• 15 nov 2020

  Sommerhuse i påsken 2021: Se de bedste tilbud her – f.eks. 1 uge i et 8-personers sommerhus fra kun 321 kr. inkl. spa og sauna

  Nogle gange kan man komme langt med en lille smule planlægning. Det gælder i hvert fald for rejser og ophold i påsken. Hvis du f.eks. gerne vil invitere familie eller venner i sommerhus i påsken 2021, skal du nok ikke tøve alt for længe. Ellers risikerer du bare, at alle de bedste sommerhuse er optaget, og at de resterende huse er for dyre. Dog ved jeg godt, at det ikke altid er lige nemt at tage sig sammen til den slags planlægning. Og derfor har jeg lavet hele forarbejdet for dig 😉 Så her får du en liste over nogle af de bedste tilbud på sommerhuse i påsken 2021!

  Tilbring påsken 2021 i et lækkert sommerhus
  27. marts - 5. april
  fra321 kr.

  Hvornår falder påsken 2021?

  Til at starte med kan jeg som en lille bonusservice fortælle dig, at påsken i 2021 falder i uge 13. Torsdag den 1. april er skærtorsdag (og det er ikke en aprilsnar), fredag den 2. april er langfredag, søndag den 4. april er påskedag og mandag den 5. april er 2. påskedag.

   

  I alle eksemplerne herunder har jeg taget udgangspunkt i ophold på en hel uge – fra lørdag den 27. marts til lørdag den 3. april. På den måde er du afsted i hele uge 13, og det er dejligt nemt at sammenligne priserne. De fleste af sommerhusene kan selvfølgelig bookes i færre eller flere dage. Så uanset hvornår og hvor længe du planlægger at tage afsted, skal du være velkommen til at lege lidt med datoerne selv 😀 Vær dog opmærksom på, at både priser og ledighed for de enkelte sommerhuse kan variere alt efter rejsedatoer og -længde.

   

   

  De bedste sommerhuse i påsken 2021

  Sommerhus ved Nr. Lyngby

  14-personers luksushus i Nordjylland
  inkl. pool, spa, sauna m.m.
  1.202 kr.

  Jeg tænkte, at vi skulle starte listen med manér. Og hvordan gør man det bedst? Jo, man finder selvfølgelig et flot luksussommerhus i Nordjylland.

   

  Det har jeg i hvert fald gjort denne gang. Sommerhuset er fra 2011 og ligger i Nr. Lyngby (tæt ved Løkken), små 800 meter fra stranden. Du behøver dog ikke bade i Vesterhavet. Sommerhuset har nemlig indendørs pool med en lille vandrutsjebane! Og jeg tør godt love, at vandet indenfor er en anelse varmere end vandet udenfor 😉 Mens børnene plasker rundt i poolen, kan de voksne i stedet nyde en tur i saunaen eller spaen.

   

  Herudover finder du også et veludstyret aktivitetsrum med billard, bordtennis, fodboldspil, Playstation 3 og dart.

   

  Der er plads til 14 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 5 soverum og 1 hems.

   

  Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra lørdag den 27. marts til lørdag den 3. april. På disse datoer kan du komme afsted for kun 1.202 kr. pr. person ved en tur for 14 personer (i alt 16.827 kr.).

   

   

   

  Sommerhus ved Øerne

  6-personers sommerhus i Djursland
  inkl. spa og havudsigt
  668 kr.

  Næste sommerhus på listen er også lidt af en lækkerbisken! Da jeg faldt over dette sommerhus ved Øerne i Syddjursland, var jeg straks klar over, at det skulle med på listen! For prøv lige at dyrk udsigten fra dette sommerhus!

   

  Sommerhuset er fra 2014 og ligger i den sydligste del af Djursland – allernederst på Danmarks “næsetip”. Det moderne sommerhus er bygget med kæmpestore vinduespartier, og det giver rigtig god mening, når man ser på naturen omkring sommerhuset. De store vinduer sikrer nemlig, at du har udsigt for alle pengene! Både til den omkringliggende natur og smukke Kattegat.

   

  Udover den vilde udsigt byder sommerhuset også på en superlækker, stilfuld indretning. De store vinduespartier sikrer ikke kun en forrygende udsigt – de giver også et flot lysindfald. Lige hvad man har brug for efter en mørk vinter. Badeværelset er i øvrigt forsynet med en spa/whirlpool, og den slags trækker jo aldrig ned.

   

  Der er plads til 6 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 2 soverum.

   

  Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra lørdag den 27. marts til lørdag den 3. april. På disse datoer kan du komme afsted for kun 668 kr. pr. person ved en tur for 6 personer (i alt 4.010 kr.).

   

  Det er da bare en kanonlækker udsigt over Kattegat!

  Sommerhus i påsken

  Sommerhus i påsken

  Sommerhus i påsken

   

   

  Sommerhus ved Fuglslev

  10-personers sommerhus i Djursland
  inkl. spa og sauna
  647 kr.

  Næste sommerhus på listen skal vi ikke så langt væk for at finde. Det ligger også i den sydlige del af Djursland – ved Fuglslev for at være helt præcis.

   

  Her finder du det ovenstående sommerhus fra 2011. Også her får du et superflot, moderne kvalitetssommerhus midt i den djurslandske natur. Sommerhuset er bl.a. udstyret med et topersoners spabad og en firpersoners sauna. Køkkenet er i åben forbindelse med opholdsstuen, og man kan se, at der virkelig er kræset om indretningen! Sommerhuset har også brændeovn i stuen og et stort, flot udvendigt terrasseområde.

   

  Der er plads til 10 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 3 soverum og 2 hemse.

   

  Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra lørdag den 27. marts til lørdag den 3. april. På disse datoer kan du komme afsted for kun 647 kr. pr. person ved en tur for 10 personer (i alt 6.465 kr.).

  Sommerhus i påsken

  Sommerhus i påsken

  Sommerhus i påsken

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Sommerhus i Løkken

  10-personers sommerhus i Nordjylland
  inkl. indendørs pool og sauna
  979 kr.

  Fra Djursland sætter vi nu kursen mod Nordjylland (igen). Heroppe har jeg nemlig fundet det næste sommerhus på listen.

   

  Sommerhuset ligger ved den hyggelige by Løkken på den nordjyske vestkyst. I dette sommerhus får du bl.a. fornøjelsen af en 16 kvadratmeter stor indendørs swimmingpool! Og den slags er børn og vandhunde jo altid superglade for 😉

   

  Udover poolen er det også værd at fremhæve sommerhusets store, flotte træterrasse. Her vil du snildt kunne nyde en påskefrokost med hele familien (hvis aprilvejret ellers tillader det). Herudover er stuen udstyret med brændeovn, og i badeværelset er der sauna.

   

  Der er plads til 10 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 4 soverum og 1 hems.

   

  Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra lørdag den 27. marts til lørdag den 3. april. På disse datoer kan du komme afsted for kun 979 kr. pr. person ved en tur for 10 personer (i alt 9.793 kr.).

   

   

  Sommerhus i påsken

  Sommerhus i påsken

   

   

  Sommerhus ved Tranum

  8-personers sommerhus i Nordjylland
  inkl. spa, sauna og gratis adgang til badeland
  869 kr.

  Et andet sted i Vendsyssel ligger det næste sommerhus. Nærmere bestemt ved Tranum.

   

  Her ligger det flotte ovenstående sommerhus fra 2008. Fordi der er tale om et relativt nyt sommerhus, kan du se frem til en lys og moderne indretning i dansk design. I forhold til sommerhusets faciliteter er der heller ikke meget at sætte en finger på. Fra det ene af husets badeværelser har du direkte adgang til både spa og sauna. Og fra husets store terrasse er der fri adgang til et større græsareal med en flot legeplads og andre børnevenlige aktiviteter.

   

  Sidst, men ikke mindst, har du med dette sommerhus gratis adgang til Blokhus Badeland, der ligger en halv times kørsel nordpå.

   

  Der er plads til 8 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 3 soverum og 1 hems.

   

  Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra lørdag den 27. marts til lørdag den 3. april. På disse datoer kan du komme afsted for kun 869 kr. pr. person ved en tur for 8 personer (i alt 6.950 kr.).

   

   

  Sommerhus i påsken

  Sommerhus i påsken

  Sommerhus i påsken

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Sommerhus ved Thorsminde

  8-personers sommerhus i Vestjylland
  inkl. spa og sauna
  321 kr.

  Jagten efter de bedste sommerhuse i påsken 2021 fortsætter i det vestjyske. Her har jeg fundet listens billigste sommerhus.

   

  Sommerhuset ligger i Thorsminde ved Nissum Fjord – kun 250 meter fra kysten. Selvom dette 94 kvadratmeter store sommerhus fra 2006 er listens billigste, kommer du altså ikke til at mangle noget, hvad faciliteter angår. Indretningen er måske ikke helt så moderne som i nogle af de andre sommerhuse, men du får et velholdt og charmerende hus med både spa, sauna og brændeovn. Endda til en knivskarp pris i den dyre påskeperiode. Hvad mere har man brug for?

   

  Der er plads til 8 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 3 soverum og 1 hems.

   

  Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra lørdag den 27. marts til lørdag den 3. april. På disse datoer kan du komme afsted for kun 321 kr. pr. person ved en tur for 8 personer (i alt 2.571 kr.).

   

   

  Sommerhus i påsken

  Sommerhus i påsken

   

   

  Sommerhus ved Vejby Strand

  8-personers sommerhus i Nordsjælland
  inkl. aktivitetsrum
  587 kr.

  Indtil videre har alle sommerhusene ligget i Jylland. Der skyldes bl.a., at der generelt bare er markant flere sommerhuse vest for Storebælt. Men for at fuldende listen har jeg her til sidst også fundet et godt sjællandsk bud på et sommerhus i påsken.

   

  Dette sommerhus ligger ved Vejby Strand på den skønne nordsjællandske kyst. Og her er der altså tale om et yderst charmerende træhus, der ligger på en over 1.000 kvadratmeter stor naturgrund. Med sine 170 kvadratmeter er dette toetagers sommerhus i øvrigt det største hus på listen. Huset byder bl.a. på en superhyggelig opholdsstue på overetagen og et aktivitetsrum med med airhockey, bordfodbold og et lille bordtennisbord. Fra sommerhuset har du desuden kun små 2 kilometer til kysten, hvor du kan nyde udsigten over smukke Kattegat.

   

  Der er plads til 8 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 3 soverum og 1 hems.

   

  Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra lørdag den 27. marts til lørdag den 3. april. På disse datoer kan du komme afsted for kun 587 kr. pr. person ved en tur for 8 personer (i alt 4.695 kr.).

   

   

  Sommerhus i påsken

  Sommerhus i påsken

   

   

  Andre sommerhuse

  Listen her er naturligvis ikke udtømmende. Du kan stadig finde et stort udvalg af andre sommerhuse i påsken. Hvis du gerne selv vil sondere terrænet, kan du gøre det på dancenter.dk.

   

   

  Corona-info

  Den 26. oktober trådte en række nye corona-restriktioner i kraft – bl.a. blev forsamlingsforbuddet sænket til 10 personer. Hvad betyder det så for mit sommerhusophold, tænker du måske? Faktisk ikke så meget.

   

  Der er nemlig fastsat forskellige undtagelser til forsamlingsforbuddet. På coronasmitte.dk står der f.eks., at forbuddet ikke gælder private boliger og haver. Og sommerhuse betragtes netop som private boliger (også lejede sommerhuse). Så uanset hvor højt/lavt forsamlingsforbuddet er, vil du og de andre gæster selv skulle vurdere, hvor mange personer I vil samles i sommerhuset. Det “store” forsamlingsforbud på 500 personer gælder dog stadig. Men så mange gæster inviterer du nok alligevel ikke 😉

   

  Hvis du booker dit ophold senest den 30. november, får du i øvrigt gratis annullering med i købet. Du kan dog senest annullere dit ophold 45 dage før ankomst.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *