Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.961 kr.
rsz_toscanashutterstock_366902579
Pakkerejser

Ferie i Toscana: 1 uge på idyllisk pool-hotel fra kun 1.961 kr. p.p. inkl. fly

Pakkerejser |

Ferie i Toscana: 1 uge på idyllisk pool-hotel fra kun 1.961 kr. p.p. inkl. fly

Selvom sommeren stadig ligger et stykke ude i fremtiden, har du stadig rig mulighed for at nyde sol og varme før det. Foråret i Sydeuropa er jo som regel både varmt og solrigt – f.eks. i den smukke italienske region Toscana. Og lige nu er der superbillige fly til Pisa i løbet af foråret. Italien er og bliver et af mine (mange) favoritlande, og jeg elsker især Toscana. Denne centrale del af Italien gemmer på rigtig mange smukke steder, der bare venter på at blive opdaget. Og med de billige fly, jeg har fundet, er det bare med at komme afsted. Derfor vil jeg i denne artikel først komme med et godt bud på et skønt landhotel i Toscana og derefter dele lidt inspiration til forskellige oplevelser rundt i regionen. Det skal nok blive hyggeligt! ☀

Ferie i vidunderlige Toscana

marts – september 2023

fra

1.961 kr.

Billund og København ✈ Pisa

Billige fly til Pisa

321 kr.

Fra København

Hotel i Toscana

1.640 kr.

Hotel

1.640 kr.

Fly

321 kr.

Total (pr. person):

1.961 kr.

Rejse til Toscana – fly

Vil du gerne til Toscana, har du mulighed for at flyve til forskellige lufthavne. Den billigste løsning lige nu er helt klart at flyve fra Billund til Pisa.

Fra Billund flyver Ryanair direkte til Pisa året rundt, og priserne uden for højsæsonperioderne er generelt ganske lave. Typisk koster returbilletter et sted mellem ca. 300 og 900 kr.

 

Fra København vil Norwegian frem til og med juni ofte være billigst. Deres billetter er dog markant dyrere end Ryanairs fra Billund (1.000+ kr.).

 

Men fra juli åbner Ryanair en også direkte rute fra København til Pisa til og med oktober. Det irske flyselskab flyver direkte på onsdage og søndage. I juli er flybilletterne som altid dyre. Du kan dog godt finde enkelte billige afgange. Fra august til oktober ligger prislejet derimod ret lavt mellem ca. 600 og 1.200 kr.

 

Ovenfor har jeg som eksempel fundet en afgang fra Billund fra onsdag den 10. maj til onsdag den 17. maj. På disse datoer koster flybilletter kun 321 kr.

 

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske, som skal placeres under sædet foran dig. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du evt. læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Billund

  • Marts: fredage og søndage
  • April – maj: lørdage, tirsdage, onsdage og torsdage
  • Juni – august: tirsdage, torsdage og lørdage
  • september – oktober: lørdage, tirsdage, onsdage og torsdage

 

København

  • april – maj: Direkte afgange tirsdage, onsdage og lørdage
  • juni – august: alle ugens dage undtagen søndage
  • september – oktober: alle ugens dage undtagen torsdage og søndage

Rejse til Toscana – hotel

Når du har fået styr på flybilletterne, skal du blot have styr på et hotel. Og vil jeg altså sige, at jeg har fundet lidt af et lækkert tilbud. I hvert fald hvis du er til ro og afslapning på en idyllisk landejendom i Toscana!

 

På Trivago faldt jeg nemlig over det usædvanligt charmerende Tenuta La Lupa (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2022) i Castellina Marittima.

 

Hotellet hører hjemme i et kolonialt palads fra det 18. århundrede og ligger midt i den skønneste, toscanske landidyl. Selvom hotelbygningen er af ældre dato, er den nyistandsat og byder på rustikke, stemningsfulde værelser med udsigt over havet og det omkringliggende landskab.

 

Og hvis den toscanske forårsvarme bliver lige hård nok, kan du køle af ved hotellets poolområde. 

Hopper du på bussen, som nærmest stopper lige uden for hotellet, har du desuden kun små 20 minutter ud til Rosignano Solvays flotte strande (bus nr. 108 holder lige ved hotellet). Så det er en virkelig god beliggenhed, som byder på lidt af det hele.

 

En sidste, men væsentlig, fordel ved Tenuta La Lupa er prisen. Den er nemlig lav. 

På de samme datoer som flybilletterne koster et topersoners værelse på Tenuta La Lupa i alt 3.280 kr. inkl. gratis afbestilling. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 1.640 kr. pr. person.

 

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Toscana, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Billede fra overnatningsstedets galleri

Billede fra overnatningsstedets galleri

Transport til hotellet

En lejebil i Toscana kan helt klart anbefales! Så hvis du gerne vil have sådan en, kan du klikke på knappen nedenfor. Du behøver dog ikke en bil. Fra togstationen i Pisa kan du tage toget ned til Rosignano Solvay. Og som jeg nævnte i hotelafsnittet, kan du fra denne by tage en bus, der kører lige til hotellet.

Rejseinspiration til Toscana

Pisa

Pisa er en hyggelig by, der udover sit verdenskendte tårn, byder på en masse historie og flot arkitektur.

Toscana

Firenze

Du skal helt klart tage et smut til Firenze. Du kan tage toget – det tager ca. 50 minutter og koster ca. 120 kr. t/r. Firenze er så smuk en by og du oplever med det samme den skønne italienske stemning når du slentre igennem de snævre brostensbelagte gader. Et besøg på Piazzale Michelangelo må du ikke snyde dig selv for – her får du den vildeste udsigt over hele byen! Ellers kan jeg anbefale dig at besøge Piazza del Duomo (domkirken) og broen ” Ponte Vecchio” – det er syn du sjældent vil glemme.

Toscana

Lucca

Lucca er en meget smuk og anderledes by – byen har stadig intakte forsvarsmure, der består af en 4 km. lang mur omkring noget af Lucca. Indenfor disse mure er det heller ikke tilladt at køre med bil, hvilket giver en helt anden og meget afslappet stemning. Oplev nogle af Luccas mange hyggelige restauranter og caféer eller smut en tur ind og se en opera – det er en helt fantastisk oplevelse!

Toscana

Cinque Terre

På dag 4 går turen til et af verdens smukkeste kystområder, Cinque Terre (og til Italien-kenderne: jeg ved godt, at Cinque Terre teknisk set ikke er en del af Toscana, men Liguria). Området er med på UNESCOs verdensarvsliste. To byer jeg varmt kan anbefale dig at besøge, er Monterosso og Vernazza.

Toscana

Marina di Pisa

Vejret er som regel bare super skønt i juni og jeg kan derfor anbefale dig at besøge Marina di Pisa. Her kan du pjaske rundt i vandet eller nyder solens varme på den dejlige sandstrand med strandpromenade, restauranter og hyggelige strandbarer.

Toscana

San Gimignano og Siena

Et smut forbi Siena – og evt. San Gimignano – er heller ikke til at komme uden om. Turen til disse byer vil tage dig igennem de smukkeste bjerglandskaber. San Gimignano er en lille bjerglandsby, der på grund af sin middelalderarkitektur befinder sig på UNESCOs verdensarvsliste. Byen er derudover også meget kendt for sine tårne, som du kan spotte med det samme du begynder at nærme dig byen. Efter et stop i denne by, kan du køre videre til Siena. Denne by leder også dine tanker hen på middelalderen og Siena er meget velbevaret. Her kan jeg anbefale, at du ser Domkirken, Fonte Branda (fontænen) og hvis du er interesseret i kunst kan du besøge ”Pinacoteca Nazionale”.

Toscana

Vinci

Vinci er kendt for en tidligere beboer med fornavnet Leonardo. Hvis det ikke er hint nok, så er Vinci Leonardo da Vincis fødeby. Du kan besøge byens gamle middelalderslot, hvor du finder ”Museo Leonardiano di Vinci” – et museum med udstillinger over da Vincis liv som videnskabsmand. Hvis du vil lidt tættere ind på livet af den kendte maler, kan du besøge ”Casa Natale di Leonardo” i Anchiano (3 km. fra Vinci – du kan evt. gå på en grøn gangsti dertil (Strada Verde)).

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Ferie i Toscana: 1 uge på idyllisk pool-hotel fra kun 1.961 kr. p.p. inkl. flyFerie i Toscana: 1 uge på idyllisk pool-hotel fra kun 1.961 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud