dejligt centralt i den eftertragtede gamle bydel, så det er en supergod placering, når du skal rende rundt og lege turist. Hotellet har egen restaurant, hvor du kan nyde den lækre morgenmadsbuffet. Køkkenet serverer et lækkert udvalg af middelhavsretter, som du kan nyde under åben himmel på terrassen, hvor du har udsigt over floden. Som gæst har du også adgang til hotellets fitnesscenter samt deres lækre wellnessfaciliteter.

   

  Og med den absurd gode placering, er der masser at se uden for hotellet! Med placeringen ved Mottlau-floden er du tæt på et af de definerende symboler for Gdansk, kranen (Zuraw), som repræsenterer, hvad der er tilbage af byens store handelsalder. Her er du også tæt på lystbådehavnen, som er smuk at gå en tur langs. Du kan også se den fantastiske Mariakirke, som kun er 5 minutters gang fra hotellet.

   

  Gdansk er absolut et hit, hvis du kan lide kulturelle storbyferier, for du er omringet af historiske monumenter og imponerende arkitektur. Om ikke andet når du har brug for en pause fra sightseeing, så er der en masse hyggelige og lækre restauranter i nærheden af hotellet – for eksempel Restauracja Targ Rybny, Correze og Rybka Na Wartkie. Tag endelig et smut forbi de hyggelige små butikker langs brostensgaderne i den gamle bydel, hvis du har lyst til lidt shopping.

   

  Jeg har i mit eksempel fundet et 3-nætters ophold fra lørdag d. 31. oktober til tirsdag d. 3. november til 1.086 kr. Ved en rejse for 2 personer koster opholdet derfor kun 543 kr. pr. person. Prisniveauet er i skrivende stund meget stabilt henover både efterår og vinter.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Gdansk, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Hotel Hanza

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen er der godt og vel 17 km, hvor jeg helt klart vil anbefale at snuppe en taxa. Så er du på hotellet i løbet af et kvarter, og turen koster kun omkring 90-110 kr.

   

   

  Rejsetip til Gdansk

  Tager du turen til Gdansk, vil jeg helt klart anbefale, at du en af dagene sætter tid af til at besøge byen Sopot, som ligger 12 minutter fra Gdansk (i tog). Her ligger der nemlig et indkøbscenter, som kan få dig til at tro, du ser syner! Indkøbscenteret hedder “Krzywy Domek”, og det er absolut et must-see. Det er altså ikke hver dag, man ser så skæv en bygning, hvor det er meningen!

   

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Mariola Yvonne – Berlin (@mariolayvonne) den

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Getaway til Gdansk: 3 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 721 kr. inkl. fly, morgenmad og spa-adgang

  1. Sashia says:

   Elsker din side!
   Flybilletter booket. Tips til hvad man yderligere kan lave i Gdansk? 🙂
   På forhånd tak 🙂

   • Rejsespejder says:

    Hej Sashia,
    tak for dine pæne ord om Rejsespejder! Og beklager det sene svar! Gdansk er virkelig en lækker by med mange ting man kan opleve. Men hvis jeg skulle komme med mine top 3. Så vil jeg sige. 1. anden verdenskrigsmuseum – virkelig en øjneåbner! 2. Molo w Brezeznie 3. og den gamle bydel i centrum med sine mange hyggelige caféer og restauranter.

  2. Krestine says:

   Hej Rejsespejder! 🙂

   Jeg har bestilt flybilletter til Gdansk den anden dag, da der var tilbud på Rynair.. Jeg er lige nu i gang med at lede efter hotel og har forelsket mig i det hotel der hedder ‘Almond Business og SPA’, vi vil gerne bo på et lækkert wellness hotel. Kender du noget til det?
   Derudover vil jeg spørge om man skal gøre sig selv den tjeneste at leje en bil? Eller skal man bare klare det med offentlig transport?

   Tak for en fantastisk blog!!!!!!!!!

   • Rejsespejder says:

    Hej Krestine,
    jeg kender desværre ikke til dette hotel. Men det får gode anmeldelser på TripAdvisor (4,5 ud af 5 fra 135 anmeldelser) så tænker nok at det er et godt sted!
    Ang. lejebil. Det kommer selvfølgelig an på, hvad du vil lave der. Hvis I kun vil blive i Gdansk, så vil jeg anbefale at bruge offentlig transport, som er billig og god!

  3. Sarah says:

   Hvordan kan man bestille.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Sarah,
    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (via tekstlinks, ved at klikke på billederne eller ved at klikke på knapperne øverst i artiklen med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker hotel og fly hver for sig. Sig endelig til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂

  se fly se hotel