• 22 maj 2019

  Solferie på smukke Santorini: 1 uge på et idyllisk 3* hotel til kun 2.458 kr. inkl. fly

  Sol- og strandferie på Santorini – så ved man altså, at man har noget ekstraordinært godt i vente! For rejser til det græske ø-hav bliver ikke meget bedre end Santorini. Denne græske charmebombe af en middelhavsø byder nemlig på forførende smuk natur, de velkendte hvidkalkede huse i ægte kykladisk stil, en bagende sydeuropæisk sol og et utal af lækre strande. Santorini er imidlertid normalt også en meget dyr destination. Det betyder dog ikke, at man ikke kan finde gode tilbud. Se bare hvad jeg har fundet i dag!

  Sol og græsk ø-idyl på Santorini
  juni
  2.458 kr.
  København
  Santorini
  Hotel på Santorini
  f.eks. hyggelige Holiday Beach Resort
  1.660 kr.
  Billige fly til Santorini
  798 kr.
  Hotel
  1.660 kr.
  Fly
  798 kr.
  Total (pr.person)
  2.458 kr.

  Hotel på Santorini

  Santorini har en god sjat hoteller, så udvalget er faktisk ganske imponerende på den græske ø – og uden for højsæsonen kan du faktisk finde hoteller til rigtig fine priser. Jeg har f.eks. fundet det autentiske og hyggelige Holiday Beach Resort.

   

  Holiday Beach Resort ligger tæt på byen Perissa på øens sydøstlige kyst. Hotellet har et skønt poolområde med liggestole og poolbar, så kan du slikke sol, nuppe en afkølende dukkert og måske en iskold øl. Værelserne er forholdsvis simple, men ganske hyggelige, og så er de udstyret med både balkon og aircondition. Stranden finder du under 10 minutters gang væk fra hotellet.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 7-nætters ophold til 3.320 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.660 kr. pr. person. Hotellets pris i juni er rimelig stabil og ligger på omkring 450 – 480 kr. pr. nat. Vil du gerne selv finde et hotel på Santorini, skal du naturligvis også være velkommen til at gøre det.

   

  Billige fly

  Santorini er en dyr destination, hvad fly angår. Lige nu kan du dog finde afgange til ret fornuftige priser med charterfly fra København. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 08.06.- 15.06. til 798 kr. Prismæssigt ligger billetterne i skrivende stund mellem 798 – 1.648 kr.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 08.06. – 15.06. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 01.06. – 08.06.
  • 15.06. – 22.06.
  • 22.06. – 29.06.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er lige under 12 km mellem lufthavnen og hotellet, så den hurtigste løsning vil være at tage en taxa. Hvis du vælger at leje en bil, så kan du selvfølgelig sagtens køre selv. Du kan se mere om lejebil her.

   

  Oplevelser på Santorini

  Hvis du mangler lidt inspiration til oplevelser under din ferie på Santorini, så kan du se mere nedenfor. Her kan du booke ture til nogle af øens mange seværdigheder.

  Sightseeing på Santorini
  kr.

   

  Holiday Beach Resort

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Solferie på smukke Santorini: 1 uge på et idyllisk 3* hotel til kun 2.458 kr. inkl. fly

  1. Khalil shahin says:

   Har i ikke tur i august månede

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Khalil 🙂

    Denne artikel er fra maj, men jeg vil helt sikkert holde øje med Santorini i august. Og hvis jeg finder billige fly, kan du være sikker på, at jeg opdaterer bloggen 😉

  se fly se hotel