Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 409 kr.
Sommerhuse-med-pool-banner
Pakkerejser

Sommerhuse med egen pool: Se de bedste tilbud her – f.eks. 1 uge i et 12-personers sommerhus fra kun 409 kr. p.p.

Pakkerejser |

Sommerhuse med egen pool: Se de bedste tilbud her – f.eks. 1 uge i et 12-personers sommerhus fra kun 409 kr. p.p.

Et hyggeligt sommerhusophold i skønne Danmark kan være en fantastisk ferie for alle. Men en gang imellem kan det nu godt knibe lidt med faciliteterne, hvis jeg skal være helt ærlig. I hvert fald hvis du sammenligner med diverse ferieresorter, der tilbyder stort poolområde med poolbar og hele pivtøjet. Heldigvis kan pool og sommerhus sagtens kombineres! Faktisk er der et rigtig fint udvalg af sommerhuse i Danmark med egen pool. Og herlighederne behøver langt fra at stoppe her – du kan også få spa, sauna og andre spændende ting! Så herunder har jeg lavet en lille liste med gode tilbud på nogle af de mest spændende, danske sommerhuse med egen pool 

Danske sommerhuse med egen swimmingpool

fra

409 kr.

OBS: I alle eksemplerne herunder har jeg taget udgangspunkt i ophold på en hel uge. På den måde er det dejligt nemt at sammenligne priserne. Alle sommerhusene kan selvfølgelig bookes i færre eller flere dage. Så uanset hvornår og hvor længe du planlægger at være afsted, skal du være velkommen til at lege med datoerne selv 

Vær i øvrigt opmærksom på, at både priser og ledighed for de enkelte sommerhuse varierer alt efter rejsedatoer og -længde.

Sommerhuse med pool på Sjælland

10-personers sommerhus ved Tisvildeleje

fra

705 kr.

Lad os starte med et ægte lyst og lækkert sommerhus ved Vejby Strand tæt ved Tisvildeleje i Nordsjælland!

Dette sommerhus kan altså bare lidt at hvert. Huset er indrettet i lyse og lækre materialer, som virkelig indbyder til hygge. Derudover kan du slænge dig foran brændeovnen i de kolde vintermåneder og slappe helt af.

Trænger du til at komme ud og få noget luft, ligger sommerhuset blot 920 meter fra kysten, så her er glimrende muligheder for nogle naturskønne gåture.

Derudover er sommerhuset udstyret med spa, sauna og en pool, så der er god mulighed for at slappe af og finde dit indre spadyr frem!

Der er plads til 10 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 5 lækre soverum.

Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra søndag den 5. november til søndag den 12. november. På disse datoer kan du komme afsted for kun 705 kr. pr. person ved en tur for 10 personer (i alt 7.046 kr.).

Sommerhuse med pool

Sommerhuse med pool

14-personers sommerhus i Marielyst

626 kr.

Ved næste sommerhus på listen skal vi lidt længere sydpå, nærmere betegnet Marielyst på skønne Falster.

Her kan du nemlig se frem til et sommerhus spækket med faciliteter for enhver smag. Foruden toplækre wellnessfaciliteter i form af spa, sauna og pool med vandrutsjebane byder huset også på bordtennis, bordfodbold og udendørs legetårn. Derudover kan du slå et smut forbi stranden, som kun ligger 800 meter fra huset.

Der er plads til 14 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 5 soverum og en hyggelig hems.

Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra mandag den 4. december til mandag den 11. december. På disse datoer kan du komme afsted for kun 626 kr. pr. person ved en tur for 14 personer (i alt 8.757 kr.).

Sommerhuse med pool

Sommerhuse med pool

Sommerhuse med pool i Jylland

12-personers sommerhus ved Søndervig

409 kr.

Fra øst drager vi nu mod vest. Det tredje sommerhus på listen har jeg fundet i Søndervig ved den jyske vestkyst – helt tæt på det brusende Vesterhav!

Sommerhuset ligger på en stor naturgrund kun 900 meter fra stranden. Her får du et smukt sommerhus, som er bygget med mursten som gennemgående tema, hvilket giver sommerhuset en unik charme, som er svær at stå for. Sommerhuset er indrettet med lækre materialer, og minsandten om du ikke også finder en kanonhyggelig brændeovn!

Her skal du selvfølgelig heller ikke snydes for en skøn pool, hvor du kan glæde dig til at plaske rundt! I poolområdet finder du også et lækkert spabad, og der er fra poolområdet direkte adgang til et badeværelse med sauna. Dette sommerhus mangler altså ikke noget, når det kommer til faciliteter.

Der er plads til 12 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 5 hyggelige soverum.

Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra søndag den 5. november til søndag den 12. november. På disse datoer kan du komme afsted for kun 409 kr. pr. person ved en tur for 12 personer (i alt 4.903 kr.).

Sommerhuse med pool

Sommerhuse med pool

10-personers sommerhus ved Slettestrand

486 kr.

Det næste sommerhus på listen ligger også ved den danske vestkyst. Her skal vi dog lidt længere nordpå, nemlig til Slettestrand.

Det første, der er værd at fremhæve, er sommerhusets smukke beliggenhed. Du har 900 meter til stranden, og den smukke, uspolerede natur og det fantastiske dyreliv ligger lige baghaven.

Sommerhuset er et klassisk træsommerhus med et moderne tvist. Her får du med andre ord hyggen uden alt det mørke mugne træ, som de værste sommerhusskrækhistorier beretter om.

Skulle du få lyst, er der mulighed for at smide dig foran brændeovnen med en god bog. Der er også mulighed for at plaske rundt i sommerhusets pool, hvor der er panoramaudsigt til den smukke natur, eller tage en slapper i sommerhusets spa og sauna.

Der er plads til 10 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 5 soverum.

Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra lørdag den 28. oktober til lørdag den 4. november. På disse datoer kan du komme afsted for kun 486 kr. pr. person ved en tur for 10 personer (i alt 4.859 kr.).

Sommerhuse med pool

Sommerhuse med pool

8-personers sommerhus på Læsø

477 kr.

Fra fastlandet taget vi nu en tur på øhop! Du skal nemlig med en tur til smukke Læsø i Kattegat. Her får du et sommerhus i naturskønne omgivelser blot 600 meter fra en af de bedste badestrande på Læsø.

Sommerhuset emmer af hygge! Indretningen er lys, lækker og moderne og med en masse små kroge, der indbyder til ro og nærvær.

Derudover kan du plaske rundt sommerhusets pool – med tilhørende rutsjebane. Du kan også læne dig tilbage i spabadet eller svede lidt i saunaen. Uanset hvad du er mest til, er der noget for en hver smag, hvilket jo bare er toplækkert!

Der er plads til 8 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 3 soverum, 1 alkove og 1 hems.

Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra lørdag den 4. november til lørdag den 11 november. På disse datoer kan du komme afsted for kun 477 kr. pr. person ved en tur for 8 personer (i alt 3.814 kr.).

Sommerhuse med pool

Sommerhuse med pool

12-personers sommerhus på Djursland

485 kr.

Tilbage på fastlandet skal vi nu et smut til Djursland ved Grenå Strand. Her får du næsten et hus i vandkanten (350 meter fra standen) og med byliv, caféer og butikker en kort køretur væk.

Sommerhuset er lyst og moderne indrettet, og her kan du også boltre dig i både pool, spa og sauna. Du kan også udfordre til en fodboldkamp i haven. Her kan i jo passende spille om, hvem der skal lave mad

Der er plads til 12 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 4 soverum og 1 hems.

Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra lørdag den 4. november til lørdag den 11. november. På disse datoer kan du komme afsted for kun 485 kr. pr. person ved en tur for 12 personer (i alt 5.817 kr.).

Sommerhuse med pool

Sommerhuse med pool

Andre sommerhuse med pool

Listen her er naturligvis ikke udtømmende. Du kan stadig finde et stort udvalg af andre danske sommerhuse med egen pool. Hvis du gerne selv vil sondere terrænet, kan du gøre det på Sol og Strand – bare sørg for at filtrere efter sommerhuse med indendørs pool!

Andre sommerhuse med pool

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Sommerhuse med egen pool: Se de bedste tilbud her – f.eks. 1 uge i et 12-personers sommerhus fra kun 409 kr. p.p.Sommerhuse med egen pool: Se de bedste tilbud her – f.eks. 1 uge i et 12-personers sommerhus fra kun 409 kr. p.p.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud