• 19 jun 2017

  Sommerferie på Rhodos: 1 uge på et dejligt 3* hotel til kun 1.416 kr. inkl. fly

  Vil du have smukke strande, lækker græsk mad og omkring 30 grader med masser af sol – og så det hele til en hel vanvittig pris? Så har jeg fundet det rigtige til dig! Turen går til den græske solskinsø Rhodos, hvor du for får et lækkert 3* hotel og fly til under 1.500 kr. – og så endda i skolernes sommerferie!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det dejlige 3* Afandou Sky Hotel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Hotellet ligger i kystbyen Afandou og der er 200 meter til centrum og ca. 1 km til stranden. Der bydes på en udendørs swimmingpool samt værelser med balkon og aircondition – har man brug for mere? Lige nu kan du få 1 uge til kun 617 kr. pr. person ved en rejse for 2.

    SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Vil du selv kigge efter hoteller på Rhodos så kan du kigge videre her

  HOTELLER PÅ RHODOS

   

   

  Fly

  Lige nu kan du få billige afbudsfly til Rhodos fra både Billund og København. F.eks. med Spies fra d. 25.06. – 02.07. til kun 799 kr. Men der findes også andre datoer til ligende priser – se listen nedenfor.

  Obs! Prisen vises for 2 personerSE FLY-TILBUD HER

  Andre billige afgange

  Fra København

  29.06. – 06.06. til 948 kr.

   

  Fra Billund

  25.06. – 02.06. til 799 kr.

   

  Hotel

  617 kr.

  Fly (Aalborg)

  799 kr.

  TOTAL (pr. person)

  1.416 kr.

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger 13 km fra lufthavnen, så jeg vil anbefale at tage en taxa. Det burde koste mellem 90 – 110 kr. pr. vej. Du kan også booke transfer via. skyscanner.dk for 79 kr. tur/retur.

  Lejebil

  Hvis du er interesseret i at opleve noget af øen på egen hånd, så kan du finde lejebil på rentalcars.com. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *