• 03 maj 2017

  Sommerferie i Italien: 6 dage i Napoli på anmelderrost 4* hotel til kun 1.387 kr. inkl. morgenmad og fly

  Regionen rundt om Napoli byder på rigtig mange rejseskatter. Her finder du bl.a. vulkanbyen Pompei, en af verdens smukkest kyststrækninger i Amalfikysten og de vidunderlig smukke Middelhavsøer Capri, Procida og Ischia og så er der selvfølgelig selve Napoli, som er en utrolig spændende by og ikke mindst Pizzaens hjemstavn.Som du kan læse er der rigtig meget at se og opleve i Napoli og omegn. Derfor har jeg sammensæt en lille tur til Italiens tredjestørste by og med et par rejsetips på, hvordan man kan komme rundt i regionen!

   

  Hotel

  Jeg har fundet et meget godt tilbud på det lækre 4* Hotel Nuevo (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger i et hyggeligt område i bydelen Bagnoli med masser af lækre restauranter og butikker i gåafstand. Toglinjen Cumana, der bringer dig til centrum på 12 minutter, ligger 50 meter fra hotellet. Prisen for et dobbeltværelse er 2.060 kr., hvilket hvis du deler værelset 2 personer bliver til 1.030 kr. pr. person inkl. morgenmad. Det er ikke muligt at få et enkeltværelse på netop dette hotel, men kig listen igennem her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Hvis du er på udkig efter et hotel, så kig listen igennem. Der er mange gode hoteller, så find det som passer bedst til dine behov!

  HOTELLER I NAPOLI

   

  Fly

  På momondo.dk kan du lige nu finde rigtig billige fly til Napoli! De billigste billetter findes i maj og juni. Jeg har f.eks. fundet flybilletter fra d. 8 – 13 juni til kun 357 kr.! Du kan ikke flyve direkte andre steder i Danmark end København, så jeg vil anbefale du enten tager til hovedstaden eller Hamborg. Fra Hamborg koster flyene mellem 600 – 1.000 kr. De billige flybilletter i maj og juni, og du kan med fordel kigge nærmere på Ryanairs lavpriskalender for at danne dig et overblik.

  SE FLY-TILBUD HER

  FLY FRA HAMBORG

   

  Eksempler på billige rejsedatoer (København)

  • 11.05. – 13.05.
  • 13.05. – 18.05.
  • 18.05. – 23.05.
  • 08.06. – 13.06.
  • 15.06. – 20.06.
  • 15.06. – 22.06.
  • Og flere

   

  Eksempler på billige rejsedatoer (Hamborg)

  • 09.05. – 11.05.
  • 01.06. – 06.06.
  • 06.06. – 13.06.
  • 20.06. – 22.06.
  • Og flere

   

  Hotel

  1.030 kr.

  Fly

  357 kr.

  TOTAL (pr. person)

  1.387 kr.

   

   

  Hvordan kommer jeg til hotellet?

  Du kan tage bussen fra Napoli lufthavn til Napoli Piazza Garibaldi og så skifte til toget til Montesanto. Turen burde ikke koste mere end 100 kr. Hvis du gerne vil overskue ruten og se kort, så kig nærmere her.

   

  Pompei

  Du kan både tage bussen og toget til Pompei og prisen og rejsetiden er ca. den samme. Det er klart billigst selv at stå for at arrangere turen, men ellers er der også pakketilbud ledige. Busturen tager 35 minutter og koster 2.80 Euro (19 kr.) pr. vej. Du tager bussen fra SITA busterminal og billetterne købes samme sted som færgebilletter udbydes. Toget tager 40 minutter og koster 2.10 Euro (16 kr.) pr. vej. Navnet på stationen i Pompei er 'Pompei S. Villa Misteri' og fra her kan du tage en bus til Mount Vesuvius. Toget kaldes circumvesuviana train og kan tages fra Corso Garibaldi eller Piazza Garibaldi.

   

  Amalfikysten

  En af verdens smukkeste kyststrækninger ligger kun 40 km fra Napoli men fordi man skal køre gennem et bjergrigt terræn tager turen ca. 1,5 timer i bilen, som til gengæld byder på nogle af de smukkeste udsigter du nogensinde har set!

  Alternativt, kan du tage toget (samme tog som til Pompei) til Sorrento og derfra videre med bussen til Amalfi. Turen tager ca. 2 timer og kommer til at koste omkring 10 Euro (75 kr.).

   

  Ischia, Procida og Capri

  Umiddelbar udenfor Napoli-bugten ligger 3 af Italiens smukkeste øer, som man kan sagtens komme til på en endagstur. Der sejler færger mellem Napoli og Ischia, Procida og Capri. Du kan kigge på færger OKferry. Men medmindre du rejser i højsæsonen (juni – august) vil jeg anbefale at købe billetterne i Napoli – så slipper du for bookinggebyret.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Sommerferie i Italien: 6 dage i Napoli på anmelderrost 4* hotel til kun 1.387 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. brigiitte kanyama says:

   er det muligt at få rejsen i uge 28??