• 02 jul 2018

  Hold sommerferie på Rhodos: 1 uge med hotel, morgenmad og fly til kun 1.532 kr.

  Sommerferien er over os og rejsefeberen begynder at melde sig! Længes du efter smukke sandstrande med krystalklart vand og gode badeforhold, en pool du kan ligge og dase ved, smuk natur, spændende kultur og ikke mindst 30-32 grader? Så skal du helt klart på ferie til Rhodos. Rhodos er det perfekte sted at holde strandferie – du kan både koble helt fra og bare lave ingenting eller suse rundt på øen og opleve alt fra bjergrige landskaber, hengemte strande, middelalderby, en sommerfugledal – og hvis der skal være action for alle pengene, så kan jeg anbefale ”Faliraki Water Park” – her kan dit indre legebarn virkelig slå sig løs!

  Sommerferie på Rhodos
  juli - august
  1.532 kr.
  København og Hamborg
  Rhodos
  Hotel på Rhodos
  f.eks. det skønne Hotel Anagros inkl. morgenmad
  933 kr.
  Billige fly til Rhodos
  inkl. håndbagage
  599 kr.
  Hotel
  933 kr.
  Fly
  599 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.532 kr.

  Hotel

  Der er rigtig mange fine hoteller at vælge mellem på Rhodos – på skyscanner.dk har jeg fundet det dejlige Hotel Anagros (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet er et lille hyggeligt og simpelt hotel med et skønt poolområde. Et dobbeltværelse i 7 nætter koster 1.866 kr., dvs. 933 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for 2.

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Rhodos, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk har jeg fundet billige afgange til Rhodos – med dette eksempel rejser du fra København d. 04.07. – 11.07. til kun 599 kr. inkl. håndbagage. Der er også en afgang d. 08.07. – 15.07., til 799 kr. pr. person. Hvis du er superklar på at rejse med det samme, så findes der også en afgang på sunweb.dk i morgen (d. 03.07.) til kun 799 kr.

  Hvis du vil rejse på andre datoer i juli, så kan du f.eks. rejse fra Hamborg. Her ligger priserne fra 1.000 – 1.550 kr.

  Eksempler på rejsedatoer (Hamborg)

  • 05.07. – 12.07.
  • 11.07. – 18.07.
  • 25.07. – 01.08.
  • 31.07. – 07.08.
  • 08.08. – 15.08.
  • 14.08. – 21.08.
  • 18.08. – 25.08.
  • Og flere

   

  Lejebil

  Vil du ud at se noget af Rhodos ø på egen hånd, så kan jeg helt klart anbefale at leje en bil. På skyscanner.dk kan du se et stort udvalg af lejebiler og danne dig et overblik over priser osv. Det er helt op til dig om du vil leje en bil i hele rejseperioden eller blot i nogle dage.

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Transport til/fra hotellet

  Hvis du har tænkt dig at leje bil, så er det nemmest at køre til hotellet selv – der er omkring 38 km mellem lufthavnen og hotellet. Hvis du vil med offentlig transport, skal du med bus fra lufthavnen til Rhodos by og derefter videre med en ny bus fra Rhodos til Malonas. Herfra er der 3 km til hotellet. Turen tager i alt 3,5 time inkl. 1 times ventetid på bussen og gåturen. Hvis du synes det er lidt for omfattende, så kan du booke transfer på f.eks. skyscanner.dk – her kan du komme med en delt shuttlebus til 140 kr. t/r. Turen tager lidt over en time og du bliver kørt lige til døren.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel