• 19 jun 2018

  Sommerferie på charmerende Kos: 1 uge på et skønt hotel til kun 1.797 kr. inkl. fly

  Det er næsten umuligt at finde en rejse sydpå i juli til under 2.000 kr. – men i dag har jeg gjort det umulige! Med denne rejse kan du komme en uge til skønne Kos midt i sommerferien! Denne charmerende græske ø har det hele – smukke strande med krystalklart vand, hyggelige landsbyer, venlig lokalbefolkning, lækker mad og vin, smuk natur og næsten vigtigst af alt, så venter der mellem 30-34 grader og høj sol på dig!

  Sommerferie på Kos
  juli - august
  1.797 kr.
  Hamborg
  Kos
  Hotel på Kos
  f.eks. det dejlige Black Diamond
  991 kr.
  Billige fly til Kos
  inkl. håndbagage
  806 kr.
  Hotel
  991 kr.
  Fly
  806 kr.
  Total (pr.person)
  1.797 kr.

  Hotel

  skyscanner.dk har jeg fundet det superfine hotel Black Diamond (3 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i det lidt mere rolige område Lampi, men alligevel tæt på Kos by. Hotellet er simpelt indrettet med fine ferielejligheder udstyret med tekøkken og balkon. Du kan nyde solens stråler ved det dejlige poolområde med liggestole og parasoller – du kan også hoppe i bølgen blå på den skønne strand blot 1 km. fra hotellet. En lejlighed i 1 uge (med plads til 3 personer) koster 1.982 kr., dvs. 991 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Kos, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly

  Det er lykkedes mig at finde billige billetter til Kos på skyscanner.dk i sommermånederne – jeg har f.eks. fundet en afgang fra Hamborg d. 01.07. – 08.07. til kun 806 kr. inkl. 6 kg håndbagage. Priserne i juli og august ligger mellem 800-1.500 kr.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Hamborg d. 01.07. – 08.07. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 25.06. – 02.07.
  • 04.07. – 11.07.
  • 26.07. – 01.08.
  • 08.08. – 15.08.
  • 13.08. – 20.08.
  • Og flere

   

  Lejebil

  Kos er en skøn ø, som bestemt er værd at opleve noget mere af – det kan du f.eks. gøre med offentlig transport, ved at leje en cykel eller du kan også leje en bil. Hvis du vil se noget af øen på egen hånd, så kan du se det store udvalg af lejebil på skyscanner.dk. Her har du mulighed for at leje bil hele ugen, eller måske kun noget af perioden. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Mellem lufthavnen og hotellet er der 22 km., så hvis du har tænkt dig at leje en bil, så kan du sagtens køre til hotellet. Du kan også tage en bus fra lufthavnen til Kos – bussen kører hver 3. time, det tager 1 time og koster ca. 30 kr., herefter kan du tage en taxa fra byen til hotellet. Dette burde koste omkring 40-50 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel