Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 499 kr.
Banner-11
Andet

Spejder-Rejse® til Brønderslev: “All inclusive”-spejder-ophold fra kun 499 kr. pp. inkl. telt, luftmadras og dåsemad

Andet |

Spejder-Rejse® til Brønderslev: “All inclusive”-spejder-ophold fra kun 499 kr. pp. inkl. telt, luftmadras og dåsemad

Mange læsere har spurgt mig, hvorfor bloggen egentligt hedder Rejsespejder. Og mange tror, at det handler om at “spejde efter gode rejsetilbud”. Men sandheden er, at jeg – lige siden jeg var helt lille – har været inkarneret spejder! At gå til spejder er (sammen med rejser) min helt store passion i livet. Og derfor er jeg i dag virkelig glad for at kunne løfte sløret for mit nyeste projekt, der forener mine to største hobbyer: Rejsespejder har nemlig indgået et samarbejde med spejderbevægelsen i Danmark! Fremover vil du derfor også kunne læse om Spejder-Rejser® her på bloggen!

Således løfter jeg i dag sløret for den allerførste Spejder-Rejse®! Og det er altså lidt af en lækkerbisken, hvor turen går til skønne Brønderslev i Vendsyssel!

Spejder-Rejse til Brønderslev

juni – juli

fra

499 kr.

Spejder-Rejse til Brønderslev

Brønderslev i Nordjylland var et nemt valg som rejsemål til min allerførste Spejder-Rejse®.

Den nordjyske by er helt klart en af Vendsyssels smukkeste perler!

Med en imponerende palet af fantastiske oplevelser og aktiviteter leverer Brønderslev virkelig varen. I byens hyggelige centrum er der f.eks. både solcenter, en bodega, to pizzeriaer, et Fitness World og en ostehandler.

Byens største attraktion er dog uden tvivl Rhododendronparken! Her kan du se en masse rhododendroner!

Og ikke så langt fra Rhododendronparken finder du faktisk det sted, du skal bo på denne Spejder-Rejse®. Stedet ligger lige ved Aprilvænget. Her er der en lille grøn park, hvor du kan slå dit telt op.

Teltet er et vandtæt spejder-telt med plads til to spejdere. Og fordi du ikke skal gå ned på luksus, medfølger luftmadras selvfølgelig (pumpe skal selv medbringes).

Spejder-Rejsens helt store showstopper er dog helt klart all inclusive-konceptet. Her kan du i den grad glæde dig til gastronomisk forkælelse ud over det sædvanlige!

Som enhver spejder ved, giver friluftlivet altid en sund appetit. Og derfor kan du under hele dit ophold frit forsyne dig med dåsemad. Alt-godt-fra-dåse-buffeten vil bl.a. indeholde velkendte favoritter som makrel i tomat, Jaka Bov og forloren skildpadde. Mums!

Som prikken over i’et vil der også være all-you-can-eat snobrød om aftenen ved lejrbålet!

Alt i alt kan der ikke være nogen tvivl om, at du kan glæde dig til en smadderhyggelig Spejder-Rejse® til Brønderslev. Og når prisen er så skarp, som den er (kun 499 kr. pr. person for et topersoners teltophold med “all inclusive”), så er det bare om at slå til!

FYI: Der er desværre ingen toiletfaciliteter på spejderlejren, så toiletbesøg må klares på ægte spejdervis (ud i buskadset, ned i skovskideren og brug så blade som papir) 

Spejder-Rejse® til Brønderslev: "All inclusive"-spejder-ophold fra kun 499 kr. pp. inkl. telt, luftmadras og dåsemad

Spejder-Rejse® til Brønderslev: "All inclusive"-spejder-ophold fra kun 499 kr. pp. inkl. telt, luftmadras og dåsemad

Og så må I alle have en skøn 1. april!

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud