Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

721 kr.
Getaway til Gdansk: 3 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 721 kr. inkl. fly, morgenmad og spa-adgang
Korte rejser

Getaway til Gdansk: 3 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 721 kr. inkl. fly, morgenmad og spa-adgang

Korte rejser |

Getaway til Gdansk: 3 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 721 kr. inkl. fly, morgenmad og spa-adgang

Eventyragtig atmosfære og smuk arkitektur er ikke længere end en time væk i fly – jeg taler selvfølgelig om skønne Gdansk! Jeg har i dag fundet et tilbud, hvor du kommer til at bo på et lækkert hotel med udsigt til Mottlau-floden. Du kommer til at bo megacentralt, og så har hotellet dets eget wellnesscenter – lyder ikke dårligt vel? Gdansk er en superhyggelig by, hvor det er nemt at komme rundt til fods. Her er du omringet af moderne shoppingcentre, smukke parker og lækre caféer. Læs her, hvordan du kan skaffe sådan et lækkert ophold!

Miniferie i Gdansk

Oktober-december

fra

721 kr.

Billund og København ✈ Gdansk

Billige fly til Gdansk

187 kr.

København

Hotel

534 kr.

Fly

187 kr.

Total (pr. person):

721 kr.

Billige fly til Gdansk

Det tager omkring 1 time i flyet, og så er du fremme i Gdansk. Så bliver det faktisk ikke meget nemmere. Og du kan tilmed finde billige billetter til Gdansk fra både Billund og København.

Jeg har i mit eksempel ovenfor fundet et fly fra Billund med Ryanair til Gdansk fra lørdag d. 31. oktober til tirsdag d. 1. november til 187 kr., som er en superfin pris. Når du flyver fra København, flyver du med Norwegian, og disse billetter koster ofte fra ca. 400 kr. og op.

Fælles for Ryanair og Norwegian er, at du altid må medbringe en lille håndtaske. Det er også muligt at finde billige fly fra Malmø, her kan du finde flybilletter fra 200 kr.

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 31.10.-03.11. – en forlænget weekend. Der findes mange andre datoer du kan rejse på, her er lidt eksempler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra Billund

(Afgang tirsdag og lørdag)

 • 07.11.-10.11.
 • 14.11.-17.11.
 • 21.11.-24.11.
 • 28.11.-01.12.
 • 12.12.-15.12.
 • 19.12.-22.12.
 • 26.12.-29.12.
 • Flere afgange januar 2021

Fra København

(Afgang alle dage undtagen lørdag)

 • 05.11.-08.11.
 • 12.11.-15.11.
 • 19.11.-22.11.
 • 26.11.-29.11.
 • 03.12.-06.12.
 • 10.12.-13.12.
 • 17.12.-20.12.
 • Flere

Læs videre efter annoncen

annonce

Hotel i Gdansk

Jeg har i dag fundet et skønt hotel i hjertet af Gdansk. Jeg taler om det 4* Hanza Hotel, som scorer 4,5 ud af 5 på Tripadvisor og har en Travellers’ Choice Award. Hotellet er superattraktivt blandt danskere, som roser dets venlige personale, service, indretning og beliggenhed.

Hotel Hanza ligger som sagt dejligt centralt i den eftertragtede gamle bydel, så det er en supergod placering, når du skal rende rundt og lege turist. Hotellet har egen restaurant, hvor du kan nyde den lækre morgenmadsbuffet. Køkkenet serverer et lækkert udvalg af middelhavsretter, som du kan nyde under åben himmel på terrassen, hvor du har udsigt over floden. Som gæst har du også adgang til hotellets fitnesscenter samt deres lækre wellnessfaciliteter.

Og med den absurd gode placering, er der masser at se uden for hotellet! Med placeringen ved Mottlau-floden er du tæt på et af de definerende symboler for Gdansk, kranen (Zuraw), som repræsenterer, hvad der er tilbage af byens store handelsalder. Her er du også tæt på lystbådehavnen, som er smuk at gå en tur langs. Du kan også se den fantastiske Mariakirke, som kun er 5 minutters gang fra hotellet.

Gdansk er absolut et hit, hvis du kan lide kulturelle storbyferier, for du er omringet af historiske monumenter og imponerende arkitektur. Om ikke andet når du har brug for en pause fra sightseeing, så er der en masse hyggelige og lækre restauranter i nærheden af hotellet – for eksempel Restauracja Targ Rybny, Correze og Rybka Na Wartkie. Tag endelig et smut forbi de hyggelige små butikker langs brostensgaderne i den gamle bydel, hvis du har lyst til lidt shopping.

Jeg har i mit eksempel fundet et 3-nætters ophold fra lørdag d. 31. oktober til tirsdag d. 3. november til 1.086 kr. Ved en rejse for 2 personer koster opholdet derfor kun 543 kr. pr. person. Prisniveauet er i skrivende stund meget stabilt henover både efterår og vinter.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Gdansk, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Hotel Hanza

Getaway til Gdansk: 3 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 721 kr. inkl. fly, morgenmad og spa-adgang

Getaway til Gdansk: 3 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 721 kr. inkl. fly, morgenmad og spa-adgang

Getaway til Gdansk: 3 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 721 kr. inkl. fly, morgenmad og spa-adgang

Transport til/fra lufthavnen

Fra lufthavnen er der godt og vel 17 km, hvor jeg helt klart vil anbefale at snuppe en taxa. Så er du på hotellet i løbet af et kvarter, og turen koster kun omkring 90-110 kr.

Rejsetip til Gdansk

Tager du turen til Gdansk, vil jeg helt klart anbefale, at du en af dagene sætter tid af til at besøge byen Sopot, som ligger 12 minutter fra Gdansk (i tog). Her ligger der nemlig et indkøbscenter, som kan få dig til at tro, du ser syner! Indkøbscenteret hedder “Krzywy Domek”, og det er absolut et must-see. Det er altså ikke hver dag, man ser så skæv en bygning, hvor det er meningen!

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Mariola Yvonne – Berlin (@mariolayvonne) den

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Getaway til Gdansk: 3 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 721 kr. inkl. fly, morgenmad og spa-adgangGetaway til Gdansk: 3 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 721 kr. inkl. fly, morgenmad og spa-adgang

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar