Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 719 kr.
Danske-sommerhuse-jul-og-nytaar-banner
Weekendophold

Sommerhuse henover jul og nytår: Se de bedste tilbud her – f.eks. 3 nætter i 7-personers sommerhus fra kun 719 kr. inkl. pool og sauna

Weekendophold |

Sommerhuse henover jul og nytår: Se de bedste tilbud her – f.eks. 3 nætter i 7-personers sommerhus fra kun 719 kr. inkl. pool og sauna

Julepynt pryder efterhånden handelsgader og butiksfacader mange steder. Og du har sikkert allerede snakket lidt løst om jul og nytår med venner og familie. Men hvis du endnu ikke ved, hvordan du vil fejre jul eller nytår, så kunne du jo gøre det sammen med familien eller vennerne i et hyggeligt sommerhus! Rigtig mange danskere elsker nemlig at fejre jul/nytår på den måde. Derfor bliver de bedste sommerhuse hurtigt udsolgt. Heldigvis for dig har jeg i dag lavet en lille liste over nogle af de bedste tilbud på sommerhuse henover jul og nytår. Jeg har forsøgt at finde tilbud, der kan lidt af hvert, og som geografisk er spredt over hele landet. Forhåbentligt kan det inspirere dig lidt 😉

Sommerhuse henover jul og nytår

december – januar

fra

719 kr.

OBS: I alle eksemplerne herunder har jeg taget udgangspunkt i ophold på tre nætter. Men alle sommerhusene kan selvfølgelig bookes i færre eller flere dage – og hvis du vil afsted i andre perioder end jul og nytår, kan du også sagtens det. Så prøv endelig selv at lege lidt med datoerne 😀

Jylland

Sommerhus ved Saltum Strand (jul og nytår)

10-personers sommerhus i Nordjylland

1.503 kr.

Det første sommerhus på listen finder du i Nordjylland. Nærmere bestemt har jeg fundet et moderne sommerhus fra 2017 ved Saltum Strand. Dette luksuriøse sommerhus har både udendørs og indendørs spabad plus en sauna. Samtidig ligger huset på en stor, lettere kuperet klitgrund, der grænser op til et fredet naturområde med direkte adgang til Saltum Strand. Lækkert!

Der er plads til 10 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 3 soverum og 1 hems.

Jeg har taget udgangspunkt i et 3-nætters nytårsophold fra tirsdag den 29. december til fredag den 1. januar. På disse datoer kan du komme afsted for kun 1.503 kr. pr. person ved en tur for 10 personer (i alt 15.025 kr.). Sommerhuset kan også bookes henover jul til kun 884 pr. person.

Sommerhuse henover jul og nytår: Se de bedste tilbud her - f.eks. 3 nætter i 7-personers sommerhus fra kun 719 kr. inkl. pool og sauna

Sommerhus ved St. Sjørup (jul)

7-personers sommerhus i Djursland

fra

719 kr.

Fra Nordjylland går turen nu til Djursland. Her ligger det ovenstående sommerhus ved St. Sjørup i idylliske omgivelser med udsigt til Kattegat.

Selvom huset udefra måske ikke syner af så meget, så gemmer det altså på et ganske charmerende og hyggeligt indre. Den største fordel ved dette sommerhus er nok den indendørs pool, der med garanti vil begejstre børn og vandhunde! Herudover er der både sauna og brændeovn.

Der er plads til 7 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 3 soverum.

Jeg har taget udgangspunkt i et 3-nætters juleophold fra onsdag den 23. december til lørdag den 26. december. På disse datoer kan du komme afsted for kun 719 kr. pr. person ved en tur for 7 personer (i alt 5.035 kr.).

Sommerhuse henover jul og nytår

Sommerhuse henover jul og nytår

Sommerhus ved Houvig (jul + nytår)

9-personers sommerhus i Vestjylland

1.395 kr.

Næste sommerhus på listen ligger ved vestkysten lidt nord for Ringkøbing Fjord. Her har jeg fundet et hyggeligt sommerhus i Houvig med den mest naturskønne beliggenhed, man kunne ønske sig. Sommerhuset ligger smukt placeret i klitterne ved Vesterhavet. Samtidig er der både spa, sauna og brændeovn. Og som prikken over i’et har du som gæst i dette sommerhus gratis adgang til Søndervig Badeland.

Der er plads til 9 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 4 soverum.

Jeg har taget udgangspunkt i et 3-nætters nytårsophold fra tirsdag den 29. december til fredag den 1. januar. På disse datoer kan du komme afsted for kun 1.395 kr. pr. person ved en tur for 9 personer (i alt 12.557 kr.). Sommerhuset kan også bookes henover jul til kun 821 kr. pr. person.

Sommerhuse henover jul og nytår: Se de bedste tilbud her - f.eks. 3 nætter i 7-personers sommerhus fra kun 719 kr. inkl. pool og sauna

Sommerhus ved Bjerregård (nytår)

8-personers sommerhus i Vestjylland

1.276 kr.

Syd for Ringkøbing Fjord finder vi listens næste sommerhus. Det ligger ved Bjerregård, og her får du et “klassisk” dansk sommerhus. Huset ligger på en stor klitgrund, kun 200 meter fra stranden, og byder bl.a. sauna, spa og brændeovn. Herudover er der også gratis adgang til et badeland (du skal forhøre nærmere på lokalkontoret)

Der er plads til 8 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 4 soverum.

Jeg har taget udgangspunkt i et 3-nætters nytårsophold fra tirsdag den 29. december til fredag den 1. januar. På disse datoer kan du komme afsted for kun 1.276 kr. pr. person ved en tur for 8 personer (i alt 10.208 kr.).

Sommerhuse henover jul og nytår: Se de bedste tilbud her - f.eks. 3 nætter i 7-personers sommerhus fra kun 719 kr. inkl. pool og sauna

Husbåd ved Bork Havn (jul)

6-personers husbåd i Ringkøbing Fjord

fra

1.268 kr.

Det næstsidste sommerhus, jeg har fundet i Jylland, er faktisk ikke som sådan et sommerhus – men en husbåd!

Husbåden ligger i Ringkøbing Fjord, og det siger sig selv, at sådan en beliggenhed kommer med fjordudsigt. Husbådene blev bygget i 2007 og byder således på et ret moderne design. Bådene er bl.a. udstyret med tre terrasser, brændeovn, spa og sauna.

Der er plads til 6 overnattende gæster i husbåden fordelt på 3 soverum.

Jeg har taget udgangspunkt i et 3-nætters juleophold fra onsdag den 23. december til lørdag den 26. december. På disse datoer kan du komme afsted for kun 1.268 kr. pr. person ved en tur for 6 personer (i alt 7.605 kr.).

Sommerhuse henover jul og nytår

Sommerhuse henover jul og nytår

Sommerhus på Rømø (jul + nytår)

6-personers sommerhus ved Vadehavet

1.401 kr.

Det sidste sommerhus i Jylland har jeg fundet på skønne Rømø. Dette sommerhus et ret nyt og arkitektonisk flot hus fra 2015. Sommerhuset ligger ved Havneby på en lettere kuperet, gammel plantage med lyngklædte klitter. Husets indre afspejler tydligt, at sommerhuset er ganske nyt. Her får du nye faciliteter og en moderne indretning.

Der er plads til 6 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 3 soverum.

Jeg har taget udgangspunkt i et 3-nætters nytårsophold fra tirsdag den 29. december til fredag den 1. januar. På disse datoer kan du komme afsted for kun 1.401 kr. pr. person ved en tur for 6 personer (i alt 8.404 kr.). Sommerhuset kan også bookes henover jul til kun 725 kr. pr. person.

Sommerhuse henover jul og nytår: Se de bedste tilbud her - f.eks. 3 nætter i 7-personers sommerhus fra kun 719 kr. inkl. pool og sauna

Fyn

Feriecenter ved Bogense (jul og nytår)

6-personers feriebolig på Fyn

fra

588 kr.

Fyn er fin! Og derfor skal Fyn selvfølgelig også med på denne liste. Her har jeg fundet et lækkert tilbud på Bogense Strand Feriecenter.

Denne feriebolig tilbyder listens billigste ophold. Men da der er tale om en feriebolig på et feriecenter (og ikke et sommerhus som de øvrige tilbud), har jeg ikke skiltet med denne pris i overskriften. Sommerhus eller ej, Bogense Strand Feriecenter tilbyder nogle superfine arkitekttegnede boliger med både spa og sauna (og nogle med brændeovn). Herudover ligger ferieboligen tæt på hyggelige Bogense, som altid vil være et besøg værd.

Der er plads til 6 overnattende gæster i ferieboligen fordelt på 3 soverum. Vær dog opmærksom på, at du kan vælge mellem hytter med forskellige størrelser til forskellige priser.

Jeg har taget udgangspunkt i et 3-nætters juleophold fra onsdag den 23. december til lørdag den 26. december. På disse datoer kan du komme afsted for kun 588 kr. pr. person ved en tur for 6 personer (i alt 3.526 kr.).

Sommerhuse henover jul og nytår

Sjælland

Sommerhus ved Smidstrup Strand (jul og nytår)

6-personers sommerhus i Nordsjælland

fra

1.678 kr.

Så mangler vi vist bare nogle sommerhuse øst for Storebælt. Og det første, jeg har fundet på Sjælland, er det hyggelige sommerhus ved Smidstrup Strand (tæt på Gilleleje), du kan se ovenfor.

Her får du et klassisk, hyggeligt træsommerhus i naturskønne omgivelser – kun 600 meter fra kysten. Ligesom med mange af de andre sommerhuse på listen kan du her fyre op for brændeovnen, varme dig i saunaen og slappe af i spaen.

Der er plads til 6 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 3 soverum og en alkove.

Jeg har taget udgangspunkt i et 3-nætters nytårsophold fra tirsdag den 29. december til fredag den 1. januar. På disse datoer kan du komme afsted for kun 1.678 kr. pr. person ved en tur for 6 personer (i alt 10.070 kr.). Dette sommerhus kan også bookes henover jul til kun 1.138 kr. pr. person.

Sommerhuse henover jul og nytår

Sommerhuse henover jul og nytår

Sommerhus ved Rågeleje (jul)

6-personers sommerhus i Nordsjælland

fra

863 kr.

I det nordsjællandske finder du også dette skønne sommerhus i Rågeleje.

Her bliver du inviteret indenfor i et charmerende og veludstyret sommerhus. Og igen er der tale om et hus med både sauna, spa og brændeovn – det er bare tre rigtig gode faciliteter i en kold tid!

Der er plads til 6 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 3 soverum.

Jeg har taget udgangspunkt i et 3-nætters juleophold fra onsdag den 23. december til lørdag den 26. december. På disse datoer kan du komme afsted for kun 863 kr. pr. person ved en tur for 6 personer (i alt 5.175 kr.).

Sommerhuse henover jul og nytår

Sommerhuse henover jul og nytår

Bornholm

Sommerhus ved Vestre Sømarken (nytår)

10-personers sommerhus på Bornholm

fra

1.156 kr.

Som rosinen i pølseenden har jeg fundet et sommerhus på charmerende Bornholm!

Dette store og moderne sommerhus har en skøn beliggenhed på en flot, 1.500 m2 stor naturgrund ved Vestre Sømarken på den sydvestlige kyst. Sommerhuset blev bygget i 2004 og har både spa, sauna og brændeovn.

Der er plads til 10 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 4 soverum.

Jeg har taget udgangspunkt i et 3-nætters nytårsophold fra tirsdag den 29. december til fredag den 1. januar. På disse datoer kan du komme afsted for kun 1.156 kr. pr. person ved en tur for 10 personer (i alt 11.558 kr.).

Sommerhuse henover jul og nytår

Sommerhuse henover jul og nytår

Der findes naturligvis et stort udvalg af andre sommerhuse, og vil du gerne selv sondere terrænet, kan du gøre det på dancenter.dk.

Corona-info

Den 26. oktober trådte en række nye corona-restriktioner i kraft – bl.a. blev forsamlingsforbuddet sænket til 10 personer. Hvad betyder det så for mit sommerhusophold, tænker du måske? Faktisk ikke så meget.

Der er nemlig fastsat forskellige undtagelser til forsamlingsforbuddet. På coronasmitte.dk står der f.eks., at forbuddet ikke gælder private boliger og haver. Og sommerhuse betragtes netop som private boliger (også lejede sommerhuse). Så uanset hvor højt/lavt forsamlingsforbuddet er, vil du og dine gæster selv skulle vurdere, hvor mange personer I vil samles i sommerhuset. Det “store” forsamlingsforbud på 500 personer gælder dog stadig. Men så mange gæster inviterer du nok alligevel ikke til hverken jul eller nytår 😉

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Sommerhuse henover jul og nytår: Se de bedste tilbud her - f.eks. 3 nætter i 7-personers sommerhus fra kun 719 kr. inkl. pool og saunaSommerhuse henover jul og nytår: Se de bedste tilbud her - f.eks. 3 nætter i 7-personers sommerhus fra kun 719 kr. inkl. pool og sauna

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud