• 21 jun 2017

  Sommerferie i Israel: Billige fly til Tel Aviv til kun 991 kr. inkl. bagage

  I dag har jeg fundet nogle super billige billetter til Tel Aviv – midt i sommerferien og med afgang fra Hamborg og med en længere mellemlanding i Beograd, der giver dig mulighed for også at opleve en af Europas hippeste hovedstader. Tel Aviv byder på 14 kilometer lang sandstrand, pulserende natteliv, kulturelle oplevelser og så er det et super startsted, hvis du vil opleve Israel. F.eks. kan du tage bussen til Jerusalem til kun omkring 32 kr. eller tag ud at se Det Døde Hav, der kun ligger 3 timer fra Tel Aviv.

  Sommer i Israel
  Juli
  991 kr.
  Hamborg
  Tel Aviv
  Fly
  inkl. 23 kg. bagage
  991 kr.

   

   

  billige flybilletter til Tel Aviv med afgang fra Hamborg i juli. Der er afgange hver mandag med en mellemlanding i Beograd. Jeg har f.eks. fundet en billig afgang d. 03.07. – 10.07. til kun 991 kr. inkl. 23 kg. bagage. På vej til Tel

  momondo.dk har jeg fundet super billige flybilletter til Tel Aviv med afgang fra Hamborg i juli. Der er afgange hver mandag med en mellemlanding i Beograd. Jeg har f.eks. fundet en billig afgang d. 03.07. – 10.07. til kun 991 kr. inkl. 23 kg. bagage. På vej til Tel Aviv har du en overnatning i Beograd (du kan finde hoteller til kun 60 kr. pr. person ved en rejse for 2, tæt på lufthavnen, se mere her). På turen tilbage til Hamborg lander du tidligt i Beograd, og du har hele dagen til at opleve denne spændende storby!

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 03.07. – 10.07.
  • 10.07. – 17.07.
  • 17.07. – 24.07.
  • 17.07. – 31.07.

   

  Hoteller

  Der findes mange hoteller i Tel Aviv og du kan se hele udvalget på trivago.dk. Priserne ligger mellem 300 kr. for et hostel, ca. 500 – 700 kr. for et 3* hotel og så findes der selvfølgelig hoteller i luksusklassen til dyrere priser. Hvis du er mere interesseret i at bo i egen lejlighed, så kan du undersøge mulighederne på airbnb.dk. Her kan du finde overnatningssteder fra kun 150 kr. pr. nat.

  Hoteller i Tel Aviv
  Airbnb i Tel Aviv

  Tel Aviv-rejsetips

  • Gratis WiFi over hele byen
  • Streefood – koster kun omkring 40 kr. med rigtig store portioner
  • Live musik i haven af Habima Teater
  • Shuk Levinsky krydderimarket
  • Frishman beach – Tel Avivs lækkerste strand

   

  Hvordan du kommer til Hamborg

  Fra Danmarks grænse tager det mindre end to timer i bil til Hamborg. Alternativt kan man tage bussen fra København, hvor du kan rejse med FlixBus. Du kan tage toget fra Jylland tll Hamborg, da Rødbillet ikke kører til Hamborg før foråret 2017 igen. Toget koster omkring de 430 kr. Du kan finde billetterne på DBs hjemmeside.

   

  Indrejse

  Visumfri indrejse med EU-pas. Passet skal være gyldigt i 6 måneder udover opholdets varihed.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *