• 19 jan 2019

  Naturparadis i Montenegro: 6 dage ved Skadarsøen med lækkert feriehus og fly til kun 1.680 kr.

  Så er det igen blevet tid til en skjult perle! Denne gang går turen til Montenegro. Det lille land i Sydeuropa er i løbet af de sidste år blevet meget populære hos charterselskaberne i Europa – også herhjemme. Og med god grund! Montenegro byder på bjerge, smukke strande, dale, naturreservater, bugter, søer og charmerende landsbyer. Men de fleste, der rejser til Montenegro, sætter alligevel nærmest udelukkende kurs mod strandbyen Budva. Som er en skam – for som sagt kan Montenegro så meget mere end smukke strande!

   

  Derfor vil jeg gerne præsentere dig for et ægte naturparadis – Skadarsøen. Med en størrelse på 370 kvadratkilometer er søen på størrelse med Gardasøen – men trods dens store geografiske størrelse er Skadarsøen stadig en af Europas “best kept secrets”! Søen ligger kun en halv times kørsel fra hovedstaden Podgorica og byder på noget af det smukkeste natur, du nogensinde kommer til at se. På søens vestside finder du Rumjabjergene, som spejler sig i vandet og danner et vidunderligt syn. På søens østside finder du hundredvis af små bugter, som bare venter på at blive udforsket i egen kajak!

   

  Fordi dette sted stadig er relativt ukendt blandt turisterne, vrimler det ikke ligefrem med store hotelkomplekser. De fleste overnatningssteder er lejligheder og villaer, som bliver udlejet af privatpersoner.

   

  Så hvis du trænger til at komme væk og nyde naturen, så er Skadarsøen den perfekte destination! Og det bedste er, at Montenegro er et meget lille land – så hvis du alligevel ønsker at tage en tur ned til stranden, jamen så ligger nogle af landets smukkeste Middelhavsstrande blot 20 minutter fra Skadarsøen!

  Solferie i smukke Montenegro
  april - august
  1.680 kr.
  København
  Podgorica
  Feriehus i Montenegro
  965 kr.
  Totalprisen deles mellem 6 personer
  Billige fly til Montenegro
  715 kr.
  Hotel
  965 kr.
  Fly
  715 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.680 kr.

  Feriehus i Montenegro

  Som beskrevet ovenfor kommer du til at lede længe, hvis du er på udkig efter de store hotelkæder eller all inclusive-resorts i dette område. Men det betyder ikke, at det ikke kan blive lækkert! Jeg har nemlig fundet et helt fantastisk feriehus lige ud til vandet – Paradise House Skadar Lake (9,9 ud af 10 på booking.com). Huset har direkte adgang til søen og har endda sit eget lille private “strandområde”. Huset er hele 160 m2 og kan rumme 6 personer (og derfor tager prisen også udgangspunkt i en rejse for 6 personer). I huset er der alt, hvad du har brug for på en ferie – et fuldt udstyret køkken, badeværelser, et opholdsrum med både spiseplads og sofaområde med den smukkeste udsigt over søen. Men vigtigst af alt er det udenfor. Her er der som sagt privat strand, men der er også grill og masser af udendørs plads i form af terrasse/balkon og soldæk lige ved vandet. Og med søen lige uden for døren er det oplagt med både fisketur, kano, kajak osv.

   

  5 nætter på dette sted koster 5.789 kr. Det lyder måske lidt voldsomt, men stedet kan som sagt rumme en større flok mennesker. Så hvis man deler prisen med familie eller venner, så koster det kun 965 kr. pr. person ved en rejse for 6. Prisen holder stort set fra maj til august. Dog er der en del datoer i juli og august, hvor huset allerede er booket – så hvis det skal være lige præcis dette sted i sommerferien, vil jeg anbefale, at du skynder dig at booke! Men ellers findes der en del andre muligheder i områder.

   

   

  Fly til Montenegro

  Du kan finde billige fly til Montenegro fra marts til juni med Air Serbia. De fleste billige afgange med gode flytider er med afrejse på en søndag og retur på enten en fredag eller mandag. Alternativt findes der også en del billetter med AirAustria, hvor priserne ligger omkring 1.000 kr. Begge har det til fælles, at der er en kort mellemlanding i hhv. Wien og Belgrad. Henover sommerferien (juli og august) flyver AirMontenegro direkte fra København til Podgorica. Her ligger priserne på omkring 2.000 kr., som måske lyder en anelse dyrt. Men for det første er det skolernes sommerferie – så stort set alt er dyrt. Og for det andet er prisniveauet i Montenegro superlavt – så næsten alt andet vil være ekstra billigt. Set i det lys er det faktisk stadig en meget fin pris.

   

  I mit eksempel flyver du fra d. 09.06. – 14.06. til kun 715 kr. inkl. håndbagage.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 07.04. – 12.04.
  • 21.04. – 26.04.
  • 05.05. – 10.05.
  • 19.05. – 24.05.
  • 26.05. – 31.05.
  • 02.06. – 07.06.
  • 16.06. – 21.06.
  • 02.07. – 09.07.
  • 12.07. – 19.07.
  • 16.07. – 23.07.
  • 19.07. – 26.07.
  • 26.07. – 02.08.
  • 02.08. – 09.08.
  • 13.08. – 20.08.
  • Og flere

   

   

  Transport til/fra huset

  Du kunne i princippet tage en taxi fra lufthavnen til feriehuset. Turen tager omkring 30 minutter og kommer til at koste omkring 200 – 300 kr. Men jeg vil stærkt anbefale at leje en bil. Især fordi det ikke koster særlig meget. En VW Up kan du f.eks. få til omkring 700 kr.

   

   

  Billeder fra Skardarsøen og feriehuset

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Naturparadis i Montenegro: 6 dage ved Skadarsøen med lækkert feriehus og fly til kun 1.680 kr.

  1. Ruth Meister says:

   Er der et minimum antal for deltagere?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Ruth 🙂

    Det er der sådan set ikke. Prisen bliver selvfølgelig lavere, jo flere man er om at betale boligen. Og hvis man fx kun er 2 personer, vil jeg ikke anbefale at booke denne feriebolig – så kan man finde andre værelser, der passer bedre til 2 personer 🙂

  2. Søren says:

   Findes der noget til 10 personer ?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Søren,
    Jeg har lavet en søgning til dig her. Den viser en oversigt over de hoteller/boliger, der findes i Montenegro til 10 personer. Så kan du evt. kigge lidt på oversigtskortet for at se om, der er noget i nærheden af søen 🙂 Du skal lige være opmærksom på, at man max kan bestille flybilletter til 9 personer, så flybookingen skal du nok lave over 2 omgange 🙂

  3. Helge Christiansen says:

   Jeg vil gerne have di billig tibud

  se fly se hotel