Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.650 kr.
Skallerup-1080x1080
Spa

Spaophold på Skallerup Seaside Resort

Spaophold inkl. spa-adgang, 4-retters menu og brunch m.m.

Spa |

Spaophold på Skallerup Seaside Resort

Hvordan ser dit perfekte spaophold egentligt ud? Spørger du mig, skal spafaciliteterne selvfølgelig være tiptop. Det siger sig selv. De udgør jo the main attraction. Men et godt spaophold må også meget gerne forkæle dig på den gastronomiske front. For et spaophold bliver bare bedre, hvis man i løbet af dagen kan glæde sig til kulinariske forkælelser om aftenen – og også gerne en veltilberedt morgenbuffet eller brunch dagen efter. Sidst, men ikke mindst, vil prikken over i’et selvfølgelig være en naturskøn beliggenhed med havudsigt og muligheder for andre aktiviteter end “kun” spa og wellness.

Og ja, jeg ved godt, at jeg her stiller høje krav. Men faktisk kan du få hele baduljen med et spaophold på Skallerup Seaside Resort i Nordjylland! Så pak tasken, og gør dig klar til en nordjysk masterclass i wellness ✨🤩

Spaophold på Skallerup Seaside Resort

fra

1.650 kr.

🌊 Overnatning i lejlighed med havudsigt

Entré til Romulus – spa & wellness

🍽️ 4-retters menu og brunch

Skallerup Seaside Resort

fra

1.650 kr.

Spaophold på Skallerup Seaside Resort

Den her skal du altså glæde dig til. For Skallerup Seaside Resort (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023) leverer bare et ualmindeligt helstøbt spa- og wellnessophold!

Det nordjyske sparesort ligger helt ude ved det brusende Vesterhav i Skallerup Klit ved hyggelige Lønstrup. Med et spaophold heroppe får du derfor masser af frisk luft, et brusende hav og vindblæste strandlandskaber lige uden for døren.

Du får også nøglerne til en superlækker lejlighed med havudsigt! Den 45 kvadratmeter store lejlighed er fordelt på to plan og har både stue, køkken, badeværelse, brændeovn og altan med uforstyrret udsigt til Vesterhavet 😍

Hvis jeg selv skal sige det, er lejlighederne derfor en gedigen opgradering ift. almindelige hotelværelser.

Et andet sted, hvor Skallerup også leverer varen, er resortets indbydende spa- og wellnessområde, som hedder Romulus. Her venter der dig en romersk-inspireret spaoase med termalbade, dampbade, saunaer og koldtvandsbassin. Og hvis det ikke er nok, kan du også booke en wellnessbehandling hos en af deres meget erfarne behandlere.

Noget af det bedst ved et spaophold på Skallerup er, at du også får adgang til et mildest talt imponerende udvalg af andre faciliteter på resortet! F.eks. deres store fitnesscenter og aktivitetshal med bl.a. badminton, klatrevæg osv. – og ikke mindst badelandet. Her finder du nemlig endnu flere forkælelser til den perfekte wellness-getaway!

Faciliteterne i badelandet inkluderer bl.a. dampbad med saltpeeling, en dampsauna og en kæmpe sansesauna, som kan pryde sig med titlen som “Danmarks største sauna med havudsigt”!

Når du så på et tidspunkt er færdig i spaen, kan du om aftenen glæde dig til endnu mere forkælelse. Ja, faktisk flerretters forkælelse. Opholdet inkluderer nemlig en firretters gallerimenu. Som prikken over i’et kan du på afrejsedagen også se frem til en hyggelig brunch i Skallerups café – hvilket er det perfekte punktum på spaopholdet.

Skallerup Seaside Resort – priser & bestilling

Jeg har fundet tilbuddet på Skallerups egen hjemmeside.

Der kan du booke forskellige spa-, wellness- og kurophold.

Jeg har i dette eksempel taget udgangspunkt i deres spaophold, som du kan booke fra kun 1.650 kr. pr. person (for et topersoners ophold). Priserne varierer lidt omkring helligdagene og sommerferien, men der er rigtig mange datoer til ovennævnte pris.

Og så har Skallerup en ret smart lavpriskalender på deres side, så det er nemt at finde de billigste datoer.

Tilbuddet indeholder

  • 1 nat i lejlighed med havudsigt
  • 1 x entré til Romulus – spa & wellness 
  • 1 x kit med ansigtsmaske og body scrub
  • 1 x let salatbuffet i Romulus
  • 1 x 4 retters gallerimenu
  • 1 x brunch i caféen
  • Fri adgang til fitness, svømmehal og meget mere
  • Linned, el, varme og miljøafgift
  • Slutrengøring

Billeder fra Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort - lejligheder

Skallerup Seaside Resort - altan med havudsigt

Skallerup Seaside Resort - soveværelse

Skallerup Seaside Resort - opholdsstue og køkken

Skallerup Seaside Resort - sauna med udsigt til Vesterhavet

Skallerup Seaside Resort - udendørs swimmingpool med udsigt til Vesterhavet


Læs om flere gode tilbud på min side om spaophold.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Spaophold på Skallerup Seaside ResortSpaophold på Skallerup Seaside Resort

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud