• 28 feb 2019

  Sommer på charmerende Kos: 1 uge på et lækkert 3* hotel til kun 1.932 kr. inkl. fly

  Det er næsten umuligt at finde en rejse sydpå til under 2.000 kr. når sommeren begynder at nærme sig – men i dag har jeg gjort det umulige! Med denne rejse kan du komme en uge til skønne Kos. Denne charmerende græske ø har det hele – smukke strande med krystalklart vand, hyggelige landsbyer, venlig lokalbefolkning, lækker mad og vin, smuk natur og næsten vigtigst af alt, så venter der mellem 30-32 grader og høj sol på dig!

  Sommerferie på Kos
  juni - juli
  1.932 kr.
  København
  Kos
  Hotel på Kos
  f.eks. Michalis Studios & Apartments
  981 kr.
  Totalprisen er 1.962 kr.
  Hotel
  981 kr.
  Fly
  951 kr.
  Total (pr.person)
  1.932 kr.

  Hotel på Kos

  Kos er en skøn ø fyldt med lige så skønne hoteller! Mulighederne er mange, men i dag har jeg fundet det 3* Michalis Studios & Apartments (5 ud af 5 på TripAdvisor). Tidligere gæster er vilde med det her hotel! De roser især beliggenheden og det høje serviceniveau fra ejeren Manos. Hotellet har da også en super placering – 300 meter til stranden og så ligger Kos by 5 minutters kørsel derfra. I området er der mange hyggelige butikker, restauranter og et supermarked.

   

  Hotellet er et simpelt lejlighedshotel, hvor du får det skønneste poolområde. Perfekt til en varm sommerdag med masser af liggestole, parasoller, pool og børnepool. Der er også mulighed for at spille billard, bordtennis eller træne i fitnessrummet. Værelserne er udstyret med et lille tekøkken og så er der balkon eller gårdhave.

   

  7 nætter på dette anmelderroste hotel koster 1.962 kr., dvs. 981 kr. pr. person ved en rejse for 2. Jeg har kigget lidt på priserne på dette hotel i skolernes sommerferie og prislejet er rimelig stabilt. Mellem 2.500 – 2.700 kr., dvs. 1.250 – 1.350 kr. pr. person. Så her kan du altså få dig en rigtig billig sommerferie!

   

  Fly til Kos

  I dag har jeg fundet vildt billige billetter til Kos i både juni og juli, så du har mulighed for at holde sommerferie på Kos! De billige afgange jeg har fundet er fra København med Norwegian. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 19.06. – 27.06. til kun 951 kr. inkl. håndbagage. Prislejet ligger fra 950 – 1.700 kr. og så er der 2 afgange til 1.800 kr. Hoteller er ret billige på Kos, og derfor kan du faktisk sammensætte en rejse i sommerferie fra kun 2.450 kr. med hotel og fly!

   

  Afgangene til Kos med Norwegian har lidt skæve flytider. Du flyver ret sent på aftenen og ankommer til Kos lidt i 4. Når du skal hjem igen, så flyver du tidligt morgen kl. 04:35. Som du måske allerede har bemærket, har jeg foreslået at du booker hotel fra d. 19.06. – 26.06. og dermed har du hotelværelset når du ankommer (husk at oplyse hotellet, at du ankommer meget sent). Samtidig “sparer” du den sidste nat væk, da du allerede skal flyve kl. 04:35. Det er selvfølgelig helt op til dig om du vil bruge den sidste aften på restaurantbesøg og en sen gåtur ved stranden for så derefter at sætte kursen mod lufthavnen eller om du vil have et par timers søvn på hotelværelset den sidste nat.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 19.06. – 27.06.– her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 26.06. – 04.07.
  • 30.06. – 08.07.
  • 03.07. – 11.07.
  • 07.07. – 15.07.
  • 10.07. – 18.07.
  • 14.07. – 22.07.
  • 21.07. – 29.07.
  • 24.07. – 01.08.
  • 28.07. – 05.08.
  • 31.07. – 08.08.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Mellem lufthavnen og hotellet er der ca 26 km. Så du kan sagtens vælge at tage en taxa eller køre selv, hvis du lejer bil. Hvis du vil med offentlig transport, så kan du tage en bus fra lufthavnen til Kos by. Herfra kan du evt. tage en taxa det sidste stykke vej (ca 3 km).

   

  Da du ankommer og rejser hjem på lidt skæve tidspunkter, så kan du måske have lyst til at booke transfer hjemmefra. Det koster 137 kr. for 2 personer tur/retur.

  Transfer
  kr.

   

  Lejebil på Kos

  Kos er en skøn ø, som bestemt er værd at opleve noget mere af – det kan du f.eks. gøre med offentlig transport, ved at leje en cykel eller du kan også leje en bil. Hvis du vil se noget af øen på egen hånd, så kan du se det store udvalg af lejebil her. Her har du mulighed for at leje bil hele ugen, eller måske kun noget af perioden. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Billeje på Kos
  kr.

  Kos

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af ELLA 💙 Info-Kos.de (@kos.island.by.ella) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af ELLA 💙 Info-Kos.de (@kos.island.by.ella) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af ELLA 💙 Info-Kos.de (@kos.island.by.ella) den

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel