Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Pakkerejse fra 915 kr.
Gdansk-1-1080x1080
Storbyferie

Forlænget weekend til Gdansk

2 nætter på et 3* centralt hotel inkl. fly

Storbyferie |

Forlænget weekend til Gdansk

Går du og craver eventyragtig atmosfære og chancen for at prøve nye ting, fra et ekstremt undervurderet verdenskøkken? Så behøver du faktisk ikke lede længere. Alt det, og mere til, er faktisk ikke længere end en lille time væk i fly – her taler jeg selvfølgelig om den skønne polske perle, Gdansk!

Jeg har i dag fundet et tilbud på en pakkerejse, hvor du kommer til at bo på et centralt hotel i hjertet af Gdansk, hvor det er nemt at komme rundt til fods. Her er du omringet af historiske seværdigheder, kanaler og lækre caféer.

Gdansk emmer af østeuropæisk charme og er rig på historie. Det kan nemt beskrives som et absolut slaraffenland for dem der er vilde med smuk arkitektur, hyggelige brostensgader, og måske vigtigst af alt – virkelig billig shopping 🤑

Tag lige at læs med her, hvis du kunne tænke dig at se hvordan du kan skaffe sådan en skøn pakkerejse til Gdansk! 😍

Pakkerejse til Gdansk

hele året

fra

915 kr.

✈️ Fra København og Billund

📜🏰 En by rig på historie og kultur

🤑
Billig destination

Pakkerejse til Gdansk

915 kr.

Fra Billund

Pakkerejse til Gdansk – Hotel

🏨 På denne rejse skal du bo på hotel Celestin Residence Gdańsk (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Beliggenheden er ikke til at kimse af. Er du f.eks. typen der der hungrer efter historiske varetegn, ligger Celestin Residence lige i nærheden af Crane (Zuraw) (0,2 km) og Motlawa River Embankment (Dlugie Pobrzeze) (0,2 km).

Så hvis du kan lide kulturelle storbyferier, er både lokationen på dette hotel, og Gdansk absolut et hit.

Med sine historiske monumenter og imponerende arkitektur bliver der masser både at se, og tage sig til. Og når du har brug for en pause fra sightseeing, så er der masser af hyggelige og lækre restauranter.

Er du ikke historie-nørd? 🤓 Fortvivl ej! Man kan godt tillade sig at sige at hotellet her ligger i hjertet af Gdansk, så der er heller ikke langt til shopping og restauranter 😜

Så tag endelig et smut forbi de hyggelige små butikker langs brostensgaderne i den gamle bydel, hvis du har lyst til lidt shopping.

Værelserne er selvfølgelig også udstyret med de nødvendige faciliteter som aircondition, fladskærms-tv og wi-fi.

Hotel Celestin - Gdańsk, Polen

Hotel Celestin - Gdańsk, Polen

Hotel Celestin - Gdańsk, Polen

Pakkerejse til Gdansk – priser og bestilling

Der er afrejsedatoer hele året, og du kan flyve fra både Billund og København ✈️

I tilbudsboksen ovenfor har jeg fundet en pakkerejse med afgang fra København fra tirsdag den 27. august til torsdag den 29. august, og fraprisen lyder på kun 915 kr. pr. person inkl. morgenmad.

Men du er selvfølgelig mere end fri til selv at tilpasse søgningen, så du kan komme afsted på lige præcis de datoer, og bo på det hotel, der passer dig bedst 😉

Transport til/fra lufthavnen

🚕 Fra lufthavnen er der godt og vel 17 km, hvor jeg helt klart vil anbefale at snuppe en taxa. Så er du på hotellet i løbet af et kvarter, og turen koster kun omkring 140 – 170 kr.

Rejsetip til Gdansk

☝️ Tager du turen til Gdansk, vil jeg helt klart anbefale, at du en af dagene sætter tid af til at besøge byen Sopot, som ligger 40 minutter fra Gdansk (i tog). Her ligger der nemlig et indkøbscenter, som kan få dig til at tro, du ser syner! Indkøbscenteret hedder “Krzywy Domek“, og det er absolut et must-see. Det er altså ikke hver dag, man ser så skæv en bygning, hvor det er meningen!

Mangler du inspiration til oplevelser på din rejse til Gdansk? Så vil jeg anbefale dig at læse min guide til rejser til Gdansk og smutte ind på getyourguide.dk – her finder du mange spændende ture og aktiviteter, så din rejse til Gdansk bliver uforglemmelig.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Forlænget weekend til GdanskForlænget weekend til Gdansk

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud