• 02 jun 2017

  Sommer i Sunny Beach: 1 uge på et dejligt 3* hotel til kun 845 kr. inkl. fly

  Hvad siger du til en uges ferie med masser af sol og strand! Turen går nemlig Sunny Beach til under 1.000 kr.! Byen har et ryg for at være party-destination – og mens der ikke er en mangel på barer og diskoteker – så byder Bulgariens strand-destination nummer 1 på meget mere end fest og farver. Man kan sagtens finde et roligt sted på den ca. 10 km lange strand og der findes også mange ting, som man kan opleve udenfor Sunny Beach. F.eks.middelalderbyen Nessebar, der kun ligger få kilometer derfra.Og det bedste er, at priserne er meget lave overalt i Bulgarien – så du kan få meget for pengene!

  Så pak kufferten og nyd en uge i varmen!

   

  Hotel

  trivago.dk kan du lige nu bo på det skønne 3* Hotel Zaara (4 ud af 5 på TripAdvisor) i en hel uge for kun 497 kr. pr. person ved en rejse for 2. Dette hotel har virkelig en fantastisk beliggenhed. Kun 200 meter fra hotellet ligger Cacao Beach og kun 1 km væk ligger Sunny Beach centrum, hvor du finder alle barer, restauranter og butikker. Hvis du er interesseret i at besøge Nessebar, der kun ligger 1 km væk, så kan du tage bussen fra stoppestedet (100 meter fra hotellet). Derudover er der gratis busser både til Nessebar Park Aqua Paradise og Sunny Beach Aqua Park. Du kan næsten ikke bo på en bedre lokation i forhold til alle de spændende oplevelser Sunny Beach tilbyder. Hvis du ikke er så meget til stranden har hotellet også et rigtig fint poolområde.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes rigtig mange fine og lækre hoteller i Sunny Beach, du kan se hele listen her og finde et, der passer til dine behov. Hvis du er interesseret i enkeltværelse, så kan du se listen her.

  HOTELLER I SUNNY BEACH

   

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet en virkelig billig afgang fra København til Burgas fra d. 12.06. – 19.06. til kun 348 kr. Der er kun håndbagage inkluderet og hvis du er interesseret i at tilkøbe ekstra bagage koster det 400 kr. tur/retur. Det er desværre kun den eneste afgang, som jeg kan finde i denne prisleje.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel 497 kr.
  Fly 348 kr.
  TOTAL (pr. person) 845 kr.

   

  Transport til/fra hotellet

  Der er kun 24 km fra lufthavnen til Hotel Zaara, så jeg vil anbefale at tage en taxi hele vejen, det burde koste omkring 200 kr. for hele turen og tager omkring 23 min.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Sommer i Sunny Beach: 1 uge på et dejligt 3* hotel til kun 845 kr. inkl. fly

  1. rikke birch says:

   er Golden sands "bedre" i fht. Sunny Beach ? Mindre fest og mere familie?

    

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Rikke,
    Jeg tror at Golden Sands er ligeså meget fest som Sunny Beach, men man kan finde rolige steder begge steder hvor man kan have familien med 🙂

  2. Kasper says:

   Hvilken lufthavn er den bedste at rejse til?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Kasper,

    Hvis du vil til Sunny Beach, så ville jeg vælge Burgas og til Golden Sands Varna lufthavn 🙂