• 09 apr 2017

  Sommerferie på Kreta: 1 uge på et lækkert 3* hotel til kun 2.079 kr. inkl. fly og transport

  Mangler du stadig et sted til at holde din sommerferie? Så har jeg i dag fundet noget til dig! Turen går til Grækenlands største ø, hvor der venter strand, masser af sol og ikke mindst lækker græsk mad på dig!

  Sunweb.dk kan du nemlig lige nu få 1 uge på det lækre 3* Apollon lejlighedshotel (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 2.079 kr. Prisen inkluderer både hotel, fly og transport til hotellet!

  Hotellet er beliggende i rolige omgivelser i udkanten af Platanias, ca. 5 km fra Rethymnon og i gåafstanden fra stranden. Hotellet byder på en swimmingpool med poolbar og en børnepool. Du kan rejse fra både Aalborg, Billund og København og der findes rejsedatoer fra maj til september.

  SE REJSETILBUD HER

  Jeg har fundet rejsen fra d. 13. til d. 20. juni til kun 2.079 kr. Men der findes mange andre datoer til lignende priser i maj og juni. Vil du rejse i juli og august er priserne noget højere.

  Prisen er inklusiv fly, hotel og transfer til/fra lufthavnen. Hvis du ønsker mere bagage (udover håndbagage), koster det 80 kr. for 15 kg. og 120 kr. for 20 kg. bagage (begge veje pr. styk bagage).

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *