• 14 feb 2021

  Sommerhuse med egen pool: Se de bedste tilbud her – f.eks. 1 uge i et 10-personers sommerhus fra kun 362 kr. p.p.

  Et hyggeligt sommerhusophold i skønne Danmark kan være en fantastisk ferie for halle. Men en gang imellem kan det nu godt knibe lidt med faciliteterne, hvis jeg skal være helt ærlig. I hvert fald hvis du sammenligner med diverse ferieresorter, der tilbyder stort poolområde med poolbar og hele pivtøjet. Heldigvis kan pool og sommerhus sagtens kombineres! Faktisk er der et rigtig fint udvalg af sommerhuse i Danmark med egen pool. Og herlighederne behøver langt fra at stoppe her – du kan også få spa, sauna og andre spændende ting! Så herunder har jeg lavet en lille liste med gode tilbud på nogle af de mest spændende, danske sommerhuse med egen pool 😉

   

  Og det bedste i de her lidt usikre tider er, at Dancenter lige nu tilbyder gratis afbestlling på deres sommerhuse! Så du kan booke dit ophold med ro i sindet.

  Danske sommerhuse med egen swimmingpool
  fra404 kr.

  OBS: I alle eksemplerne herunder har jeg taget udgangspunkt i ophold på en hel uge. På den måde er det dejligt nemt at sammenligne priserne. Alle sommerhusene kan selvfølgelig bookes i færre eller flere dage. Så uanset hvornår og hvor længe du planlægger at være afsted, skal du være velkommen til at lege lidt med datoerne selv 😀 Vær i øvrigt opmærksom på, at både priser og ledighed for de enkelte sommerhuse varierer alt efter rejsedatoer og -længde.

   

  OBS: Booker du et ophold inden d. 1 marts på ophold fra nu indtil d. 30. juni 2021, kan du lige nu spare 15 % med koden “DCEASTER15”.

  I bookingprocessen kan du i skridt 5 indtaste rabatkoden, som set nedenfor.

   

   

  Sommerhus ved Gilleleje
  med pool og spa
  fra1.497 kr.

  Lad os starte med et ægte luksus-sommerhus! Ved Gilleleje finder du nemlig dette skønne hus, som ligger blot 600 meter fra kysten og byder på alt man har brug for – og så lidt mere. Her har du nemlig udover et spa-bad, modern møblering og en kæmpestore have også en lækker udendørs-pool. Og det gode er, at der stadig findes nogle sommer-datoer, hvor du kan booke dette hus – og så selvfølgelig bruge poolen alt det du kan!

   

  Der er plads til 6 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 3 lækre soverum.

   

  Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra lørdag den 5. juni til lørdag den 12. juni. På disse datoer kan du komme afsted for kun 1.497 kr. pr. person ved en tur for 6 personer (i alt 8.987 kr. – når du bruger rabatkoden DCEASTER15).

   

   

   

   

  14-personers sommerhus i Nordsjælland
  inkl. pool, spa og sauna
  680 kr.

   

  Det næste sommherhus-highlight på listen er måske mere “vinter/forårsvenligt”. Her kan du nemlig se frem til et kæmpestor hus med plads til op til 14 personer med spabad, sauna og indendørspool!

   

  Huset ligger desuden på en kæmpestor naturgrund med over 1.200 kvm.! Der er blot 650 meter til stranden og kun 1,5 km til Tisvildelejes hyggelige bymidte.

   

  Der er plads til 14 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 5 soverum.

   

  Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra d. 10. april til d. 17. april. På disse datoer kan du komme afsted for kun 680 kr. pr. person ved en tur for 14 personer (i alt 9.514 kr. med rabatkoden  DCEASTER15).

   

  Obs! Huset har pt. stadig ledige påske-datoer!

   

   

   

  Sommerhuse med pool i Jylland

  10-personers sommerhus ved Vestkysten
  med pool, spa og sauna
  362 kr.

  Fra øst drager vi nu mod vest. Det tredje sommerhus på listen har jeg fundet i Blåvand ved den jyske vestkyst – helt tæt på det brusende Vesterhav!

   

  Sommerhuset ligger på en stor naturgrund kun 600 meter fra stranden og tæt på Blåvand Fyr. Selvom huset oprindeligt er fra 1989, blev det renoveret i 2005. I modsætning til de to første sommerhuse på listen er dette hus knap så moderne. Til gengæld scorer det point på sine frithængende bjælker og det karakteristiske stråtag, der begge er med til at skabe en hyggelig atmosfære.

   

  Indenfor kan du bl.a. glæde dig til at plaske rundt i den 15 m2 store pool. I poolområdet finder du også spabad. Herudover er der fra poolområdet direkte adgang til et badeværelse med sauna.

   

  Der er plads til 10 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 4 soverum og 1 hems.

   

  Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra 27.02. til d. 06.03. På disse datoer kan du komme afsted for kun 362 kr. pr. person ved en tur for 10 personer (i alt 3.621 kr. med rabatkoden DCEASTER15).

   

  Sommerhuse med pool

  Sommerhuse med pool

   

   

  Sommerhus ved Fuglsøvig

  10-personers sommerhus på Syddjursland
  inkl. pool, spa og havudsigt
  767 kr.

  Det næste sommerhus på listen ligger i Djursland. Helt præcis ligger det ved Fuglsøvig på undersiden af Danmarks “næse”.

   

  Det første, der er værd at fremhæve, er sommerhusets smukke beliggenhed. Du har kun 200 meter til stranden, og Mols Bjerges uspolerede natur og fantastiske dyreliv ligger lige baghaven.

   

  Herudover skal du vide, at sommerhuset blev totalrenoveret i 2008 (huset er oprindeligt fra 1990). Boligen byder på et flot, indbydende poolområde med en fantastisk udsigt. Udover at nyde den naturskønne udsigt kan du også snuppe en dukkert i den 21 m2 store pool eller slappe af i spabadet.

   

  Der er plads til 10 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 4 soverum og 1 hems.

   

  Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra lørdag den 3. april  til lørdag den 10. april. På disse datoer kan du komme afsted for kun 767 kr. pr. person ved en tur for 10 personer (i alt 7.667 kr. med rabatkoden DCEASTER15).

   

  Sommerhuse med pool

  Sommerhuse med pool

   

   

   

  Sommerhus ved Bønnerup Strand

  20-personers sommerhus på Norddjursland
  med pool, spa og sauna
  390 kr.

  Fra Syddjursland smutter vi nu op til Norddjursland. Her finder du bl.a. dette spritnye sommerhus ved Bønnerup Strand!

   

  I og med at huset blev bygget i 2019, kan du forvente moderne faciliteter fra ende til anden. Fra sommerhuset har du desuden havudsigt over Kattegat!

   

  Det indendørs poolområde byder på en 18 m2 stor pool, spabad og sauna. Herudover har du dog også mulighed for at nyde en afslappende stund i det udendørs spabad, der tilmed har udsigt til Kattegat. Ikke dårligt!

   

  I kælderen finder du også et moderne aktivitetsrum med airhockey, billardbord, bordfodbold og spillekonsol.

   

  Der er plads til 20 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 6 soverum og 2 hemse.

   

  Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra d. 10. til d. 17 april. På disse datoer kan du komme afsted for kun 390 kr. pr. person ved en tur for 20 personer (i alt 7.801 kr. med rabatkoden DCEASTER15).

   

  Sommerhuse med pool

  Sommerhuse med pool

   

   

  Sommerhus ved Fjellerup Strand

  18-personers sommerhus på Norddjursland
  med pool, spa og sauna
  777 kr.

  Sidste sommerhus på listen ligger også i Norddjursland. Bønnerup Strand er dog skiftet ud med Fjellerup Strand.

   

  Her finder du endnu et stort, moderne sommerhus med plads til hele familien. Boligen er fra 2017, og ligesom med det foregående sommerhus får du her en flot, naturskøn beliggenhed tæt ved Kattegat.

   

  Poolområdet byder på en 16 m2 stor pool, spa og sauna. Herudover er der også et udendørs spabad. I aktivitetsrummet kan børn og voksne både spille billard og bordfodbold. Så igen et rigtig lækkert udvalg af aktiviteter for alle!

   

  Der er plads til 18 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 5 soverum og 3 hemse.

   

  Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra d. 12. til d. 19. juni. På disse datoer kan du komme afsted for kun 777 kr. pr. person ved en tur for 18 personer (i alt 13.920 kr. med rabatkoden DCEASTER15).

   

  Sommerhuse med pool

  Sommerhuse med pool

   

   

  Andre sommerhuse med pool

  Listen her er naturligvis ikke udtømmende. Du kan stadig finde et stort udvalg af andre danske sommerhuse med egen pool. Hvis du gerne selv vil sondere terrænet, kan du gøre det på dancenter.dk – bare sørg for at filtrere efter sommerhuse med indendørs pool!

   

  Andre sommerhuse med pool
  kr.

   

   

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *