Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

holiday-1
Pakkerejser

Mega sommerferie-tilbud: 1 uge på Costa Brava på 4* campingplads til kun 1.311 kr. inkl. 3-værelses-mobilhome og fly

Pakkerejser |

Mega sommerferie-tilbud: 1 uge på Costa Brava på 4* campingplads til kun 1.311 kr. inkl. 3-værelses-mobilhome og fly

rsz_beach-853904_1280

Costa Brava, som ligger i en af Spaniens rigeste regioner Catalonien, er et dejligt rejsemål for alle aldre. Her er lækre lange hvide sandstrande, et perfekt klima, et dejligt spansk køkken og masser af historie og hyggelige havnebyer. Derudover har regionen også en af Europas absolut mest interessante og smukke storbyer, Barcelona. Der er altså alt hvad man skal bruge til den perfekte ferie, afslapning og solferie ved stranden, med et kulturelt indspark fra den smukke storby.

Idag har jeg fundet et rigtig godt tilbud på en dejlig sommerferie på en af Spaniens smukkeste kyststrækninger.

Campingpladsen

dincamping.dk har jeg fundet et rigtig godt tilbud på den 4* Camping El Delfin Verde (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence”) til kun 477 kr. pr. person hvis i f.eks. rejser en familie på 2 voksne og 2 børn (der findes også andre kombinationer – også kun med voksne). Denne dejlige campingplads ligger direkte ned til stranden og har et dejligt stort poolområde hvor poolen endda er formet som en delfin. Der er en stor restaurant med tilhørende underholdning, både for børn og voksne. Derudover er der selvfølgelig et supermarked, der er tennisbaner, bordtennis og minigolf. Det her er en super campingplads til rigtig gode penge! Tidligere gæster roser især stedet for de mange gode faciliteter, den gode beliggenhed ned til stranden samt underholdningen på stedet.

Læs mere om campingpladsen her

2016-04-21 18_22_47-Capture

campingpris

Mobilhome inkluderer bl.a. 3 værelser, køkken, terrasse, bad og toilet. Der findes også mulighed for at bo på 2 eller 4 værelses-mobilehomes, eller meget luksuriøse bungalows til kun lidt flere penge.

Fly

På Skyscanner.dk har jeg fundet nogle rigtig billige fly til Barcelona i juli. Herunder kan du se eksempler på billige flydatoer fra de forskellige lufthavne.

Hamborg – Barcelona

Fra Hamborg kan du finde en rigtig billet fra d. 7 – 14. juli

hambbarca

Andre billige datoer fra Hamborg finder du stort set hele året. Juli er den dyreste måned, men her kan stadig findes billige billetter i dette niveau eller lidt højere (også i uge 28, 29 og 30). Tag et kig på lavpriskalenderen her.

Aalborg – Barcelona

Fra Aalborg kan du finde en rigtig billet fra d. 5 – 12. juli

aalbarca

Andre billige datoer fra Aalborg er bl.a.:

  • 04.07. – 11.07.
  • 06.07. – 13.07.
  • 13.07. – 20.07.
  • 19.07. – 26.07.
  • 21.07. – 27.07.

København – Barcelona

Fra København kan du finde en rigtig billet fra d. 12 – 19. juli

cphbarca

På Norwegian kan du finde mange billige eller kun lidt dyrere fly i juli måned. Tag et kig på Norwegians lavpriskalender her.

Mobilhome (pr. person 4 personer) 477 kr.
Fly fra Hamborg 834 kr.
TOTAL (pr. person) 1.311 kr.

Lejebil

Holidaycars.com kan du leje en bil til kun 926 kr. for hele ugen. Bemærk dog at dette er med selvrisiko, som kan frakøbes fra cirka 42 kr. om dagen.

Hvordan kommer man til Hamborg

Med bil: den nemmeste måde at komme til Hamborg er med bil. Billig parkering ved lufthavnen finder du her

Med bus fra Kbh.: Du kan tage bussen til Hamborg med Flixbus. Rejsen tage lidt over 5 timer og lige nu kan du få billetterne til kun 79 kr.

Book bus fra Kbh. til Hamborg

Med bus fra Aarhus:

Book bus fra Aarhus til Hamborg

Transport til/fra lufthavnen

Vil du ikke leje en bil, kan du booke transport til/fra campingpladsen hos Hoppa.com. Og husk at bruge Rejsespejders eksklusiv rabatkode “Rejse18” for at spare 18% oveni.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Mega sommerferie-tilbud: 1 uge på Costa Brava på 4* campingplads til kun 1.311 kr. inkl. 3-værelses-mobilhome og flyMega sommerferie-tilbud: 1 uge på Costa Brava på 4* campingplads til kun 1.311 kr. inkl. 3-værelses-mobilhome og fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud