Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

med 15% rabatkode!
Sommerhuse i påsken 2021: Se de bedste tilbud her - f.eks. 1 uge i et 8-personers sommerhus fra kun 770 kr.
Andet

Sommerhuse i påsken 2021: Se de bedste tilbud her – f.eks. 1 uge i et 8-personers sommerhus fra kun 770 kr.

Andet |

Sommerhuse i påsken 2021: Se de bedste tilbud her – f.eks. 1 uge i et 8-personers sommerhus fra kun 770 kr.

Hvis du stadig mangler noget at lave i påskeferien, så skal du læse videre her. Jeg er nemlig gået på jagt efter gode sommerhus-tilbud i påskeferien. Mange huse er desværre allerede udsolgt – så der var lidt længere mellem guldkornene. Men jeg kan lov dig for, at jeg alligevel har fundet en del lækre huse – til overraskende gode priser.

Sommerhuse i påsken

fra

770 kr.

I alle eksemplerne herunder har jeg taget udgangspunkt i ophold på en hel uge – fra lørdag den 27. marts til lørdag den 3. april. På den måde er du afsted i hele uge 13, og det er dejligt nemt at sammenligne priserne. De fleste af sommerhusene kan selvfølgelig bookes i færre eller flere dage. Så uanset hvornår og hvor længe du planlægger at tage afsted, skal du være velkommen til at lege lidt med datoerne selv 😀 Vær dog opmærksom på, at både priser og ledighed for de enkelte sommerhuse kan variere alt efter rejsedatoer og -længde.

Jeg er prøvet at komme med nogle eksempler på huse fra øst og vest – men der findes rigtig mange andre muligheder. Så hvis du selv vil gå på jagt efter dit drømme-sommerhus, så kan du nederst i artiklen finde en oversigt over alle ledige huse i påskeferien.

OBS! Bestiller du senest d. 28. februar kan du spare hele 15% på din booking med rabatkoden VR15 (gælder for alle bookinger i 2021)

De bedste sommerhuse i påsken 2021

Sommerhus i Nordjylland

8-personers hus i Nordjylland

770 kr.

Det første hus på listen ligger i skønne Nordjylland. Her ligger det flotte ovenstående sommerhus fra 2008. Fordi der er tale om et relativt nyt sommerhus, kan du se frem til en lys og moderne indretning i dansk design. I forhold til sommerhusets faciliteter er der heller ikke meget at sætte en finger på. Fra det ene af husets badeværelser har du direkte adgang til både spa og sauna. Og fra husets store terrasse er der fri adgang til et større græsareal med en flot legeplads og andre børnevenlige aktiviteter.

Sidst, men ikke mindst, har du med dette sommerhus gratis adgang til Blokhus Badeland, der ligger en halv times kørsel nordpå.

Der er plads til 8 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 3 soverum og 1 hems.

Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra lørdag den 27. marts til lørdag den 3. april. På disse datoer kan du komme afsted for kun 770 kr. pr. person ved en tur for 8 personer (i alt 6.164 kr.) med rabatkoden VR15.

Sommerhus i påsken

Sommerhus i påsken

Sommerhus i påsken

Sommerhus ved Tårup Strand

6-personers hus på Fyn

766 kr.

Næste sommerhus på listen er også lidt af en lækkerbisken! Da jeg faldt over dette sommerhus ved Øerne i Syddjursland, var jeg straks klar over, at det skulle med på listen! For prøv lige at dyrk udsigten fra dette sommerhus!

Sommerhuset som blev totalrenoveret i 2020 ligger på første række ned til vandet ved storbæltet. Her har du en uforstyrret udsigt over havet og direkte adgang til en børnevenlig strand.

Der er plads til 6 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 2 soverum og et anneks med yderlige 2 enkelsenge.

Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra lørdag den 27. marts til lørdag den 3. april. På disse datoer kan du komme afsted for kun 766kr. pr. person ved en tur for 6 personer (i alt 4.595 kr.) med rabatkoden VR15.

Sommerhuse i påsken 2021: Se de bedste tilbud her - f.eks. 1 uge i et 8-personers sommerhus fra kun 770 kr.

Sommerhus i Djursland

8-personers hus i Djursland

837 kr.

Næste sommerhus på listen ligger i den sydlige del af Djursland – ved Handrup Strand for at være helt præcis.

Her finder du det ovenstående sommerhus fra 2006. Også her får du et superflot, moderne kvalitetssommerhus midt i den djurslandske natur. Sommerhuset er bl.a. udstyret med et spabad og har en kongeplacering blot 75 meter fra havet – og ja, der er også havudsigt fra huset! Derudover har huset en stor have og to skønne terrasseområder.

Der er plads til 8 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 4 soverum.

Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra lørdag den 27. marts til lørdag den 3. april. På disse datoer kan du komme afsted for kun 837 kr. pr. person ved en tur for 8 personer (i alt 6.696 kr.).

Sommerhuse i påsken 2021: Se de bedste tilbud her - f.eks. 1 uge i et 8-personers sommerhus fra kun 770 kr.

Sommerhus på Sjælland

7-personers hus på Sjælland

720 kr.

Det har desværre været lidt af en udfordring at finde noget godt til prisen på Sjælland. Markedet er nærmest tømt for alt i påskeferien. Men jeg fandt alligvel et hus, hvor jeg synes man får meget for penge – ifh. til hvad der ellers var til overs.

Sommerhuset ligger ved den sjællandske vestkyst ved Kongsmark Strand. Huset ligger blot 300 meter fra stranden på en ugeneret grund. Derudover har huset også en stor terrasse, som bare inviterer til en påskefrokost med venner og familie!

Der er plads til 7 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 2 soverum.

Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra lørdag den 27. marts til lørdag den 3. april. På disse datoer kan du komme afsted for kun 979 kr. pr. person ved en tur for 10 personer (i alt 5.038 kr.).

Sommerhus ved vestkysten

6-personers hus ved Blåvand

809 kr.

Sidste hus på listen ligger ved vestkysten tæt på Blåvand. Her har jeg fundet et skønt hus, hvor man virkelig kan komme ned i gear.

Huset ligger nemlig for enden af en blind vej på en 3.000 m2 stor naturgrund ud til et fredet område. Her har man alt hvad man har brug for for at slappe af. 2 badeværelser, hvoraf den ene har et spabad, et hyggeligt pejsområde og og og. Men efter min mening er det helt klar husets grund, som bare ser så fredligt og hyggeligt ud!

Sidst, men ikke mindst, har du med dette sommerhus også gratis slutrengøreing med i prisen!

Der er plads til 6 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 3 soverum.

Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra lørdag den 27. marts til lørdag den 3. april. På disse datoer kan du komme afsted for kun 809 kr. pr. person ved en tur for 8 personer (i alt 4.857 kr.).

Andre sommerhuse

Listen her er naturligvis ikke udtømmende. Du kan stadig finde et stort udvalg af andre sommerhuse i påsken. Hvis du gerne selv vil sondere terrænet, kan du gøre det på dancenter.dk.

Andre huse i påsken

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Sommerhuse i påsken 2021: Se de bedste tilbud her - f.eks. 1 uge i et 8-personers sommerhus fra kun 770 kr.Sommerhuse i påsken 2021: Se de bedste tilbud her - f.eks. 1 uge i et 8-personers sommerhus fra kun 770 kr.

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar