• 02 apr 2019

  Sommer på Santorini: 1 uge på et skønt hotel fra kun 2.998 kr. inkl. fly

  Drømmer du om sol og græsk charme? Så har jeg tilbuddet til dig! I dag har jeg fundet en lækker pakkerejse til smukke Santorini. Øen er nok mest kendt for sine charmerende byer med hvidkalkede huse og den karakteristiske blå farve, der pynter både døre, vinduer og hustage. Men Santorini har meget mere at byde på end kun det. Her finder du en gæstfri lokalbefolkning, udsøgte madoplevelser og selvfølgelig sol og skønne temperaturer. Og især udenfor højsæsonen er Santorini allerskønnest.

  Solferie på Santorini
  maj - september
  fra2.998 kr.
  København
  Santorini
  1 uge på Santorini
  inkl. 3* hotel og fly
  fra2.998 kr.

  Pakkerejse til Santorini

  Så står den snart på sommer og sol i det græske – jeg har nemlig fundet et godt tilbud til dejlige Santorini med både fly og hotel inkluderet. Du kommer til at bo på det hyggelige 3* Hotel Azalea. Her får du et skønt og simpelt hotel tæt på både strand og by. Hotellet har også et dejligt poolområde, hvor du kan tage en slapper og få lidt sol på kroppen. Selve området byder på mange forskellige græske restauranter, små butikker og barer.

   

  Fra hotellet har du cirka 150 meter til stranden og kun 5 minutters gang til byen Kamaris. Vil du opleve lidt mere af området, kan du lige uden for hotellet finde et busstoppested. Herfra kan du f.eks. tage en bus til Fira (7 km væk). Fira betegnes som “hovedstaden” på Santorini. En skøn by, hvorfra du får en af øens bedste udsigter.

   

  Du kan rejse fra maj – september med afgange fra København. De billigste afgange finder du i maj og start juni. Du kan f.eks. tage afsted d. 25.05. – 01.06. til 2.998 kr. Børn under 2 år koster 398 kr. og børn mellem 2-12 år koster det samme som en voksen.

   

  Prisniveau

  • Maj: fra 2.998 kr.
  • Juni: fra 3.198 kr.
  • Sommerferien: fra 5.498 kr.
  • August: fra 4.198 kr.
  • September: fra 4.498 kr.

   

  Med i prisen er der som sagt både hotel og fly. I bookingprocessen kan du foretage flere forskellige tilkøb. Du kan f.eks. vælge at tilkøbe indchecket bagage til 95 kr. eller transfer tur/retur til 170 kr. pr. person (125 kr. pr. barn). Tilbuddet slutter om 5 dage.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Som skrevet lige ovenfor, så kan du tilkøbe transfer til 170 kr. t/r. Men da hotellet ligger 5 km fra lufthavnen kan du også vælge at tage en taxa. Hvis du lejer en bil, så har du selvfølgelig også mulighed for at køre selv (der er gratis parkering ved hotellet).

   

  Lejebil på Santorini

  Hvis du ønsker at drøne rundt på øen i dit eget tempo og se de ting du gerne vil, så kan lejebil måske være løsningen for dig. Bilen kommer med forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om jeres rejseforsikring dækker den).

   

  Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort og ikke dankort. Hos de fleste danske banker kan man oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Billeje på Santorini
  kr.

  Oplevelser på Santorini

  Der er så mange skønne ting at opleve på Santorini, hvis du trænger til en pause fra poolen eller stranden. Du kan blandt andet booke en bådtur, tage på en guidet tur med transfer rundt til øens mest populære seværdigheder, nyde en vinsmagning i solnedgang eller en 4 timers madtur rundt i Fira med lokale madoplevelser på hyggelige tavernaer. Se mere nedenfor.

  Sightseeing på Santorini
  kr.

  Santorini

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Umit Yoruk (@iamTravelr) (@iamtravelr) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Jennifer Tuffen (@izkiz) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af kylie lombardi (@kybardi) den

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her