• 04 apr 2016

  Sommer i Sunny Beach: All-inclusive på et dejligt 4* hotel til kun 2.966 kr. inkl. fly

  rsz_1morning-in-bulgaria-1336124-1278x802

  Bulgarien og Sunny Beach er vist efterhånden et ret kendt rejsemål for danskere. Om du er en børnefamilie eller kærestepar, der vil have en billig og god ferie eller et par venner/veninder som gerne vil ned og have en fest, så er forholdene helt optimale i den lille solskinsby ved Sortehavet. Her er 6 kilometer dejlig sandstrand med lavvande, så du får de bedst mulige forhold til strandferien. Bulgarien er et billigt land, så du kan spise billigt på restauranterne, tage på shopping i byens storcenter og nyde en aften-drink ved stranden for meget få penge. Vil du have et kulturelt indspark kan det anbefales, at tage en tur til middelalderbyen Nessebar, som ligger kun få km fra byen, eller måske tage på bulgarsk aften med dans og lokale retter på landet, ikke langt derfra.

  Idag har jeg fundet et kanon tilbud til dig, som gerne vil have en billig sommerferie i august.

   

  Hotellet

  trivago.dk kan du lige nu få en uge med all-inclusive på det dejlige 4* Hotel Marvel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 2.168 kr. pr. person ved en rejse for to. Tidligere gæster roser især hotellets frermragende beliggenhed og den super service. Hotellet ligger kun 200 meter fra stranden, hvor du kan finde masser af restauranter og barer. Marvel Hotel byder på to store swimmingpools, spa-område og en poolbar.

  Læs mere om hotellet her

  2016-04-04 14_35_15-Capture

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Fly

  Startour.dk kan du lige nu finde en rigtig billig billet fra København til Bourgas med afrejse d. 11 – 18. august. Prisen er kun 798 kr. pr. person og du flyver med SAS. Alternativt kan du flyve fra d. 4 til d. 11. august til kun 1.198 kr.

  flybul

  flybul2

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel (m. all-inclusive)

  2.168 kr.

  Fly

  798 kr.

  TOTAL (pr. person)

  2.966 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: 11.08. – 18.08.2016
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)
  • Flyselskab: SAS
  • Til: Sunny Beach, Bulgarien
  • Hotel: 3* Tia Maria
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: All-inclusive

   

  Transport til/fra hotellet

  Hoppa.com kan du booke transport til/fra hotellet (Burgas lufthavn til Sunny Beach). Tur/retur-billetter koster omkring 100 kr. Og husk at bruge Rejsespejders eksklusive rabatkode "Rejse18", for at spare 18% oveni.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *