• 19 jun 2019

  Sommer på Gran Canaria: 1 uge på et lækkert 4* TUI Family Life-hotel til kun 2.863 kr. inkl. fly

  Det er som om vejret herhjemme i Danmark ikke helt kan bestemme sig – sol, regn eller skybrud? 🤷 Hvis du trænger til en uge, hvor der kun er solskin og skønne temperaturer på programmet, så har jeg fundet den rette sommer-rejse til dig. Turen går til dejlige Gran Canaria, hvor du kommer til at bo på et skønt hotel, der har alt, hvad hjertet begærer. Skulle du alligevel vove dig ud fra hotellet, så er der heldigvis også en masse at opleve på selve øen – jeepsafari, vandreture, delfinsafari, snorkelture og kamelridning er blot nogle af de ting, der venter dig. Så smid badetøj og solcreme i tasken og kom afsted til sol, varme og ferie.

  Solferie på Gran Canaria
  juni - september
  fra2.863 kr.
  Billund og København
  Gran Canaria
  1 uges familie-ferie på Gran Canaria
  inkl. 4* hotel og fly
  fra2.863 kr.
  Sortér efter 4* hoteller - ellers skal du scrolle en del ned for at finde tilbuddet

  Pakkerejse til Gran Canaria

  Så er det nu, hvis du trænger til et stabilt sommervejr og en masse solskinstimer ved poolen! I dag har jeg nemlig fundet et supergodt tilbud på en rejse til Gran Canaria. Du kommer til at bo på et af TUIs egne hoteller – nemlig det 4* TUI Family Life Las Pitas.

   

  Som navnet nok allerede afslører, så er der lagt vægt på familier. Her er store, rummelige lejligheder (med balkon eller terrasse), et stort udvalg af pools, babypool, mini-vandland, børneklub, legeplads, baby lounge og aftenunderholdning – ja, stort set alt, hvad en charterferie bør indeholde, hvis man rejser med familiens mindste medlemmer.

   

  Selvom der er fokus på familier, så er alle naturligvis velkomne. Desuden tilbyder hotellet også fitnesscenter, spa-område, en 25 meters pool til træning, tennis og meget mere – så der er også rigeligt at lave for folk uden børn. Hotellet ligger i rolige omgivelser og du har 300 meter til stranden.

   

  Du kan rejse fra både Billund og København. Jeg har taget udgangspunkt i en rejse fra Billund d. 26.06. – 03.07. til kun 2.863 kr. pr. person ved en rejse for 2. Prisen er inklusive håndbagage. Skal du have ekstra bagage med, så koster dette 150 kr. tur/retur pr. person. Du kan rejse i samme periode fra København til 3.313 kr. og så kan du faktisk også finde en rejse derfra i skolernes sommerferie til kun 4.213 kr. (d. 03.07. – 08.07.).

   

  Prisen er som sagt pr. person ved en rejse for 2. Jeg har dog også kigget lidt på prisen, hvis man rejser som familie. Og her koster denne rejse 8.852 kr. for 2 voksne og 2 børn under 12 år – det vil sige 2.213 kr. pr. person. Det er også muligt at tilkøbe både morgenmad, halvpension og all inclusive.

   

  Prisoversigt (frapriser)

  Fra Billund

  • Juni: 2.863 kr.
  • Juli: 6.263 kr.
  • August: 4.408 kr.

   

  Fra København

  • Juni: 3.313 kr.
  • Juli: 4.213 kr.
  • August: 2.848 kr.
  • September: 4.248 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan købe transfer gennem TUI. Dette koster 400 kr. tur/retur for værelset. Der er lidt under 25 km mellem lufthavnen og hotellet, så du kan selvfølgelig også tage en taxa og så går der også en bus fra lufthavnen til Behia Feliz, hvorfra du har under 200 meter til hotellet.

   

  Lejebil på Gran Canaria

  Hvis du har planer om at opleve lidt af øen, så kan du også leje en bil. Du kan se udvalget herunder. Vær opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort og ikke dankort. Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Billeje på Gran Canaria
  kr.

  Oplevelser på Gran Canaria

  Nedenfor kan du se og booke ture og oplevelser på Gran Canaria – der er masser at vælge mellem, f.eks. en ubådtur, hvalsafari eller en tur på kamelryg gennem sandklitterne.

  Ture på Gran Canaria
  kr.

  TUI Family Life Las Pitas

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her